Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Palmgatan 9 A-B

Sofielund Malmö

3 195 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Bostadsfakta:

Antal rum 6 rum varav 4 sovrum
Boarea 170 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 3-plans radhus
Byggnadsår 1989
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Betong
Fasad: Tegel
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt Säljaren disponerar i dagsläget över ett förrådsutrymme på gården.
Poster som ingår i driftkostnaden är: uppvärmning, VA, kabel-tv, bredband, renhållning, el.
Fastighetsbet. Basen 35

Allmänt om fastigheten

varav
Beräknat antal pers: 3
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 7812 kr
Kommentar Driftskostnaden är individuell och beror på den enskilda förbrukningen.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 153 000 kr varav mark 770 000 kr
Summa pantbrev 1 467 688 kr
Tomt
Areal: 118 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Tillträde Enligt överenskommelse
Samfällighet/GA Andel i samfällighet/GA: Basen S:59, GA:1 Förmån, Avtalsservitut: Förrådsutrymmen, 12-IM1-90/19886
Här har vi nöjet att presentera ett friköpt radhus på populära Palmgatan. Radhuset består av två lägenheter med separata ingångar vilket gör det möjligt att själv bo i den större lägenheten på fyra rum och kök placerade på våning två och tre, samt hyra ut tvårummaren på första våningen. Välkommen på visning!
Här har vi nöjet att presentera ett friköpt radhus på populära Palmgatan. Radhuset består av två lägenheter med separata ingångar vilket gör det möjligt att själv bo i den större lägenheten på fyra rum och kök placerade på våning två och tre, samt hyra ut tvårummaren på första våningen. Här finner vi öppna sällskapsytor som ger gott om plats för den stora familjen. Vi erbjuds ett funktionellt och modernt boende med närhet till såväl centrum som kommunikationer. Välkommen på visning!

Radhuset disponeras enligt följande:

Palmgatan 9 A

Hall
Vi välkomnas av en ljus och öppen hall med gott om avhängningsmöjligheter. Väggarna är vita och på golvet ligger en praktisk plastmatta. Från hallen tar vi oss direkt in i kök, badrum och även ett större förråd/klädkammare.

Kök
I det här köket finns det både gott om förvaring samt plats att duka för 4-6 personer. Luckorna är stilrent vita och ovanför bänken sitter ett vitt kakel. Mitt emot diskbänken finns en bänkyta perfekt för mikrovågsugnen, kaffebryggaren och så vidare. Utrustningen består av kyl/frys, spis samt fläkt.

Badrum
Badrummet är rymligt och består av våtrumsmatta på både golv och vägg. Här finner vi bekvämligheter såsom badkar samt tvättmaskin och torktumlare.

Vardagsrum
Från hallen tar vi oss vidare in i ett stort vardagsrum där ett stort fönsterparti ger ett härligt ljusinsläpp. På golvet följer likadan plastmatta som i hallen. Här kan vi även förflytta oss ut till uteplatsen av trätrall där varma sommarmånader skapar ytterligare ett utrymme att befinna sig på.

Sovrum
Sovrummet ger plats för både större säng och arbetshörna. Rummet ligger på lugnt läge med fönster som vetter mot uteplatsen. Väggarna är målade och på golvet ligger plastmatta.

Palmgatan 9 B

Hall
Med entré direkt från gatan kommer vi till en praktisk hall med goda avhängningsmöjligheter. Det är endast hallen som befinner sig på entréplan och via trappa tar vi oss sedan direkt upp till andra och tredje våningen där resten av rummen finns fördelade.

Plan 2
Kök/Matsal
Från hallen tar vi oss upp till andra våningen där ett stort och välplanerat kök med matsalsdel öppnar upp sig. Köket erbjuder gott om arbetsyta och ett fönster över bänken ger ett fint ljusinsläpp. Luckorna har en grå kulör på underskåpen och träfärg på överskåpen. Utrustningen består av spis, fläkt, diskmaskin, kombinerad kyl/frys samt ytterligare ett större kylskåp. På golvet ligger parkett och här finns gott om plats för matbord i direkt anslutning till köket.

Badrum
Badrum är fräscht helkaklat med grått klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Här finns WC, dusch, förvaringsskåp, spegelskåp, kommod, handdukstork samt tvättmaskin.

Vardagsrum
Rummet är ljust och rymligt och här möblerar vi med lätthet både med soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet kommer vi direkt ut på den härliga terrassen i optimalt söderläge. Från terrassen finns trappa direkt ner på bakgården.

Plan 3
Sovrum 1, 2, 3
På tredje plan finner vi lägenhetens alla tre sovrum varav ett av dem har utgång till en mysig och insynsskyddad balkong på högt läge. De andra två sovrummen har takfönster vilket ger en känsla av vindsvåning.

Badrum
Badrummet har praktisk och fräsch våtrumsmatta samt våtrumstapet och erbjuder dessutom bekvämligheter såsom handukstork samt badkar.

Klädkammare
När vi stiger upp för trappan till plan tre finner vi direkt till höger en stor och bra klädkammare.

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter