Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Färsnagatan 6B

Färsna Norrtälje

4 500 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 4 sovrum
Boarea 134 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp Radhus
Byggnadsår 2011
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk, typ FTX
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Tak: Betongpannor
Fastighetsbet. Graniten 7

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 26 149 kr/år
varav
Uppvärmning: 9 000 kr
El: 0 kr (900 kWh)
VA: 7 800 kr
Renhållning: 2 100 kr
Väg, samf.: 2 100 kr
Övrigt: 5 149 kr
Beräknat antal pers: 2
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 4262 kr
Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 2 254 000 kr varav mark 416 000 kr
Summa pantbrev 2 380 000 kr
Tomt
Areal: 211 kvm
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Graniten GA:1 ändamål: Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Graniten GA:3 ändamål: Grönområden, Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Graniten GA:4 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Graniten GA:5 ändamål: Garage och/eller parkering

Snyggt, ekonomiskt och bara att flytta in

FRIKÖPT - LÅG BOENDEKOSTNAD
NATURNÄRA
TRE UTEPLATSER
SÖDERLÄGE
Äntligen är ett av dessa eftertraktade boenden till salu. Ett friköpt och mycket välskött radhus på 134 kvm, med hela fyra sovrum, fördelat på två plan och med helt insynsskyddad baksida. Ja, det ska vara fåren i Färsna som har chans att kika in. Varje radhus har en egen carport och förråd vid ingången och tillsammans med det vitmålade planket ramas den stora uteplatsen in. Här ryms både soffgrupp och matsalsbord. Pergolan i vitt ger läckert skuggspel i solen.
När du kommer in i bostaden slås man av att den är så ljus. Här har du direkt kontakt med naturen på baksidan genom vardagsrummets fönster och sällskapsytorna finns samlade på entréplan. Både kök och vardagsrum har sina givna platser och delas snyggt och praktiskt av med en bardisk. För den riktigt stora familjen är planlösningen så smart utformad att man faktiskt kan göra ett extra rum i vardagsrummets del om man tycker att de fyra sovrummen inte är tillräckliga. Hela bottenvåningen har golvvärme vilket ger en skön komfort. Eldstaden i vardagsrummet är en extra värmekälla samtidigt som den höjder mysfaktorn rejält.
Tvätt och bad finns placerade i anslutning till hallen. Husets andra uteplats är som en oas med lummiga träd och vacker stenmur. Altanen är av trä och avslutas med vita stenar. Platsbyggt vedförråd behövs om man ska använda kaminen och grillen.

En trapp upp finns alltså hela fyra sovrum och samtliga är riktigt bra storlek på för både säng och klädförvaring. Här finns även en klädkammare som nås från hallen. En balkong i söderläge och ett badrum med badkar.

För dig som letar ett boende där det bara är att flytta in är detta absolut värt att kika på och det kan gå fort då säljarna har nytt boende i höst. För barnfamiljen finns väldigt trevliga grönområden, t.o.m ett omtyckt elljusspår, förskolor och skolor i absolut närhet och bussförbindelse finns endast 150 m från bostaden. Färsna är ett härligt område att bo i, gammal som ung. Välkomna!
Smakfullt boende i vitt, svart och ek och inrett för den kräsne. Det går som en röd tråd genom bostaden och ekparketten på bottenvåningen lades in 2020. På övervåningen har tre av fyra sovrum ekparkett. Samtliga väggar är vitmålade. Golvet i hallen går i svart klinker och lades in 2020.

KÖK

Trevlig köksdel i vitt och svart där du har uppsikt över både entré, vardagsrum och uteplats. Lätt att ta sig ut till altanen via altandörr. Stora fönsterpartier mot framsidan. En stor köksö används både till extra sittplats och förvaring. Bra ytor för matlagning och umgänge. Bardel mot vardagsrum ger dig både avställningsyta och insynsskydd till köket från vardagsrummet. Snyggt vitt kakel som stänkskydd. Rostfria vitvaror: ugn, kyl och frys samt diskmaskin och inbyggd micro. Exklusiv ho, även den rostfri. Induktionshäll i svart gör att den matchar den svarta bänkskivan.

VARDAGSRUM

Generöst vardagsrum som med stora fönster mot baksidan tar in all grönska. Altanen på baksidan har viss förmiddagssol och en liten stund på kvällen, en härlig plats att sitta på och lätt access till då du bjuder på middag. Framför mörk fondvägg sitter en snygg kamin som både avger värme och hemtrevnad. Övriga väggar är vitmålade. Trapp till övervåningen går i vitt och ek.

HALL

Trevlig entré med platsbyggd klädförvaring med överskåp, hängare och sittplats med lådförvaring. Klinkerlagt golv.

BADRUM/TVÄTT

Helkaklat badrum med vita väggar och mörkare nyans av grå på golv. Golvvärme(el). Duschvägg, toalett, handdukstork, tvättställ och spegel med belysning. Tvättavdelning med tvättmaskin(2017) och torktumlare(2021) samt fin öppen hyllförvaring. Öppningsbart fönster mot framsida.

ÖVERVÅNING - HALL

Ett öppet utrymme som ger access till fyra sovrum, ett badrum samt en klädkammare. Ekparkett på golv, vitmålade väggar.

SOV 1

Direkt till höger då du kommer upp från trapp finns detta sovrum med fönster mot framsidan. Plats för dubbelsäng och sängbord. Garderobslösning om 3 garderober håller ordning på dina kläder.

SOV 2 -BALKONG

Största sovrummet har utgång till balkongen i söderläge. Generös plats för dubbelsäng och klädförvaring. Det finns plats för garderober om man vill. Annars ligger klädkammaren precis utanför detta rum.

SOV 3/WALKIN CLOSET

Detta rum gjordes om från sovrum till lyxigt walkin-closet 2018. Med en heltäckande matta på golv samt garderobslösning längs med sidan har du allt du behöver för din klädförvaring. Fönster mot baksidan.

SOV 4/KONTOR

Det fjärde sovrummet har fönster med grönska utanför. Rymmer även detta en mindre dubbelsäng.

BAD

Även övervåningens badrum är helkaklat och går i samma ton som entréplanets. Här finns badkar för familjens badhjältar, toalett med svart toasits, handfat samt spegel och handdukstork. Golvvärme(el)

Området

Ett mycket lugnt och uppskatta område i Norra delen av Norrtälje stad. Här bor du med närhet till naturen och cykelavstånd till centrala Norrtälje. Färsna 4H gården ligger på promenadavstånd liksom elljusspåret.

Närservice

Närhet till stort handelsområde med mataffärer och service.

Kommunikation

Buss 651

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter