Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Östra Villavägen 42

Bergnäset Luleå

Se alla bilder

Besiktigad!


Snart här!

Bostadsfakta:

Antal rum 6 rum varav 3 - 4 sovrum
Boarea + Biarea 120 kvm + 100 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 2-plansvilla i suterräng
Byggnadsår 1960 Ombyggt 1970
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Beställd
Byggnadssätt
Fasad: Trä + puts
Fönster: 3-glas
Tak: Plåt
Fastighetsbet. Bergnäset 5:10

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 52 120 kr/år
varav
Uppvärmning: 22 899 kr
El: 15 692 kr
VA: 7 861 kr
Renhållning: 2 168 kr
Försäkring: 3 500 kr
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8349 kr
Kommentar Driftskostnad avseende renhållning är fördelat på 810 kr för grundavgift villa, 878 kr för brännbart (190 liter med tömning varannan vecka) och matavfall (140 liter med tömning varannan vecka). Driftskostnad för el är fördelat på 9 744 kr för elnät (Luleå Energi) och 5 948 kr för elhandel (Skellefteå Kraft). Kostnad för försäkring är schablonberäknad.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 3 225 000 kr varav mark 1 337 000 kr
Summa pantbrev 2 663 000 kr
Tomt
Areal: 1473 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Last: Ledningsrätt Fjärrvärme, 25-F1998-639.1

Storslagen villa med generöst dubbelgarage på omtyckta Bergnäset!

- Social planlösning med flertalet sovrum
- Dubbelgarage & förrådsutrymmen
- Solig uteplats & trivsam trädgård
- Badrum med bastu, relax & jacuzzi
- Fina stensättningar & snygg fasadbelysning
Välkommen till denna hemtrevliga och familjevänliga villa, belägen på populära Bergnäset. Huset disponerar trivsamma och genomtänkta ytor om totalt 120 + 100 kvm. Genomgående renoverat skick där entréplanet erbjuder en välkomnande hall, gästrum, WC, tvättstuga och gott om förvaringsmöjligheter. Dessutom kan man åtnjuta ett helkaklat badrum med bastu, dusch, jacuzzi och realxutrymme. Övre våningsplan fördelas på fullt utrustat ekkök med gott om arbetsytor, trivsam planlösning mellan matplats och vardagsrum där den öppna spisen sätter guldkant på tillvaron. Från vardagsrummet kommer man ut på den trädäckade altanen och vidare till baksidan av gården. Vidare finns ett helkaklat badrum, ett kontor samt två sovrum (varav det ena går att göra till ytterligare ett sovrum) och en klädkammare. Utöver detta finns det gott om förvaring i det varmbonade dubbelgaraget.

Här bor du i ett väldigt barnvänligt och omtyckt område endast ca 3 km från centrum. Bergnäset är naturnära med mysiga utflyktsmöjligheter och det är endast ett stenkast till elljusspår, restaurang, livsmedelsbutik, vårdcentral och apotek. Det finns förskola för de yngre barnen och för de lite äldre finns skola upp till årskurs 9. På sommaren kan du ta en kort promenad till Trolltjärn där det finns fin badstrand och på vintern finns det en anslutning till den populära isvägen.

Villan kommer att förhandsbesiktas och av säljarna tecknas en försäkring mot dolda fel.

Området

Bergnäset utgörs av delområdena Bergstaden, Gamla Bergnäset, Trollnäs, Trolleberg, Trollheden, Villastaden och Kallax företagsstad. Drygt 3 kilometer från stadskärnan når man Bergnäset genom att korsa Bergnäsbron som togs i bruk 1954. Innan dess var detta område ett sommarstugeområde som man nådde med hjälp av båt. Efter att bron stod klart blev det mer vanligt med permanentboende och idag är detta ett omtyckt bostadsområde med blandad bebyggelse. Här bor du naturskönt med skogspartier som trivsam avskiljare mellan kvarter och vägar. Vintertid är närheten till den populära isvägen och elljusspåret trevliga plusfaktorer och under sommaren finns Trolltjärns badstrand att tillgå med uppställda basketkorgar och fotbollsplan i anslutning.

Närservice

Här finns ett charmigt centrum med dagligvarubutik, vårdcentral, apotek och restaurang. Vidare i området finns även pizzeria och sushirestaurang. Här på Bergnäset finns tre kommunala skolor; Mandaskolan F-6, Hedskolan F-6 och Bergskolan 7-9 samt privata Nya Läroverket F-9. Dessutom finn tre förskolor och äldreboendet Bergstaden.

Kommunikation

Till Bergnäset kan du åka med lokalbuss 3, 4 och 104 där 4:an knyter an från Luleå flygplats till Luleå tekniska universitet.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter