Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Folksångsgatan 204

Kastanjegården Malmö

3 395 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Bostadsfakta:

Antal rum 4 rum varav 3 sovrum
Boarea 133 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 2-plans radhus
Byggnadsår 1981
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk till- och frånluft (återv)
Energideklaration
Utfärdad den 10 augusti 2020
Energiklass: D
Energiprestanda: 89 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 108 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning: krypgrund (Erge betongbjälklag)
Stomme: Trä
Fasad: Tegel + Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Papp
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt RENOVERINGAR
Takpapp 2000
Fönster plan 1, 2012
Badrum/tvättstuga plan 1, renoverat 2013 (kvalitetsdokument/våtrumsintyg saknas)
Kök 2014
Fönster plan 2, ny entrédörr samt ny dörr på förråd 2016
Marksten, staket trädgård framsida och baksida 2017
Badrum på ovanvåning, renoverat 2018 (kvalitetsdokument/våtrumsintyg saknas)
Byte av träpanel 2018
Byte av material takfot 2018 Cembrit (underhållsfritt material)
Tak över terrass samt klinker på terrass 2018
Värmeelement + elektroniska termostater (Danfoss) 2018
Målat interiört 2019

Byggnaden är utrustad med larm, som ej ingår i försäljningen, men kan övertas för en kostnad. Facklor/utomhuseldar samt blomkrukor ingår ej i försäljningen med kan även de övertas för en kostnad.

TV- och internet: Ansluten till Kabel-tv (Comhem) samt bredband (Comhem) via samfälligheten, kostnad 115 kr månaden. Kostnad för extra tillval hos Comhem tillkommer efter vald produkt.

Via samfälligheten har man tillgång till 1 st plats i underjordiskt garage. Kostnad ca 200 kr/månaden.

Beskrivning tomt/uteplats: Fantastisk stensatt trädgård i härligt västerläge med både trädgårdsbelysning och fasadbelysning, vattenfall/damm, jacuzzi, stor terrass med mörkt klinkergolv under skärmtak och stensatt uteplats på framsida. En väldigt praktiskt och lätt skött trädgård. En härlig plats för hela familjen.
Fastighetsbet. Folksången 6

Övriga byggnader

Isolerat förråd med äldre kyl/frys

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 39 356 kr/år
varav
Uppvärmning: 11 200 kr
El: 10 000 kr
Väg, samf.: 12 800 kr
Försäkring: 5 356 kr
Beräknat antal pers: 3
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8349 kr
Kommentar I kostnad uppvärmning ingår kostnad för värme, samt kostnad för kall och varmvatten. Driftskostnad enligt säljarens uppgifter Samfälligheten ansvarar för skötsel av områdets gemensamma ytor, snöröjning, belysning, sophantering, garage, parkering, Samfälligheten debiterar för värme, varm- och kallvatten, kostnad enligt individuell förbrukning. Fyra gånger om året gör man avstämning mot verklig förbrukning då man antingen betalar till eller får tillbaka pengar.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 856 000 kr varav mark 542 000 kr
Summa pantbrev 2 135 000 kr
Tomt
Areal: 189 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Malmö Fosie GA:58 ändamål: Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio-tv och/eller tele, Elledningar och/eller belysning, Värmeanläggning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning
Last: Ledningsrätt Vatten Och Avlopp, 1280K-32/1999.102
Last: Officialservitut Byggnad, 1280K-32/1999.4

Välkommen till ett välplanerat radhus om 133 m² med härlig trädgård i västläge!

I ett grönskande och barnvänligt område finns nu möjligheten att förvärva ett stort och välplanerat boende om fyra rum och hela 133 kvm fördelat på två plan! Planlösningen är optimal med sällskapsytor på entréplan och tre bra sovrum samt stor klädkammare på övre plan. Gavelradhuset har uteplats på både fram- och baksida, två badrum varav ett helkaklat samt eget förråd. Med närhet till matbutik, kommunikationer, skola och förskola kan detta bli ett hem att trivas i
Välkommen till ett välplanerat gavelradhus i kastanjegården, Malmö. Radhuset är uppfört 1981 i vackert sandfärgat tegel med tillhörande uteplats på framsidan och fantastisk trädgård med uppblåsbar jacuzzi, stensättning, stor terrass under tak samt praktiskt isolerat förråd om ca 10 kvm på framsidan. Gavelradhuset - är en trevlig familjebostad om 133 kvadratmeter, fördelade i två plan med välutnyttjade ytor. Planlösningen är optimal med generösa sociala ytor på nedervåningen samt tre sovrum på övervåningen. Båda våningarna har infälld belysning i tak samt inhyser varsitt badrum varav övervåningen har ett helkaklat badrum. Köket är ljust och stilfullt och har utgång till stensatt uteplats med morgonsol. En härlig plats att dricka morgonkaffet på!

ENTRÉPLAN

HALL
Vi välkomnas in i en ljus och rymlig hall där väggarna är vitmålade och på golvet ligger det ett mörkt laminatgolv. I hallen finns det goda avhängningsmöjligheter för ytterkläderna. Den rymliga hallen ansluter till ett helkaklat badrum/tvättrum.

BADRUM
Rymligt badrum med vita väggar och grått klinkergolv, kaklad duschhörna, vitt tvättställ med kommod, handdukstork(vatten), WC, fönster samt vattenburen golvvärme (komfortvärme). Badrummet är utrustat med både tvättmaskin, torktumlare samt skåpinredning som snyggt göms bakom en skjutdörr. Badrummet var tidigare uppdelat på ett grovkök och ett badrum.

KÖK
Stilfullt ljust kök med gott om förvaring och arbetsyta. Kök och matplats har mörkt laminatgolv och ljusa väggar. Köket har väldefinierade ytor för matlagning och ger plats åt en stor matplats som rymmer 4 - 6 middagsgäster. Matplatsen har ett stort härligt fönsterparti som bjuder på mycket ljus och rymd samt utgång till den härliga stensatta uteplatsen med morgonsol - en härlig plats att inta morgonkaffet på. Utrustning: Spishäll (induktion), inbyggnadsugn (varmluft), en svart dansk-designad köksfläkt, integrerad diskmaskin och kyl/frys samt bänkskiva i mörk laminat som snyggt bryter av mot den ljusa köksinredningen.

VARDAGSRUM
Stort öppet vardagsrum med gott om plats för familjen och goda vänner. Vacker laminatgolv på golv som matchas smakfullt med ljusa väggar. Här ges plats för både soffgrupp, matsalsmöblemang och annat möblemang om det så önskas. Rummet har stora härliga fönsterpartier mot trädgården som bjuder på mycket ljus och rymd. De stora fönsterpartierna, gör nästan att vardagsrum och trädgård harmoniskt smälter samman i ett. Vardagsrum och trädgård kommer att bli en naturlig plats för familjen att samlas på.

ÖVERVÅNING
Det övre planet når man via en gedigen vit trappa från hallen. På det övre planet finns en hall med inbyggda garderober, ett stort badrum och tre bra sovrum varav ett har en stor klädkammare. En optimal planlösning med sociala ytor på bottenvåningen och de privata ytorna på ovanvåningen. Hela övervåningen har ljusa laminatgolv och ljusa väggar.

BADRUM PLAN 2
Stilfullt helkaklat badrum i grå nyans. Utrustning: Bubbelbadkar, WC, handdukstork (vatten), tvättställ i vitt porslin med sensor till blandare samt tillhörande vit kommod.

FÖRÄLDRARSOVRUM
I detta sovrum finns det goda möbleringsmöjligheter med plats för dubbelsäng samt förvaring i stor klädkammare. Till rummet skänks ett trevligt ljus från ett större fönsterparti. Detta sovrum har tidigare varit två rum.

SOVRUM 2
Ett stort och härligt sovrum med plats för en stor säng och annat möblemang om man önskar. Här har vi en häftig fondtapet (action heroes), ljusa väggar som förstärker rummets rymd.

SOVRUM 3
Här finns det goda möbleringsmöjligheter med plats för en stor säng samt sängbord och förvaring.

De stora ytorna och de många rummen i detta trevliga radhus, ger plats för såväl en stor familj som gäster och gemenskap. Ett perfekt familjeboende med verklig hemkänsla -Välkomna

Området

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter