Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Splintvedsgatan 1

Mölndal - Hills Mölndal

7 495 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Bostadsfakta:

Antal rum 6 rum varav 3 - 4 sovrum
Boarea + Biarea 127 kvm + 43 kvm
Taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 2-plansvilla
Byggnadsår 2018
Uppvärmning Vattenburen värme via frånluftsvärmepump
Ventilation Mekanisk frånluft
Energideklaration
Utfärdad den 31 augusti 2020
Energiklass: B
Energiprestanda: 33 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 57 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Stående träpanel
Fönster: 3-glas
Tak: Takpapp/Sedum
Fastighetsbet. Balltorp 1:146

Övriga byggnader

Carport med förvaring samt ett praktiskt förråd på baksidan av huset

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 37 850 kr/år
varav
El: 20 000 kr
VA: 6 500 kr
Sotning: 600 kr
Renhållning: 2 400 kr
Väg, samf.: 850 kr
Försäkring: 7 500 kr
Beräknat antal pers: 4
Kommentar I elkostnad ingår kostnad för uppvärmning. Uppgifter är schablonberäknade och kan variera beroende på avtal, familjesammansättning, väderlek och tillgång till ved m.m.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 5 081 000 kr varav mark 1 438 000 kr
Summa pantbrev 4 970 000 kr
Tomt
Areal: 639 kvm
Typ: Lättskött trädgårdstomt med hörnläge
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Tillträde Vår/sommar 2021
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Mölndal Balltorp GA:3 ändamål: Vattenförsörjning, Kvartersanläggning, Gemensamhetsanläggning: Mölndal Balltorp GA:4 ändamål: Vägar, Avloppsanläggning, Elledningar och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Samfällighet: Mölndal Balltorp S:29
Förmån: Officialservitut Tillträde, 1481K-2016/11.3
Hills Villastad - Exklusiv villa med hörntomt i angenämt västerläge och en totalarea om 170 kvm!

Vill Du bo i en modern bostad som genomsyras av smakfull estetik och tidlös skandinavisk design i ett populärt område så har Du hittat rätt! Från bostaden har man underbar utsikt mot en av Sveriges bästa golfbanor Hills Golf & Sports Club samt natursköna omgivningar.

Den välkomnande entrén är placerad på husets nedre plan med ett stort och praktiskt klädförråd i direkt anslutning till hallen. På entrévåningen finns två stycken rofyllda sovrum i söderläge, ett rymligt vardagsrum/allrum samt loungedel i öppen planlösning. Här finns även husets mycket funktionella tvättstuga och ett helkaklat och smakfullt utrustat badrum med dusch. Det är golvvärme i hela undervåningen.

En trappa upp möts man av ett stilrent och påkostat Marbodalkök med kvalitetsinredning från Siemens. Den generösa köksön blir en naturlig plats att umgås kring. Köket har gott om förvaring och avlastningsytor och inspirerar till kreativ matlagning. Bredvid köket finns ett skafferi. Från köket har man utgång till den fina uteplatsen som är en underbar oas att vistas på med härlig kvällssol.

Via de stora fönsterpartierna blir utsikten i sydvästlig riktning en vacker fond i vardagen som förändras i takt med årstiderna. I vardagsrummet finns en elegant kamin för extra värme och trivsel. Det stora föräldrasovrummet med egen klädkammare ligger i svalt norrläge bekvämt avskilt från hemmets sociala delar. Tar man klädkammaren i anspråk kan man här skapa ett fjärde sovrum vid behov. På baksidan av huset finns möjlighet att skapa ytterligare en uteplats och här finns ett förråd.

I Hills Villastad bor Du i ett trevligt grannskap med ett komfortabelt familjeliv. Närmaste skola (Balltorpsskolan F - ÅK 6) ligger ca 900 meter från området. Mölndal står inför stora expansioner och med buss nr 25 är Du i centrala Göteborg på knappa halvtimmen.

I ett försök att beskriva detta hus och området Hills Villastad ligger begreppet "Resort" nära till hands. Inte bara för att Du (nästan) kan nå golfbanans fairway med en välriktad spoon inne från tomten. Utan även för att områdets atmosfär och gestaltning känns internationell och femstjärnig.

Detta är en kommande försäljning. Anmäl Ditt intresse redan idag!

Välkommen på visning av detta livstilsboende!

Området

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter