Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Jägarstigen 15

Örnäset Luleå

Se alla bilder


Snart här!

Bostadsfakta:

Antal rum 4 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea 105 kvm + 87 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla med källare
Byggnadsår 1954
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fasad: Tegel
Fönster: 3 glas fönster
Tak: Plåttak
Fastighetsbet. Nålen 7

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 43 531 kr/år
varav
Uppvärmning: 15 189 kr
El: 11 287 kr
VA: 11 387 kr
Renhållning: 2 168 kr
Försäkring: 3 500 kr
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8524 kr
Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 1 737 000 kr varav mark 547 000 kr
Summa pantbrev 2 013 000 kr
Tomt
Areal: 689 kvm
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Last: Ledningsrätt Fjärrvärme, 25-F1999/304.1

Rymlig och trevlig 1,5 plans villa med källare!

Med ett trevligt läge på ytterslinga ligger denna fina villa! Populärt och barnvänligt område med stora gräsytor och insynsskyddad baksida. Huset erbjuder trevliga kvadrat om totalt 105 + 87 fördelat på 1,5 plan med källare. På entréplan finns rymligt och separat kök med utrymme för matplats, vardagsrum i väldigt generös storlek med utgång till den trädäckade altanen (möjlighet att dela av och göra sovrum) samt WC, på övervåningen finns tre sovrum samt WC. I källaren finns ett allrum/sovrum, badrum med dusch och badkar, tvättstuga, matkällare och förrådsutrymmen. Mysig trädgårdstomt med fin gräsmatta, träd och buskar. Det finns även ett vidbyggt enkelgarage.

I närheten finns stor matvaruaffär i form av Coop Forum, restaurang, vårdcentral, fina promenadstråk, boulebana, Aronsbadet som är ett tempererat utomhusbad och Steel Park som är en betongpark för skateboard, bmx-cykel och kickbike. Parken passar både nybörjare som avancerade och professionella åkare. I området finns även förskola och skola upp till årskurs 9.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Området

Örnäset består av delområdena Örnäscentrum, Krongårdsringen, Edeforsgatan, Alderhagen, Bågskyttebanan, Hällbruksgatan och Växthuset. I stadsdelens norra del ligger Örnäset som byggdes ut under 1950-talet som stadens första större bostadsområde med ett modernt utseende. Största delen av Örnäset består idag av hyresrätter med det finns också bostadsrätter. I norra och södra Örnäset finns en del äldre villabebyggelse.

Närservice

I Örnäsets centrum finns en bland annat en mataffär, restauranger, kiosk och bank. I området finns även en vårdcentral, apotek och bageri. Ett tempererat utomhusbad som heter Aronsbadet finns i området södra del samt en idrottsanläggning bestående av fotbollsplaner med grus- och gräsunderlag samt en hockeyring under vinterhalvåret. Steel Park är Sveriges nordligaste betongpark för skateboard, bmx-cykel och kickbike. Parken passar både nybörjare som avancerade och professionella åkare. Steel Park håller öppet dygnet runt under sommarhalvåret.

Kommunikation

Goda kommunikationer i form av bussar med linje 1, 5, 8 och 9. Det går direktbussar till Centrum, Porsön, Hertsön, Lerbäcken, Kronan, Sunderbyn, Karlsvik och Kyrkbyn.

Övrigt

På Örnäset finns två förskolor samt en skola (F-9).

Bilder

Visa alla

HitCounter