Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Folksångsgatan 202

Kastanjegården Malmö

2 895 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 4 sovrum
Boarea 133 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 2-plans radhus
Byggnadsår 1981
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk till- och frånluft (återv)
Energideklaration
Utfärdad den 23 september 2019
Energiklass: D
Energiprestanda: 76 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 103 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning: krypgrund (Erge betongbjälklag)
Stomme: Trä
Fasad: Tegel + Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Papp
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt Målning av trädetaljer ute 2017
Ny motor till ventilation 2017.
Nya aluminiumklädda 3-glasfönster 2012
Nytt papptak 1998 (utfört av tidigare ägare.BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN GÅNGLÅTEN )

TV- och internet: Ansluten till Kabel-tv (Comhem) samt bredband (Comhem) via samfälligheten, kostnad 115 kr månaden. Kostnad för extra tillval hos Comhem tillkommer efter vald produkt.

Via samfälligheten har man tillgång till 1 st plats i underjordiskt garage. Kostnad ca 200 kr/månaden.
Fastighetsbet. Folksången 7

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 32 726 kr/år
varav
Uppvärmning: 6 700 kr
El: 6 875 kr
VA: 3 927 kr
Väg, samf.: 11 600 kr
Försäkring: 3 624 kr
Beräknat antal pers: 2
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8049 kr
Kommentar Samfälligheten ansvarar för skötsel av områdets gemensamma ytor, snöröjning, belysning, sophantering, garage, parkering, Samfälligheten debiterar för värme, varm- och kallvatten, kostnad enligt individuell förbrukning. Fyra gånger om året gör man avstämning mot verklig förbrukning då man antingen betalar till eller får tillbaka pengar.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 862 000 kr varav mark 548 000 kr
Summa pantbrev 658 750 kr
Tomt
Areal: 198 kvm
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Malmö Fosie GA:58
Ändamål: Garagebyggnad, garageplan, kvartersgård, kommunikationsytor, utebelysning, ledningar för konsumtions - och tappvarmvatten, centralvärmeanläggning, ledningar för dagvatten, dränering och spillvatten, takavvattningsystem, anordning för gemensam sophämtning m m.

Gemensamhetsanläggning: Malmö Fosie GA:58
Förmån: Officialservitut Byggnad, 1280K-32/1999.5
Last: Ledningsrätt Vatten Och Avlopp, 1280K-32/1999.102

Välkommen till ett välplanerat radhus om 133 m² med härlig trädgård i västläge!

I ett grönskande och barnvänligt område finns nu möjligheten att förvärva ett stort och välplanerat boende om 5 rum och hela 133 kvm fördelat på två plan! Planlösningen är optimal med sällskapsytor på entréplan och 4 bra sovrum på övre plan. Gavelradhuset har uteplats på både fram- och baksida, två badrum varav ett helkaklat, grovkök/tvättrum samt eget förråd. Med närhet till matbutik, kommunikationer, skola och förskola kan detta bli ett hem att trivas i
Välkommen till ett välplanerat gavelradhus i kastanjegården, Malmö. Radhuset är uppfört 1981 i vackert sandfärgat tegel med tillhörande uteplats på framsidan och trädgård med stort trädäck samt praktiskt. isolerat förråd om ca 10 kvm på framsidan. Gavelradhuset - är en trevlig familjebostad om 133 kvadratmeter, fördelade i två plan med välutnyttjade ytor. Planlösningen är optimal med generösa sociala ytor på nedervåningen samt fyra sovrum på övervåningen. Båda våningarna inhyser varsitt badrum varav nedervåningen har ett helkaklat badrum (2015). Köket är ljust och stilfullt och har utgång till stensatt uteplats med morgonsol. En härlig plats att dricka morgonkaffet på!

ENTRÉPLAN

HALL
Vi välkomnas in i en ljus och rymlig hall där väggarna är vitmålade och på golvet ligger det ett ljust laminatgolv. I hallen finns det goda avhängningsmöjligheter för ytterkläderna. Den rymliga hallen ansluter till ett helkaklat badrum.

BADRUM
Helkaklat och rymligt duschrum med grått klinkergolv och vita kaklade väggar (2015). Duschhörna med dörrar i glas, vitt tvättställ med kommod och spegelskåp med belysning, handdukstork samt WC.

KÖK
Stilfullt ljust kök med gott om förvaring samt sandfärgat kakel ovanför arbetsytan. Kök och matplats har ljust laminatgolv och ljusa väggar. Köket har väldefinierade ytor för matlagning och ger plats åt en stor matplats som rymmer 4 - 6 middagsgäster. Matplatsen har ett stort härligt fönsterparti som bjuder på mycket ljus och rymd samt utgång till den härliga stensatta uteplatsen med morgonsol - en härlig plats att inta morgonkaffet på. Utrustning: Spis med häll och varmluftsugn, fläkt med cirkulation funktion, kyl och frys i fullhöjd (2016), diskmaskin (2010) samt bänkskiva i ljus laminat.

GROVKÖK
I grovköket finns tvättmaskin (2004) och ett defekt torkskåp samt tvättho och skåpinredning. På golvet ligger det en ljus våtrumsmatta och väggarna har ljus våtrumstapet.

VARDAGSRUM
Stort öppet vardagsrum med gott om plats för familjen och goda vänner. Vacker ekparkett på golv som matchas smakfullt med ljusa väggar. Här ges plats för både soffgrupp, matsalsmöblemang och annat möblemang om det så önskas. Rummet har stora härliga fönsterpartier mot trädgården som bjuder på mycket ljus och rymd. De stora fönsterpartierna, gör nästan att vardagsrum och trädgård harmoniskt smälter samman i ett. Vardagsrum och trädgård kommer att bli en naturlig plats för familjen att samlas på.

ÖVERVÅNING
Det övre planet når man via en gedigen vit trappa från hallen. På det övre planet finns en hall med inbyggda garderober, ett stort badrum och fyra bra sovrum. En optimal planlösning med sociala ytor på bottenvåningen och de privata ytorna på ovanvåningen. Hela övervåningen har ljusa laminatgolv och ljusa väggar.

BADRUM PLAN 2
Badrum med ljus plastmatta och ljusblå våtrumstapet. Utrustning: Badkar nyare wc, spegelskåp med belysning, nyare vask med tillhörande kommod samt fönster.

FÖRÄLDRARSOVRUM
I detta sovrum finns det goda möbleringsmöjligheter med plats för dubbelsäng samt sängbord och förvaring i fyra inbyggda garderober. Till rummet skänks ett trevligt ljus från ett större fönsterparti. Laminatgolv samt ljusa väggar.

SOVRUM 2
Ett stort och härligt sovrum med plats för dubbelsäng och annat möblemang om man önskar. Här har vi ljusa väggar som förstärker rummets rymd och på golvet vilar ljus laminat.

SOVRUM 3
Här finns det goda möbleringsmöjligheter med plats för dubbelsäng samt sängbord och förvaring. Laminatgolv samt ljusa väggar.

SOVRUM 4
Bostadens sista sovrum är av mindre storlek än de andra sovrummen och kan brukas som sovrum, arbetsrum eller varför inte som en walk-in closet! Rummets väggar är ljusa och har samma snygga laminat på golvet som i de resterande andra rummen. Sovrummet har bra förvaring i två garderober.

De stora ytorna och de många rummen i denna trevliga villa, ger plats för såväl en stor familj som gäster och gemenskap. Ett perfekt familjeboende med verklig hemkänsla -Välkomna

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter