Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Lönngatan 4 A-B

Sofielund Malmö

5 200 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Bostadsfakta:

Antal rum 6 rum varav 4 sovrum
Boarea 169 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp Radhus
Byggnadsår 1989
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk frånluft
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Tegel
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Fastighetsbet. Basen 37

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 45 400 kr/år
varav
El: 1 000 kr
Övrigt: 44 400 kr
Beräknat antal pers: 5
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8524 kr
Kommentar Ägarna till huset betalar 3 700 kr/ mån till samfälligheten och det är inkl. värme, vatten, kabel-tv, bredband, sotning, vägsamfällighet och sophämtning.
Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 2 822 000 kr varav mark 829 000 kr
Summa pantbrev 2 201 000 kr
Tomt
Areal: 129 kvm
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Malmö Basen GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Elledningar och/eller belysning, Värmeanläggning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Samfällighet: Malmö Basen S:59
Förmån: Avtalsservitut: Förrådsutrymmen, 12-IM1-90/19887.1

Välskött radhus på centralt läge

Välkommen till detta välskötta och hemtrevliga radhus på centralt läge. Utmärkt planerad med sina tre våningar, två balkonger och trädgård. Entrén är belägen på markplan och via en trappa tar vi oss direkt upp till våning två där det erbjuds bra med sällskapsyta i det rymliga vardagsrummet och det generösa köket som har plats för ett större matbord. På tredje våningen hittar ni tre sovrum i bra storlek och badrum finns på båda våningarna. Radhuset består av två lägenheter med separata ingångar vilket gör det möjligt att själv bo i den större lägenheten på fyrarumslägenheten placerade på våning två och tre, samt hyra ut tvårumslägenheten på första våningen.

Här bor ni på centralt läge med närhet till det mesta, centrum når du smidigt med en cykeltur eller buss. En kort promenad bort har du Södervärn som erbjuder goda bussförbindelser och Möllevångstorget. På när avstånd har du även Triangelstationen, perfekt för dig som pendlar. Varmt välkomna på visning!
Välkommen till detta välskötta och hemtrevliga radhus på centralt läge. Utmärkt planerad med sina tre våningar, två balkonger och trädgård. Entrén är belägen på markplan och via en trappa tar vi oss direkt upp till våning två där det erbjuds bra med sällskapsyta i det rymliga vardagsrummet och det generösa köket som har plats för ett större matbord. På tredje våningen hittar ni tre sovrum i bra storlek och badrum finns på båda våningarna.

Radhuset består av två lägenheter med separata ingångar vilket gör det möjligt att själv bo i den större lägenheten på fyrarumslägenheten placerade på våning två och tre, samt hyra ut tvårumslägenheten på första våningen.

Lönngatan 4A

Hall

Med entré från markplan kommer vi till en praktisk hall med goda förvaringsmöjligheter. Det är endast hallen som befinner sig på markplan och via trappa tar vi oss sedan direkt upp till andra och tredje våningen där resten av rummen finns fördelade.

Kök

När du kommer upp från trappen kommer du till det rymliga köket. Här erbjuds vit köksinredning, mörkgrå bänkskiva och vitt kakel. Det finns köksutrustning som kyl och frys, spishäll, fläkt, inbyggnadsugn samt diskmaskin. De är gott om arbetsyta och förvaringsmöjlighet samt plats för ett större matbord.

Vardagsrum

Vardagsrummet är väl tilltaget och har många möbleringsalternativ, stora fönster ger ett härligt ljusinsläpp. Här finns också utgången till den ena balkongen som erbjuder eftermiddagssol. Trappan ner från altanen leder oss till trädgården.

Badrum 1/ Tvätt

Helkaklat badrum med vitt kakel och grå klinker. Här finns wc, handfat med kommod, tvättmaskin och torktumlare. Bra med förvaring i överskåp.

Badrum 2

Detta badrum är beläget på tredje våningen. Helkaklat badrum som går i beiget. Det finns här wc, handfat med kommod och dusch med duschväggar.

Sovrum 1

Via trappan från köket tar vi oss upp till tredje våningen där vi har sovrummen. Sovrum 1 är i bra storlek med plats för mindre säng, garderob och exempelvis skrivbord. Utgång till den andra balkongen, även den med eftermiddagssol.

Sovrum 2

Ett av de större sovrummen. Det finns det plats för dubbelsäng och gerderober. Här bjuds det på snedtak med takfönster.

Sovrum 3

Även detta sovrum är i bra storlek och alternativ till olika möbleringar finns. Snedtak med takfönster.

Lönngatan 4B

Tvårumslägenhet med eget kök och badrum. Här finns även utgång till trädgården.

Området

Planskiss

Planritning
Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter