Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Framnäsgatan 13

Notviken Luleå

Se alla bilder

Besiktigad!


Snart här!

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea 120 kvm + 18 kvm
Taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla med källare
Byggnadsår 1951
Energideklaration Finns för närvarande inte
Fastighetsbet. Hjulstället 6

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 43 392 kr/år
varav
Uppvärmning: 16 778 kr
El: 15 258 kr
VA: 5 688 kr
Renhållning: 2 168 kr
Försäkring: 3 500 kr
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8524 kr
Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 1 798 000 kr varav mark 780 000 kr
Summa pantbrev 976 445 kr
Tomt
Areal: 699 kvm
Typ: Trädgårdtomt med gräsmatta, äppelträd och buskar.
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Last: Ledningsrätt Fjärrvärme, 25-F2001/66.1

Perfekt villa för den som önskar sätta sin egen prägel

- Rymligt med tre plan
- Yttertak från 1998
- Inglasat uterum
- Attraktivt område
- Renoveringsbehov föreligger
På lugn gata på Notviken ligger detta hus som är perfekt för familjen som vill sätta sin egen prägel på sitt boende då renoveringsbehov föreligger. På entréplan finns ett kök med utrymme för mindre matplats, vardagsrum med utgång till inglasat uterum, matrum, badrum samt ett sovrum. På övre plan finns två sovrum i generösa storlekar samt WC och goda förvaringsmöjligheter. I källaren finns ytterligare ett sovrum, stort badrum med bastu och dusch (det finns även utrymme för exempelvis ett bubbelbad för den som drömmer om det), matkällare, tvättstuga och förråd.

Mysig trädgårdstomt med gräsmatta, äppelträd, buskar och planteringar. Husets baksida vetter mot en allmänning och här har du sol hela kvällen!

Notviken är ett omtyckt och familjevänligt bostadsområde med fina promenadstråk, grönytor och all den service man behöver. I området finns förskola för de yngre barnen och för de lite äldre finns skola upp till årskurs 9. Behagligt cykelavståndet till centrum och dess utbud av butiker, restauranger och caféer gör detta till ett attraktivt och svårslaget läge. Storhedens handelsområde och dess stora utbud ligger bara ca 5 km bort. I närhet finns även hållplats där bussarna kontinuerligt tar dig till övriga delar av Luleå.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

HALL

Hall med vitt tak, tapetserade väggar och klinkergolv i brun nyans. Klädförvaring direkt till vänster då du kliver in genom dörren och ett fåtal trappsteg upp till entréplan.

KÖK

Separat kök med vitt tak, tapetserade väggar och laminatgolv. Äldre köksinredning i ek (med delvis saknade överskåp och luckor) med vitt kakel och bänkskiva av laminat. Den maskinella utrustningen består av spis, fläkt, diskho med fönster ovanför, diskmaskin, kyl och frys i ful höjd. Utrymme finns för mindre matplats.

VARDAGSRUM

Vardagsrum med vitt tak, tapetserade väggar och parkettgolv i original. Fönster åt två väderstreck och utgång till inglasat uterum.

MATRUM

Matrum i anslutning från vardagsrum (tidigare sovrum) med vitt tak, tapetserade väggar och trägolv. Här finns även ett dekorativt glasparti samt ingång till en klädkammare.

SOVRUM 1

Sovrum med vitt tak, tapetserade väggar och parkettgolv.

BADRUM

Badrum med vitt tak, våtrumsväggar och våtrumsmatta. WC, dusch (används ej i dagsläget), handfat med under- och överskåp samt spegel.

ÖVRE HALL

Genom rymlig och ljus trapp tar man sig upp till övre hall med vitt tak, målade väggar och trägolv.

SOVRUM 2

Sovrum i bra storlek med vitt tak, vita väggar med mörk fondtapet och trägolv.

SOVRUM 3

Sovrum med vitt tak, vita och gråa väggar och laminatgolv.

WC

WC med vitt tak, målade väggar i ljusgrå nyans och klinkergolv i vit nyans. WC, handfat och spegelskåp.

SOVRUM 4

Via trapp från hallen tar man sig ner till källarplanet. Här finns ytterligare ett i dagsläget sovrum men som även kan nyttjas som allrum med vitt tak, tapetserade väggar och laminatgolv.

BADRUM/BASTU

I anslutning från källarplanets sovrum finns detta badrum med vitt tak med inbyggda spotlights, kaklade väggar i vit och blå nyans samt vitmålad träpanel och klinkergolv i grå nyans. Handfat med underskåp och spegel, WC, duschrum och bastu.

TVÄTTSTUGA

Tvättstuga med målade betongväggar. Tvättmaskin, torktumlare och upphängningsmöjligheter.

FÖRRÅD/MATKÄLLARE

I källaren finns även förråd och matkällare.

Området

Notviken är en stadsdel som ligger ca 4 km från Luleå stadskärna. Området ligger naturnära och är väldigt omtyckt för sin närhet till vattnet med det populära Strandstråket samt behagligt cykelavstånd till stadskärnan. Området uppkom under början på 1900-talet då Statens järnvägar var i behov av mark för bostäder åt arbetarna vid järnvägsstaden. Från det har Notviken tagit form och vuxit till det populära bostadsområde det är idag. Merparten av bostadsbeståndet byggdes under 60-talet och de hyreshus som finns är placerade på Tuna.

Närservice

Notviken har en mindre centrumdel som heter Tuna där det finns en pizzeria, kiosk och gym. På andra sidan om Bodenvägen finns aktivitetsanläggningen Alcatraz och en rad företag, bygghandlare samt en OK/Q8-mack. Tunavallen är hemmaplan för Notvikens IK och erbjuder konst-, och naturgräsplan såväl som hockeyrink på vintern. Notviksberget är det största grönområdet i stadsdelen, där man kan göra en utflykt eller ta en promenad.

Kommunikation

Busslinjer som passerar och trafikerar Notviken är linje 8, 9 och 10 som alla tar dig vidare till Storhedens handelsområde samt Karlsvik respektive Gammelstad. Ytterligare linjer som kan nyttjas är linje 1 och 2 som ansluts på Bodenvägen.

Bilder

Visa alla

HitCounter