Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Ljungholmsgatan 2 A

Gullvik Malmö utlägg 15 augusti

2 695 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 3 - 4 sovrum
Boarea 160 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1½ plans kedjehus
Byggnadsår 1986 ombyggt 1993
Uppvärmning Vattenburen el/ luft-luft värmepump
Energideklaration
Utfärdad den 11 oktober 2013
Energiprestanda: 112 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Tegel/Träpanel
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Betong/Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Plåt
Övrigt Säljaren informerar:
Uppvärmningssystem: El - vattenburen värme från 1986 samt värmepump från 2006.
Nytt staket framför fastigheten ca 2012 samt målning gav samtliga rum och nytt golv ca 2013 (sovrum, kök och grovkök på bottenvåning ej målat) samt delvis bytta elkontakter under 2011.
Ny vattenmätare samt ventiler ca 2011 samt ny pump till värmepumpen ca 2009.
Fastighetsbet. Hedholmen 12

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 39 994 kr/år
varav
Uppvärmning: 29 892 kr
VA: 6 671 kr
Försäkring: 3 431 kr
Beräknat antal pers: 3
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8349 kr
Kommentar I uppvärmningskostnaderna ingår hushållselen samt i vattenavgiften ingår renhållningsavgiften.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 057 000 kr varav mark 700 000 kr
Summa pantbrev 2 430 000 kr
Tomt
Areal: 400 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Tillträde Enligt överenskommelse

1½ plans kedjehus på lummiga Gullvik.

Trevligt kedjehus beläget på lugnt område med närhet till skolan, dagis samt köpcentrum. Ett familjärt boende som erbjuder stort vardagsrum, funktionellt kök, två fina badrum på vardera plan och tre till fyra sovrum, avskilda men ändå nära umgängesytorna samt trädgård med stenlagd uteplats, perfekt för avkoppling.
Med perfekt placering på en grönskande samt insynsskyddad hörntomt finner du detta välplanerade kedjehus med arkitektritad tillbyggnad. Vardagsrummet är husets hjärta med sina välplanerade boytor. Ett härligt upp glasat vardagsrum med utgång till den fina trädgården. Kök i sobert vitt samt två badrum med rätt placering på de båda planen. Boendet erbjuder även fyra sovrum varav ett av rummen finns på bottenvåningen. I anslutning till fastigheten finns ett bra garage för två bilar samt stenlagd uppfart med plats för ytterligare två bilar. Ett mycket intressant boende med massor av spännande vinklar och vrån!

Bostaden disponeras enligt följande

Entréplan:
Hall: fin hall med god avhängningsplats för familjens kläder och skor. Vidare från hallen till höger når du hemmets kök.

Kök:
Ett funktionellt kök med vit köksinredning, generös arbetsbänk i laminat samt rosa kakel ovan diskbänk. Köket erbjuder en matplats för ca 4-6 personer med perfekt placering framför fönster med utsikt över fastighetens framsida. Köket erbjuder vitvaror såsom spis med keramikhäll, spisfläkt och kyl/frys samt diskmaskin från 2009.

Vardagsrum:
Ett stort och ljust vardagsrum som erbjuder dig generösa ytor att möblera fritt och samtidigt ha möjlighet att nå trädgården via stentrappan. Från vardagsrummet finns även en vacker vit trätrappa med putsad halvvägg som leder dig upp till ovanvåningen. Fina detaljer såsom generösa fönsterpartier mot arbetsrummet. Ljust laminatgolv och vitmålade väggar.

Arbetsrum:
Ett rum som i dagsläget används som arbetsrum. Rummet fungerar väl som sovrum eller gästrum och rymmer både säng och skrivbord. Laminatgolv och vitmålade väggar.

Sovrum:
Vägg i vägg med arbetsrummet finns detta sovrum med härligt ljusinsläpp från stora fönster mot trädgård och dess insynsskyddade sfär. Laminatgolv och vitmålade väggar.

Badrum:
Ett stort och rymligt badrum helkaklat i vitt kakel och klinker med modern badrumsinredning såsom dusch, WC, tvättställ och handdukstork.

Grovkök/tvättstuga:
Från hallen når man den praktiska tvättstugan med egen ingång och tvättmaskin, torktumlare och gott om förvaringsutrymmen samt vask med generös arbetsbänk. Tvättstugans vitvaror är från ca 2005. Från tvättstugan erbjuds du direkt access ut till garaget samt den stenlagda uppfarten

Övre plan:

Hall:
Från den vitmålade trappan i vardagsrummet når man denna rymliga hall en våning upp. En välplanerad yta som erbjuder plats för möblering såsom mysig soffgrupp och tv. Perfekt rum för fredagsmys. Laminatgolv i perfekt kombination med väggar i ljusgrön nyans.

Sovrum:
På ovanvåningen finnar man de två sovrum i olika storlekar med plats för garderob och dubbelsäng. Många fönster tillåter härligt ljusinsläpp och utsikt över trädgården. Även här laminatgolv och vitmålade väggar.

Badrum:
Ett fint badrum perfekt placerad med sin närhet till sovrummen. Badrummet erbjuder badkar, WC, dubbelhandfat med underskåp och spegel samt handdukstork. Ljusa helkaklade väggar och golv.

Trädgård:
Trädgården utgör en lummig insynsskyddad oas med fin uteplats för sol- och grillmöjligheter.

Läge:
Gullvik är ett bostads-, industri- och affärsområde i stadsdelen Fosie, Malmö.Gullvik ligger i en triangel mellan Kontinentalbanan, Ystadvägen och Inre ringvägen. Pefekt läge för dig som pendlar till Köpenhamn och övriga städer i Öresundsregionen.
Längs områdets kanter finns företag medan det inre består av villor och radhus. De flesta är bygga på 1980-talet, men många är äldre.Längst i söder ligger Gullviksskolan (F-6) och Gullviks förskola.

Området

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter