Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Drottning Kristinas väg 105

Bolkadalen Norrtälje

3 600 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Bostadsfakta:

Antal rum 4 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea 116 kvm + 3 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp Parhus
Byggnadsår 2007
Uppvärmning Frånluftspanna luft/vatten
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Tak: Tegel
Övrigt Altanerna är påkostade både på fram och baksida och baksidan har även avskiljande plank mot granne för en mera privat sfär. Markiser (gråblå) på framsidans fönster.
Fastighetsbet. Skridskon 37

Övriga byggnader

Carport samt fristående förråd

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 37 322 kr/år
varav
Uppvärmning: 14 143 kr
El: 3 079 kr (17417 kWh)
Väg, samf.: 15 600 kr
Försäkring: 4 500 kr
Beräknat antal pers: 2
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8349 kr
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 357 000 kr varav mark 613 000 kr
Summa pantbrev 2 000 000 kr
Tomt
Areal: 251 kvm
Tomtbeskrivning Utanför framsidans altanfinns en fin rabatt med två fina träd planerade På altanen finns en del trälådor med fina rabatter i.
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Skridskon GA:2 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio-tv och/eller tele, Elledningar och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Samfällighet: Norrtälje Skridskon S:2

En ekonomisk vinning för alla - Bolkahöjdens samfällighetsförening!
För 1300 kr/mån, ingår:
? Telia bredbandstelefon fasta avgiften
? Telia bredbands TV 1 HD box med paket lagom.
? Telia fiber bredband 250 Mbit/s
? Vatten 117 m3. Samtliga hushåll har en mätare under bänken i tvättstugan och en avstämning genomförs årligen. Därefter regleras det om man har förbrukat mer eller mindre än 117 m3. Diffar det mer än +-600 kr regleras detta, annars rullar diffen över till nästa år.
? Soptömning. Städning av soprummet genomförs av hushållen i samfälligheten enligt rullande schema; se anslagstavlan i soprummet.
? Snöröjning av gemensamma ytor; vägen och parkeringen.

Välskött radhus i populär dal

Smakfullt och lättsamt boende som dessutom kan bli bra ekonomiskt för dig!
Ett av de mycket populära radhusen i Bolkadalen är nu till försäljning. Här möts man av en välkomnande entré och den första av tre uteplatser som du har tillgång till genom detta boende. På entréplanet finns ett generöst kök, en hall med skjutdörrar på två garderober, ett stort vardagsrum med fönsterpartier mot framsidan och även fönster placerade högre upp på väggen som då ger ljusinsläpp från motsatt sida. Du finner även husets helkaklade badrum med dusch, toalett och tvättstuga samt ett stort utrymme med förvaring, tre garderober och extra förvaringsyta under trappen till övervåningen. En trapp upp finner du husets tre sovrum där det största har utgång till balkongen. En möblerbar hall med access till klädkammare och övervåningens helkaklade badrum med badkar och öppningsbart fönster.

Uteplatsen på baksidan är magisk och ligger i nordvästlig riktning med eftermiddag och kvällsol. Här kan man verkligen få till en oas med stora utrymmen för både lounge och matplats. Denna nås via övervåningen eller via carporten. Så, oavsett vart solen befinner sig finns här alltid en plats för dig och vänner som kommer på besök. Huset ligger väldigt bra till i området med stor solchans och med högt läge vilket gör att man över taken skymtar de gröna skogarna. Nedanför området finns en kolonilott för den som eftersöker extra utrymme till planteringar.

Ett mycket välskött radhus med stor altan (söderläge) på framsidan och lika stor altan från baksidan samt asfalterad uppfart och carport.
Mycket välskött och snyggt. Samtliga väggar är vitmålade efter 2015. Golvet i masterbedroom är omlagt efter 2015.
Nedre plan har vattenburen golvvärme och övre plan har radiatorer. Golvvärme(el) i båda badrummen

Kök

Stilrent och välplanerat kök i vitt från Vedum. Samma fina ekparkett här som i hall och vardagsrum. Fönsterparti mot framsidan där man kan placera ett stort matbord. Mycket förvaring i både bänkskåp som väggskåp. Fullhög kyl/frys och kyl/sval, spis med induktionshäll, integrerad fläkt inbyggd micro samt diskmaskin. Vitt liggande kakel gör sig fint mot den svarta bänkskivan. Rostfri diskho med avrinningsyta.

Vardagsrum

Stort vardagsrum med plats för soffgrupp och matsalsbord. Ekparkett på golv. Härligt fönsterparti mot framsidan vilket gör att du har koll på när gästerna kommer på besök. Trevliga öppningar till hallen gör att rummet känns väldigt luftigt och här finns även en möjlighet att skapa ett extra sovrum om man känner behov för ett sådant på entréplan.

Badrum/tvätt

Helkaklat badrum med tvättavdelning. Här finns tvättmaskin och torktumlare samt bänk med tvättho och förvaring av tvättmedel. Dusch med vikbar duschvägg, handfat, spegelskåp och wc. Ingång till förråd och extra förvaringsutrymme under trapp.

Hall/Entré

Rymlig hall har klädförvaring bakom skjutdörrar av spegelglas, hallen sträcker sig längs mitten av huset och avslutas med trapp till ovanvåningen. På golvet ligger ett grått klinker.

Ovanvåning/Hall

Ett möblerbart rum. Luftigt och ljust trapphus. Utgång till baksidans altan via trapp. Tips -här har vissa öppnat upp mitt i trapphuset med en altandörr ut till baksidans uteplats. Fördel - du kan lättare springa ut med maten på baksidan.

Ovanvåning/Sovrum 1/Balkong

Ljuvligt sovrum med supersnyggt ekparkettgolv med holländskt mönster. Flera fönster samt utgång till husets balkong i söderläge. Här ryms både stor dubbelsäng samt klädförvaring utan att rummet känns övermöblerat.

Ovanvåning/Sovrum 2 och 3

Två rejäla sovrum med ekparkett på golv (samma som hallen utanför och nedervåningen). Båda rymmer mindre dubbelsäng samt garderober. Det ena sovrummet ligger i söderläge och har sitt fönster ut mot balkongen. Det andra sovrummet har sitt fönster mot den inre uteplatsen och därmed nordvästläge.

Ovanvåning/Bad/Klk

Helkaklat badrum med fristående badkar och golvvärme. Vita kaklade väggar med en fondvägg bakom badkar i ljusare mosaik. Grått klinker på golv. Handfat med kommod samt tillhörande spegelskåp. Handdukstork och öppningsbart fönster mot baksidan. Mellan stora sovrummet och badrummet finns en stor klädkammare. Även här är det lyxigt med parketten på golvet.

Området

I utkanten av Kvisthamra finner du Bolkadalen som omges av naturen och närheten till Skidbacken. Bolkadalen är ett barnvänligt område med närhet till öppna förskolan i Familjens hus där även BVC huserar. Det finns förskolor och skola med promenadavstånd. Gator där barnen kan lära sig cykla, närhet till badhuset, Norrtäljes stolthet, och till Norrtäljeviken med fina grönområden. Bussen ner till stan finns även den inom några minuters gångavstånd.

Närservice

Promenadavstånd till matvarubutiker och handelsområdet runt Flygfyren.

Kommunikation

En gångbro över bilvägen leder till Campusområdet där pendlarbussar hämtar och lämnar.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter