Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Mandelpilsgatan 2

Videdal Malmö

3 795 000 kr

Se alla bilder

Besiktigad!


Förhandsgranskning

Bostadsfakta:

Antal rum 4 rum varav 3 sovrum
Boarea 98 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla i vinkel
Byggnadsår 1965
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 28 juni 2021
Energiklass: F
Primärenergital: 191 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Krypgrund
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Tegel
Fönster: 2 glas, 3 glas
Bjälklag: Betong
Tak: Plåt
Utv. plåtarbete: Plåt
Fastighetsbet. Mandelpilen 1

Övriga byggnader

Till byggnaden hör carport, garage samt förråd i anslutning till garage.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 28 830 kr/år
varav
Uppvärmning: 15 730 kr
El: 7 500 kr
VA: 3 600 kr
Renhållning: 2 000 kr
Beräknat antal pers: 1
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8524 kr
Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 2 133 000 kr varav mark 837 000 kr
Summa pantbrev 277 900 kr
Tomt
Areal: 290 kvm
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Förmån: Avtalsservitut: Värmecentral Mm, 12-IM1-64/4186.1

Enplans villa med potential på gavel omgärdad av grönområden!

Här ges nu tillfälle att förvärva denna 1-plans villa på gavel i ett lugnt område i Videdal. Ett mycket trivsamt boende med 4 väldisponerade rum varav 3 sovrum och ett luftigt vardagsrum. Planlösningen kan förändras och anpassas utefter behov, med möjligheter till att bl:a bygga om garaget till ytterligare boarea. En hemtrevlig och lummig tomt som är helt insynsskyddad och belägen i söderläge, med en mysig uteplats för trevligt umgänge samt möjlighet att bygga uterum. Närhet till bra skolor, förskolor, affärer och bibliotek. Temalekplatsen "bondgården" finns på gångavstånd. Mycket bra kommunikationer, såväl ringvägarna som city nås på endast 5 minuter med bil. Varmt välkomna!

Huset är förbesiktigat!
Här ges nu tillfälle att förvärva denna 1-plans villa på ett lugnt område i Videdal. Ett mycket trivsamt boende med 4 väldisponerade rum varav 3 sovrum och ett luftigt vardagsrum. Planlösningen kan förändras och anpassas utefter behov, med möjligheter till att bl:a bygga om garaget till ytterligare boarea. En hemtrevlig och lummig tomt som är helt insynsskyddad och belägen i söderläge, med en mysig uteplats för trevligt umgänge samt möjlighet att bygga uterum. Närhet till bra skolor, förskolor, affärer och bibliotek. Temalekplatsen "bondgården" finns på gångavstånd. Mycket bra kommunikationer, såväl ringvägarna som city nås på endast 5 minuter med bil. Varmt välkomna!

Hall

Vi välkomnas in i en stor hall med gott om plats för avhängning- samt förvaringsmöjligheter. Här har man valt att ha ljusa kulörer på väggarna och vitt golv. Hallen leder oss till tvättstugan, gästtoaletten samt vardagsrummet.

Vardagsrum

Från hallen kommer vi rakt in till det öppna och luftiga sällskapsrummet. Rummet är planerat på ett mycket tilltalande sätt vilket gör det möjligt att ha varierande möbleringslösningar. Ljusa väggar och ett stilrent parkettgolv samt gott ljusinsläpp gör att vardagsrummet känns stort och välkommande. Här finns altandörr ut mot lummiga trädgården och en stenlagd terrass i söderläge.

Kök

Ljust och rymligt kök med vita skåpsluckor, vitt kakel ovan arbetsbänk samt praktiskt ljus plastmatta. Här finns plats för matbord för 4 personer och du har en härlig utsikt över den välskötta trädgården. Här finns många möjligheter för den händige - bland annat kan köket öppnas upp mot vardagsrummet för ytterligare rymd.

Sovrum

Huset har tre väldisponerade sovrum som är belägna i närheten av varandra. Det finns två lite mindre sovrum och ett större sovrum med generös plats för förvaring. I anslutning till sovrummen finns även ett stort badrum och en rejäl klädkammare.

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter