Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Bellevuevägen 22

Mellanheden/Solbacken Malmö

7 495 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Bostadsfakta:

Antal rum 9 rum varav 5 - 6 sovrum
Boarea + Biarea 154 kvm + 140 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla med källare
Byggnadsår 1963
Uppvärmning Olja
Energideklaration
Utfärdad den 3 november 2016
Energiklass: G
Energiprestanda: 168 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Källargrund
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Tegel
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Koppar
Övrigt Isolerat garage med el indraget.
Fastighetsbet. Marieholm 290

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 57 931 kr/år
varav
Uppvärmning: 42 000 kr
El: 6 613 kr
VA: 4 856 kr
Försäkring: 4 462 kr
Beräknat antal pers: 1
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 3 510 000 kr varav mark 1 704 000 kr
Summa pantbrev 425 000 kr
Tomt
Areal: 937 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Tillträde Enligt överenskommelse
Välplanerad och stor 1-plans villa med källare. Ett fantastiskt hus i originalutförande samt välbevarade detaljer. Stora generösa sällskapsytor, öppna spisar samt härlig klinkerbelagd uteplats i västerläge! Välskött och insynsskyddad trädgård! Varmt välkomna på visning!
Välkommen till en representativ villa om totalt 294 kvm.

Välplanerad och stor 1-plans villa med källare. Ett fantastiskt hus i originalutförande samt välbevarade detaljer. Stora generösa sällskapsytor, öppen spis samt härlig klinkerbelagd uteplats i västerläge! Välskött och insynsskyddad trädgård! Varmt välkomna på visning!

En mycket vacker och trivsam villa på 154+140 kvm väntar på familjen som vill ha ett bekymmersfritt boende med representativ känsla och smakfull design i varje detalj. I stort sett allt, är i välbevarat originalskick och med stark känsla för både estetik och funktion.

Huset fasad är av tegel med koppardetaljer, tillbyggt garage, smidda trappräcken, dörrar, fönster samt garageport i teak, stor uteplats med sol i väst, härlig uteplats runt huset samt stor gillestuga för avslappning eller umgänge. Alla rum får mycket ljusinsläpp, särskilt entrévåningens sällskapsdel med stora fönster och öppenhet mellan matsal och vardagsrum och lounge.

Sällskapsrum på varsin våning ger möjlighet att reservera ett vardagsrum för familjen, alternativt att ge barnen ett eget rum för lek och kompisbesök.

Villan har i nuläget tre sovrum på ovanvåningen men kan enkelt utökas till fyra. I källaren finns alla möjligheter att göra sovrumsavdelningar alternativt kombinera bostad med arbetsplats. Eller varför inte ge barnen en egen avdelning med egen ingång, toalett samt pentry. Fantasin sätter gränserna.

Trädgården är grön och lummig med mysiga ytor runt hela huset. Helt insynsskyddad tomt vilket ger en liten oas i direkt närhet till centrum. Alldeles intill ligger både förskolor och skolor, vilket såklart underlättar logistik och vardagspussel för familjen. Cykelavstånd till stadens stora utbud.

Villan har ett mycket fint läge på Mellanheden, i ett charmigt och lugnt villaområde med mycket karaktär. Samtidigt har du nära till såväl matbutik och service som kommunikationer och grönområden. Inom 20 meter har du busskommunikationer både genom buss nummer 1 och 3. Det finns även bra kommunikation till både centrum och Triangeln vidare med tåg mot Köpenhamn. Det tar 15 minuter med bilen till bron, 45 minuter till Köpenhamn.

Planlösningen disponerar sig enligt följande:

Entré
Entrén belagd med originalmarmor på golvet samt ljusa väggar.
I direkt anslutning till entrén hittar du även gästtoaletten i originalutförande. Klinker på golvet samt ljusa väggar. Toalett samt tvättställ

Hall
Från entrén tar du dig vidare in i hallen. Här finner vi original fiskbensparkett samt ljusa väggar. Gott om plats för avhängning. Här återfinns även utgång till terrassen.

Vardagsrum/Matsal
Husets hjärta! Fiskbensparkett på golvet samt ljusa väggar. Här finns gott om utrymme för det stora sällskapet. Utgång till den soliga terrassen från vardagsrum.

Kök
Matsal eller hall tar du dig vidare in i köket, även detta i originalutförande. Gott om plats för matbord och sittplatser. Många skåp till förvaring.

Om du vid entrén tar vänster kommer du in till de mer privata delarna, nämligen sovrumsdelen. Från ett av rummen finns även utgång till terrassen.
Här återfinns 4 möjliga sovrum. Ett av sovrummen har i dagsläget en nedtagen vägg som med enkelhet kan sättas upp igen för den som önskar. Här finner du även det stora badrummet, även det i originalutförande. Ljusblå klinker och kakel samt badkar, toalett och två tvättställ.

Källare
Stor rymlig källare i bra skick. Nyligen renoverad med putsade/målade väggar. Rymlig gillestuga med öppen spis, fantasin sätter gränserna. Stor renoverad tvättstuga. Passage även med utgång till dubbelgarage och trädgård. Klädkammare/förråd, toalett, pannrum, matkällare samt flera förrådsutrymmen. I källaren finns alla möjligheter att göra sovrumsavdelningar alternativt kombinera bostad med arbetsplats. Eller varför inte ge barnen en egen avdelning med egen ingång, toalett samt pentry. Fantasin sätter gränserna.

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter