Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Stapelgränd 3

Mjölkudden Luleå

Se alla bilder


Snart här!

Bostadsfakta:

Antal rum 4 rum varav 3 - 6 sovrum
Boarea + Biarea 119 kvm + 161 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla med källare
Byggnadsår 1964 Ombyggt 2002
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 18 januari 2013
Energiklass: -
Primärenergital: 154 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Splitsen 6

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 56 037 kr/år
varav
Uppvärmning: 24 604 kr
El: 15 297 kr
VA: 10 468 kr
Renhållning: 2 168 kr
Försäkring: 3 500 kr
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8524 kr
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 3 297 000 kr varav mark 1 264 000 kr
Summa pantbrev 3 825 000 kr
Tomt
Areal: 893 kvm
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Last: Ledningsrätt Fjärrvärme, 25-F2001/67.1

Rymlig familjevilla belägen på mycket attraktiva Mjölkudden!

På mycket attraktiva Mjölkudden väntar denna fina och mycket rymliga enplansvilla med källare på ny familj. Stapelgränd 3 är ett perfekt boende för familjen som letar efter ett hem med trevliga umgängesytor i ett barnvänligt men samtidigt stadsnära område.

För bekvämlighetens skull finns ett vidbyggt dubbelgarage, fjärrvärme och fiber. Barnvänlig trädgårdstomt med härlig gräsmatta och gott om utrymme för spring och lek. Det finns även träd, buskar samt en rymlig friggebod.

På Mjölkudden bor du i ett barnvänligt och omtyckt område endast ett stenkast från naturen och vattnet. I direkt närhet finns fina badstränder och mysiga utflyktsmöjligheter oavsett om du promenerar, cyklar eller åker längdskidor. I området finns förskola för de mindre barnen och för de lite större finns skola upp till årskurs 9. I Mjölkuddens centrum finns mataffär, restaurang, gym, vårdcentral och apotek. Storhedens handelsområde och dess stora utbud ligger bara ca 5 km bort.

Stapelgränd 3 kommer ut till försäljning inom kort! Vänligen anmäl ditt intresse redan nu så återkommer vi fortlöpande med mer information om försäljningsprocessen!

Området

Mjölkudden består av delområdena Munkeberg, Guldkusten, Mjölkudden, Ankarkronan och Radiomasten. Detta bostadsområde är ett av Luleås största och är väldigt omtyckt för sin närhet till vattnet samt det behagliga cykel- och promenadavståndet till stadskärnan. Från början var Mjölkudden en viktig jordbruks- och betesmark. Själva namnet på bostadsområdet kommer från att man brukade ro mjölk från udden över Stadsviken till Luleå. Det moderna Mjölkudden började ta form i slutet på 50-talet och dess centrum kännetecknas av ett punkthus i klassisk 60-talsanda. Området kännetecknas av en stor blandning av villakvarter, bostadsrättslängor och hyreshus.

Närservice

Mjölkuddens centrum erbjuder livsmedelsbutik med generösa öppettider och postombud. Här finns även gym, restauranger, fotvårdsföretag, frisör och yogacenter. Vidare finns i anslutning till centrumet vårdcentral och apotek. I området finns även idrottsplats, fotbolls- och hockeyplan, fritidsgård och småbåtshamn. På Mjölkudden finns en L-skolor (F-3), en MH-skola (4-9) samt en förskola och ett vård- och omsorgsboende.

Kommunikation

Busslinjer som passerar och trafikerar Mjölkudden är linje 8, 9 och 10 som alla tar dig vidare till Storhedens handelsområde samt Karlsvik respektive Gammelstad. Ytterligare linjer som kan nyttjas är linje 1 och 2 som ansluts på Bodenvägen.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter