Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Sörviksgatan 3

Örnäset Luleå

1 850 000 kr

Se alla bilder

Besiktigad!


Snart här!

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 3 - 4 sovrum
Boarea + Biarea 96 kvm + 39 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla
Byggnadsår 1957
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag + Mekanisk frånluft i badrum
Energideklaration
Utfärdad den 5 oktober 2017
Energiklass: D
Energiprestanda: 173 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas isolerrutor
Tak: Plåt
Fastighetsbet. Trossen 14

Övriga byggnader

Vidbyggt garage med betongplatta på mark.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 30 583 kr/år
varav
Uppvärmning: 10 587 kr
El: 5 856 kr (3968 kWh)
VA: 6 495 kr
Renhållning: 1 745 kr
Försäkring: 3 500 kr
Övrigt: 2 400 kr
Beräknat antal pers: 4
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8349 kr
Kommentar Uppvärmning avser kostnad för fjärrvärme. Driftskostnad för renhållning är fördelat på 810 kr/år - grundavgift villa, 455 kr/år - brännbart (190 liter med tömning var fjärde vecka) och 480 kr/år - matavfall (140 liter med tömning varannan vecka). Driftskostnad för hemförsäkring är schablonberäknad. Övrigt avser kostnad för internet.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 351 000 kr varav mark 566 000 kr
Summa pantbrev 1 530 000 kr
Tomt
Areal: 801 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Last: Ledningsrätt Fjärrvärme, 25-F2002/487.1

Trivsam fristående villa med vidbyggt garage i populärt område!

- Barnvänligt område
- Fyra sovrum
- Fiber finns indraget
- Trivsam tomt med uterum
- Endast 3,5 km till centrum
Med ett trevligt läge i början av Sörviksgatan väntar denna trivsamma villa på ny ägare. Detta är ett perfekt boende för familjen som letar efter ett prisvärt boende som endast ligger ca 3,5 km från centrum. Husets kvadratmeter är fördelade på kök med matplats, ljust vardagsrum med fönster åt två väderstreck, fyra sovrum, badrum, tvättstuga och garage. Trädgårdstomt med fin gräsmatta, buskar och lekstuga. Huset har fjärrvärme och fiber finns indraget.

I närheten finns stor matvaruaffär i form av Coop Forum, restaurang, vårdcentral, fina promenadstråk, boulebana, det tempererade utomhusbadet Aronsbadet och Steel Park som är en betongpark för skateboard, bmx-cykel och kickbike. Parken passar både nybörjare som avancerade och professionella åkare. I området finns flertalet lekparker och även förskola samt skola upp till årskurs 9.

Villan är förhandsbesiktad av Anticimex!

Varmt välkommen att anmäla ert intresse!

HALL

Från trivsam farstukvist välkomnas man in i bostadens hall som erbjuder möjlighet till avhängning av ytterkläder under trappen. Laminatgolv och tapetserade väggar.

VARDAGSRUM

Till vänster om hallen finner vi det generösa vardagsrummet med gott om plats för soffgrupp och TV-möbel samt övrigt möblemang. Fönster i två väderstreck ger fint ljusinsläpp och utgång till trädgården finns. Laminatgolv och tapetserade väggar.

KÖK

Bostadens kök erbjuder gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter. En klassisk köksinredning med mörka köksluckor mot vit stomme, stor diskbänk i rostfritt stål och vita kakelplattor som utgör stänkskydd. Rummet har tapetserade väggar och melerad golvmatta. Fönstret vetter ut på baksidan av tomten. Plats för matgrupp intill fönstret.

SOVRUM 1 / KONTOR

På entréplanet och med ingång från köket finner vi ett mindre sovrum eller kontor. Fönster vetter ut mot baksidan av gården och har tapetserade väggar samt en mönstrad golvmatta.

BADRUM

Badrummet är av äldre modell med ljus våtrumstapet och mörkare våtrumsmatta. Här finns WC, handfat med kommod, spegelskåp, badkar och väggfast hylla. Fönstret vetter mot framsidan av huset. Efter utförd besiktning finns en konstaterad vattenskada i badrummet som är anmält till försäkringsbolaget.

TVÄTTSTUGA

Innan man når uterummet passerar man några ekonomiutrymmen såsom matkällare och ett mindre förråd. Intill dessa finner vi även den del av huset som nyttjas som tvättstuga. Från tvättstugan når man bostadens uterum som vetter mot baksidan av gården. Utgång till gårdsplan finns.

ÖVRE PLAN

SOVRUM 2

Detta sovrum har ett fönster som vetter mot framsidan av huset och har plats för enkelsäng och skrivbord samt en inbyggd garderob. Tapetserade väggar och laminatgolv.

SOVRUM 3

Det största sovrummet erbjuder plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Här finns en fransk balkong som är praktisk vid vädring av sängkläder, samt inbyggda garderober. Tapetserade väggar och laminatgolv.

SOVRUM 4

Tredje sovrummet på övre plan har fönster som vetter ut mot baksidan av gården. Plats för enkelsäng och övrigt möblemang. Tapetserade väggar och laminatgolv.

WC

På detta våningsplan finns en liten WC med handfat. Äldre tapet och golvmatta.

ÖVRIGT

På övre plan finns ett kallförråd med egen dörr. Vidbyggt varmgarage.

Området

Örnäset består av delområdena Örnäscentrum, Krongårdsringen, Edeforsgatan, Alderhagen, Bågskyttebanan, Hällbruksgatan och Växthuset. I stadsdelens norra del ligger Örnäset som byggdes ut under 1950-talet som stadens första större bostadsområde med ett modernt utseende. Största delen av Örnäset består idag av hyresrätter med det finns också bostadsrätter. I norra och södra Örnäset finns en del äldre villabebyggelse.

Närservice

I Örnäsets centrum finns en bland annat en mataffär, restauranger, kiosk och bank. I området finns även en vårdcentral, apotek och bageri. Ett tempererat utomhusbad som heter Aronsbadet finns i området södra del samt en idrottsanläggning bestående av fotbollsplaner med grus- och gräsunderlag samt en hockeyring under vinterhalvåret. Steel Park är Sveriges nordligaste betongpark för skateboard, bmx-cykel och kickbike. Parken passar både nybörjare som avancerade och professionella åkare. Steel Park håller öppet dygnet runt under sommarhalvåret.

Kommunikation

Goda kommunikationer i form av bussar med linje 1, 5, 8 och 9. Det går direktbussar till Centrum, Porsön, Hertsön, Lerbäcken, Kronan, Sunderbyn, Karlsvik och Kyrkbyn.

Övrigt

På Örnäset finns två förskolor samt en skola (F-9).

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter