Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Brunnbäcksgatan 23

Kroksbäck Malmö

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Bostadsfakta:

Antal rum 8 rum varav 4 - 5 sovrum
Boarea + Biarea 147 kvm + 48 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla i vinkel med inredd vind
Byggnadsår 1961
Uppvärmning Värmepump, öppen spis
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 12 oktober 2015
Energiklass: G
Energiprestanda: 242 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Ventilerad grund med erge bjälklag
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Papp
Utv. plåtarbete: Koppar
Övrigt Garaget har el indraget.
Huset har indraget fiber. 100 Mbit/s (Telia).

Renoveringar:
2015: Ommålning interiör. Slipat/ hårdvaxat golvet i vardagsrummet. Nytt golv i alla sovrum samt hall.
2016: Nytt värmesystem. Köksrenovering: golv, ugn, spishäll, kyl/frys, diskmaskin, fläkt, el och bänkskivor. Även gjord dränering på del av huset. Stålrörspool. Ny altan.
2017: Altan
2018: Badrum, förråd och jordfelsbrytare.
2019: Fiber, vind, fönster.
2020: Groventré
Fastighetsbet. Stensoppen 36

Övriga byggnader

Förråd, Friluftsrum

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 36 331 kr/år
varav
Uppvärmning: 23 000 kr
El: 0 kr (12114 kWh)
VA: 4 318 kr
Renhållning: 2 680 kr
Försäkring: 6 333 kr
Beräknat antal pers: 5
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8524 kr
Kommentar Elförbrukningen är inräknad i uppvärmningskostnaden. Övrig kostnad för larm är 5528 kr/år, men detta är inte obligatoriskt.
Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 2 955 000 kr varav mark 1 302 000 kr
Summa pantbrev 3 810 000 kr
Tomt
Areal: 671 kvm
Typ: Friköpt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Förmån: Avtalsservitut: Ledningar Mm, 12-IM1-89/20258.1

Friliggande villa med pool och lummig bakgård!

Välkommen till Brunnbäcksgatan 23! Här välkomnas vi av en friliggande villa med egenskaper utöver det vanliga. Vi kliver in i en stor och rymlig hall med bra plats för avhängning. Köket går i klassisk stil och erbjuder gott om arbetsytor samt förvaring. I direkt anslutning finner vi ett stort och öppet vardagsrum med ett mycket bra ljusinsläpp. Från vardagsrummet tar vi oss ut till en fantastisk bakgård med ett stort trädäck med integrerad pool - Detta är en given plats att samla familj och vänner för grillkvällar. Bakgården består av en trädgårdssektion där möjlighet för plantering finns. Villan består av 5 sovrum som ligger fördelat över bostaden. Bostadens större sovrum har gott om utrymme för en större säng och utgång mot trädäcket. Vi tar en kliv upp till andra våningsplanet där vi finner en inredd och isolerad vind. I bostaden finner vi två badrum, varav ett större utrustat med badkar. Tvättstugan är utrustat med tvättmaskin, torktumlare och tvättbänk. Villan består av en groventré där förvaringsmöjlighet finns och i direkt anslutning finner vi garaget som byggts om till förråd.

Hall

In kliver vi till en stor och rymlig hall med bra plats för avhängning. I direkt anslutning finner vi två av bostadens sovrum. På golvet ligger det stengolv och väggarna är målade i vit färg.

Kök

Här finner vi ett kök med klassisk stil. Gott om förvaring och bra arbetsytor. Kökets skåpluckor är målade i ljusare blå färg och över köksbänken finner vi vitt kakel. I direkt anslutning finner vi kökets matplats med utrymme för matbord om 4-6 personer. Utrustat med spis, spisfläkt, kyl & frys, ugn och diskmaskin. På golvet finner vi schackrutig plastmatta och väggarna är vitmålade.

Vardagsrum

Vi finner ett stort och luftigt vardagsrum med rikligt ljusinsläpp samt högt i tak. Här finns det plats för ett större matbord om 6-8 personer. Utrymme för en större soffgrupp och mediamoduler. I vardagsrummet finner vi även den öppna spisen - perfekt för när det kyligare dagarna smyger sig på. Från vardagsrummet finner även vi utgången till trädäcket. På golvet finner vi klassisk stavparkett som är genomgående i hela rummet och väggarna är målade i vit färg.

Bakgård

Genom utgången från vardagsrummet finner vi ett stort och luftigt trädäck med omkringliggande grönska. Här går det att ta sig ett friskt morgondopp i poolen. Det ryms ett större matbord om 8-10 personer. En sektion består av ovanliggande tak med utrymme för en större soffgrupp. Trädäcket möts av gräsmatta och plantagelådor. För den med gröna fingrar är detta en perfekt plats.

Sovrum 1

Ett mindre sovrum med plats för säng och skrivbord. Vi finner även utrymme för garderober. På golvet ligger det ljus stavparkett och väggarna är målade i vit färg.

Sovrum 2

Rymligt sovrum med plats för säng och skrivbord. Förvaring finner vi genom garderober i rummet. På golvet finner vi stavparkett och väggarna är målade i ljusa färger.

Sovrum 3

Mindre sovrum med fönster mot bakgården. Här finns det plats för säng och hyllor. Alternativt går det att använda som kontor. Förvaring finner vi genom garderoberna i korridoren utanför. På golvet ligger det ljus fiskbensparkett och väggarna är målade i vitfärg.

Sovrum 4

Sovrum med plats för säng och skrivbord. Möjligt alternativ att använda till kontorsyta. Fönster mot bakgården. Förvaring finner vi genom garderoberna i korridoren utanför. På golvet finner vi fiskbensparkett i mörkare nyans och väggarna är målade i vitt med färgdekorer.

Sovrum 5

Bostadens större sovrum med plats för en stor säng och möjlighet till förvaring genom garderoberna i korridoren som går utanför. Härifrån kan vi ta oss direkt ut till trädäcket och bostadens trädgård. På golvet finner vi fiskbensparkett och väggarna är målade i stilren grå kalkfärg.

Ovanvåning

Vi kliver upp till en luftig och social yta. Här finns det plats för en större soffgrupp med bord. Även möjlig plats till skåp. På golvet finner vi ljusa brädplankor och väggarna är målade i vit färg.

Badrum 1

Ett modernt och stilrent badrum. Här finns plats till förvaring. Utrustad med handfat, WC och badkar. Anslutning till sovrum 3-5 via korridor. På golvet finner vi schackrutigt klinkergolv och väggarna består av vitt kakel.

Badrum 2

Välplanerat badrum som är utrustat med handfat, skåpförvaring och WC. På golvet finner vi schackrutigt klinker och väggarna är målade i ljusare blå ton.

Tvättstuga

En rymlig tvättstuga utrustat med tvättmaskin, torktumlare och tvättbänk. Förvaringsmöjlighet på hyllan ovanför tvättbänken. På golvet finner ljust klinker och väggarna är målade i ljus färg.

Groventré

När vi kliver in i groventrén finner vi gott om plats för avhängning och förvaring av ytterkläder. I direkt anslutning finner vi garaget som byggts om till förrådsutrymme.

Området

Här befinner vi oss i ett trivsamt bostadsområde beläget i stadsdelen Hyllie i Malmö. I området finner vi trevliga grönområden (Kroksbäcksparken) och idrottsmöjligheter med banor för b.la. tennis, badminton och squash. I anslutning med Kroksbäck finner vi Nya Bellevue. Detta ger dig gångavstånd till Bellevuegårdens centrum med bibliotek, konditori och affärer. För att ta sig in till centrala Malmö är det ca 5 minuter cykeltur. Tveka inte på att besöka det stora köpcentret Emporia i Hyllie som erbjuder allt du kan tänka dig!

Kommunikation

I området finns det bra kommunikationsmöjligheter. 5 minuter gång till hållplatsen för stadsbuss 1 (Ärtholmsvägen).

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter