Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Klubbvägen 201

Ersnäs Luleå

2 195 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Bostadsfakta:

Antal rum 4 rum varav 3 sovrum
Boarea 100 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla
Byggnadsår 1909
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Ersnäs 15:20

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 44 967 kr/år
varav
El: 33 986 kr
VA: 5 313 kr
Renhållning: 2 168 kr
Försäkring: 3 500 kr
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 4365 kr
Kommentar Driftskostnad för el är fördelat på 16 122 kr för elnät och 17 864 kr för elhandel (Luleå Energi). Driftskostnad för renhållning är fördelat på 810 kr för grundavgift, 878 kr för brännbart 190 l med tömning varannan vecka och 480 kr för matavfall 140 l med tömning varannan vecka. Kostnad för försäkring är schablonberäknad.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 582 000 kr varav mark 232 000 kr
Summa pantbrev 1 175 000 kr
Tomt
Areal: 3951 kvm
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Enskilt avlopp
Samfällighet/GA Avtalsservitut Ledning Mm
Förmån: Officialservitut Väg, 25-NLÅ-6428.1
Last: Avtalsservitut: Ledning Mm, 25-IM1-68/2295.1

Trevligt enskilt läge utan grannar tätt inpå

- Fiber finns indraget
- Stort och lantligt kök
- Rejäl täljstenskamin
- Inga grannar tätt inpå
- Skolskjuts ett stenkast från huset
Med ett enskilt läge utan grannar tätt inpå ligger detta hus som är perfekt för familjen som vill sätta sin egen prägel på sitt boende! På entréplan finns ett stort och charmigt kök i lantlig stil med utrymme för rejäl matplats, ett sovrum i bra storlek, hall med smart inbyggt förvaringssystem samt ett ljust och trevligt vardagsrum med fönster åt tre väderstreck. En trappa upp finns två sovrum i väldigt generösa storlekar, badrum med både badkar, dusch och bastu samt ett mindre allrum med gott om goda förvaringsmöjligheter via både garderober och inbyggda byråer. I anslutning till huset finns en maffig altan i vinkel med sol från morgon till kväll.

Mysig trädgårdstomt med björkallé och stor gräsmatta, fint omringad av tall- och granskog. På tomten finns det även tre äldre byggnader i form av en bagarstuga, en timrad lada samt en förrådslänga med garage.

Ersnäs är en av Sörbyarna och ligger ca 2 mil från både centrum och Storhedens handelsområde. Här finns bland annat LM-skola (F-6), förskola och värdshuset Ralph Lundsten-gården. I grannbyn Antnäs finns livsmedelsbutik, sporthall och elljusspår.

Villan förbesiktigad och säljarförsäkrad via Anticimex.

Välkommen att boka in dig på visning! Vi ses!

HALL

Hall med vitmålat tak, vitmålad träpanel och laminatgolv. Smart inbyggt förvaringssystem med sittbänk.

KÖK

Kök med vitmålat trätak, tapetserade väggar och laminatgolv. Ljus köksinredning med gröna detaljer bestående av både över- och underskåp. Ljust kakel ovanför arbetsbänk som även den består av samma kakel. Kökets utrustning består av kyl, frys, spis, fläkt, ugn och diskmaskin. Plats för rejäl matplats. Matkällare.

VARDAGSRUM

Ljust och trevligt vardagsrum med fönster åt tre väderstreck. Vitlaserat trätak, vita väggar med ljus fondtapet samt laminatgolv.

SOVRUM

Sovrum i anslutning från kök med vitt tak, målade väggar i blå nyans med mönstrad fondtapet och laminatgolv.

ALLRUM

En trappa upp finns ett mindre allrum med smarta inbyggda förvaringsmöjligheter i form av garderober och byråer. Vitmålat trätak, vitmålad träpanel och parkettgolv.

SOVRUM

På övre plan finns två sovrum i väldigt generösa storlekar. Det ena har vitlaserat tak, vita väggar och laminatgolv. En inbyggd garderob samt en skräddarsydd byrå. Det andra har vitmålat trätak med synliga takbjälkar, målade väggar i mörkgrön nyans och laminatgolv. En inbyggd garderob samt ett inbyggt linneskåp.

BADRUM

Badrum på övre plan med vitt tak, vita väggar och våtrumsmatta. Dusch, badkar och ingång till bastu. WC, handfat med underskåp och spegelskåp.

Området

Ersnäs är en tätort i Luleå kommun. Orten ligger cirka 2–3 mil söder om Luleå och ligger nära Piteå kommun. Ersnäs är en av Sörbyarna, tillsammans med tätorterna Måttsund och Antnäs.

Närservice

Byn har bl.a. en skola (F-6), en förskola, ett taxibolag, några verkstäder samt det bokningsbara värdshuset Ralph Lundsten-gården, där kompositören Ralph Lundsten växte upp. Ersnäs har också en liten fotbollsförening, Ersnäs IF, som grundades 1933. Deras hemmaplan heter Pålbacka IP. I grannbyn Antnäs finns livsmedelsbutik, sporthall, återvinningscentral och sporthall. Det finns även ett elljusspår.

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering