Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Mölledalsgatan 82

Bulltofta MALMÖ

1 995 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Bostadsfakta:

Boarea 102 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plans kedjehus
Byggnadsår 1992
Energideklaration Finns för närvarande inte
Fastighetsbet. Helikoptern 23

Allmänt om fastigheten

Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 158 000 kr varav mark 395 000 kr
Summa pantbrev 1 445 084 kr
Tomt
Areal: 262 kvm
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Tillträde Enligt överenskommelse
Välkommen till Mölledalsgatan 82 och en stora friköpt hörntomt på populära Bulltofta. Två våningsplan med två sovrum på ovanvåningen samt vardagsrum och kök på bottenvåning. Välkommen!
En bit utanför stadens puls gör sig lugnet påmint. Det gamla flygfältet på Bulltofta har fått lämna plats för nya bostadsområden däribland Helikoptern 23 som uppfördes 1992. Här finner du ett mycket trevligt kedjehus på barnvänliga Bulltofta. Hall, badrum, tvättstuga, kök och stort vardagsrum på entréplan, två stora sovrum, klädkammare och badrum på ovanvåningen. Egen täppa med uteplats och trädgård i söderläge, garage samt stort förråd. Bra läge med närhet till Beijers Park, Bulltofta Rekreationsområde, service, sporthall, skolor, daghem samt ringvägarna.

Hall
Fräsch hall med ljusgrå väggar och klinkerimitation på golvet. Här finns gott om plats för att hänga av sig. Här finns även ingång till badrummet som ligger på entréplan.

Badrum
Badrummet är halvkaklat med ljus plastmatta på golvet och ljus klinker på väggarna. Här finner vi dusch, tvättställ och toalett.

Köket
I köket finner vi en plastmatta på golvet, vita skåpsluckor och gott om utrymme för den matlagningsglade. Samtliga vitvaror (kyl/frys, diskmaskin) är utbytta under 2008/2009, spisen är äldre. Gott om plats för upp till åtta personer. Här finner vi även ingång till tvättstugan där det finns tvättmaskin samt torktumlare (2006-2007) och ett torkskåp som är ur funktion.

Vardagsrummet
I vardagsrummet finner vi en smakfull parkett och väggarna är målade i en behagligt ljus färg. Här kan man lugnt umgås med familj och vänner då rummet har generösa ytor. Här finner vi även utgången till trädgården.

Trädgården/uteplatsen
Stor terrass med trätrall i söderläge. Här kan man sitta och njuta under större delen av dagen. På sommaren kan man njuta av grönskande buskar och grön härlig gräsmatta. Härifrån tar du dig även in till tillhörande förråd samt carporten på framsidan.

Ovanvåningen
Från vardagsrummet tar du trappen upp till ovanvåningen. Här uppe finner vi två sovrum med nylagt laminat golv (2008)och nya tapeter. Lagom stora sovrum som med enkelhet rymmer dubbelsängar. Här finner vi även ett halvkaklat badrum med badkar, tvättställ, handdukstork och toalett. I hallen finns även en stor klädkammare med gott om plats för mycket förvaring.

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter