Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Ärtholmsvägen 152

Ärtholmen/Bellevuegården Malmö

3 295 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Bostadsfakta:

Antal rum 4 rum varav 2 - 3 sovrum
Boarea + Biarea 131 kvm + 85 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla med källare
Byggnadsår 1930 ombyggt 1968
Uppvärmning Fjärrvärme + Luftvärmepump
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 27 maj 2014
Energiklass: D
Energiprestanda: 97 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Stomme: Tegel + Lättbetong
Fasad: Tegel + Trä
Fönster: 2-glas
Tak: Betongpannor
Övrigt Takpappen på det platta taket lades om 2010. Taket på 1½-plans delen lades om hösten 2014 med ny underlagspapp, läkt, pannor och plåtdetaljer.

Tv och internetanslutning:
Canal Digital 198 kr/mån.
Internet 399 kr/mån 4788 kr/år, 100 Gb Tele2.
Fastighetsbet. Mobäck 5

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 33 749 kr/år
varav
Uppvärmning: 17 425 kr
El: 5 000 kr
VA: 4 242 kr
Renhållning: 1 280 kr
Försäkring: 5 802 kr
Beräknat antal pers: 4
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 525 000 kr varav mark 1 413 000 kr
Summa pantbrev 2 450 000 kr
Tomt
Areal: 728 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Tillträde Enligt överenskommelse
På attraktivt och barnvänligt läge finns nu ett totalrenoverat och väldisponerat hus till salu. Huset har genomgått en totalrenovering 2015 där man har moderniserat på ett smakfullt sätt och bevarat 30-tals andan. 1,5-plansvilla med källare fördelat på 131 + 85 kvm, en lummig och lättskött trädgård i söderläge!
På attraktivt och barnvänligt läge finns nu ett totalrenoverat och väldisponerat hus till salu. Huset har genomgått en totalrenovering 2015 där man har moderniserat på ett smakfullt sätt och bevarat 30-tals andan. 1,5-plansvilla med källare fördelat på 131 + 85 kvm, en lummig och lättskött trädgård i söderläge, stor uppfart med plats för 3 bilar, en stor terrass samt ett förråd. En modern planlösning på entréplan med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och utgång till den fantastiska terrassen, två rum som kan användas som sovrum samt badrum och en gästtoalett. Två sovrum på ovanvåningen. Genomgående parkettgolv och ljusa väggar. Källare med många rum och möjligheter.

ENTRÉPLAN:

Hall:
En välkomnande och rymlig hall med slitstark klinker på golvet, vita väggar, spotlights i tak samt plats för avhängning. En rejäl klädkammare med spotlights i taket.

Toalett:
I anslutning till entrén finns en vitmålad toalett med brunt klinkergolv, wc, handfat och tvättpelare.

Kök:
Smakfullt kök i vitt med en öppen planlösning mot sällskapsdelen. Goda förvaringsutrymmen, arbetsyta i massivt trä samt plats för rejält matbord. Parkettgolv och ljusa väggar. Maskiner: spis, rostfri fläkt, diskmaskin, kyl och frys samt mikro.

Vardagsrum:
Ett fantastiskt ljusinsläpp berikar detta rymliga rum med plats för stora sällskapsmöbler. Parkettgolv, vita väggar och en öppen spis. Rummet förlängs via terrassen ut mot trädgården, öppna upp och tänd grillen!

Masterbedroom:
Det större rummet med parkettgolv och ljusa väggar. Plats för större säng och förvaring.

Sovrum:
Ett mindre rum med parkettgolv, vita väggar och nedgång till källaren.

Badrum:
Helkaklat badrum i vitt och brunt med golvvärme. Spotlights i tak, handdukstork, fönster för ljusinsläpp och vädring, badkar, handfat med kommod och toalett.

OVANVÅNING:

Allrum:
Vi kommer upp till ett ljust och vackert rum med de välbevarade takbjälkarna och vita fräscha väggar. Detta rum kan användas som sovrum eller tvrum. Härifrån når vi ett sovrum.

Sovrum:
Mindre rum i charmig vinkel, vita väggar och parkettgolv.

KÄLLARE:
Separat ingång med rejäl källare med förvaringsplats, pannrum, tvättstuga, torkrum och gillestuga. Klinkergolv och putsade väggar.

TRÄDGÅRD:
En trädgård för dig som gillar grönska, njut av lummigheten och slipp insyn. En stor terrass där solen vistas hela dagen, plats för grill och sällskapsmöjligheter. En lättskött trädgård som har stor potential för dig som gillar växtlighet.

Områdesbeskrivning
Ärtholmsvägen 152 ligger i det villatäta och trivsamma området Ärtholmen i stadsdelen Hyllie. Mindre gator kantas av grönskande trädgårdar och charmiga äldre villor. I området finns gott om matbutiker och en lekplats för de mindre. Här får du närhet till både Malmö city samt ringleder och motorvägar vidare till bland annat Köpenhamn/Kastrup och omkringliggande orter. Med andra ord perfekt för den som pendlar. Med bil tar det ca 3 min till området Hyllie som utvecklas i snabb takt och planerna framåt är storslagna. Här möts stad och landskap, storskaligt och småskaligt, gröna områden och färgstark arkitektur, allt med fokus på att skapa Öresundsregionens mest klimatsmarta stadsdel med en blandning av shopping, hotell, bostäder, service och nöje. I år öppnar Malmös nya badhus Hylliebadet med kringliggande parkområde, detta får du promenadavstånd till när öppningen av badet sker den 15 augusti. Källa: Malmo.se

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter