Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Framnäsgatan 13

Notviken Luleå

Se alla bilder


Snart här!

Bostadsfakta:

Boarea + Biarea 120 kvm + 18 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadsår 1951
Energideklaration Finns för närvarande inte
Fastighetsbet. Hjulstället 6

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 43 392 kr/år
varav
Uppvärmning: 16 778 kr
El: 15 258 kr
VA: 5 688 kr
Renhållning: 2 168 kr
Försäkring: 3 500 kr
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8349 kr
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 798 000 kr varav mark 780 000 kr
Summa pantbrev 976 445 kr
Tomt
Areal: 699 kvm
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Last: Ledningsrätt Fjärrvärme, 25-F2001/66.1

Perfekt villa för den som önskar sätta sin egen prägel

- Rymligt med tre plan
- Yttertak från 1998
- Inglasat uterum
- Attraktivt område
- Renoveringsbehov föreligger
På lugn gata på Notviken ligger detta hus som är perfekt för familjen som vill sätta sin egen prägel på sitt boende då renoveringsbehov föreligger. På entréplan finns ett kök med utrymme för mindre matplats, vardagsrum med utgång till inglasat uterum, matrum, badrum samt ett sovrum. På övre plan finns två sovrum i generösa storlekar samt WC och goda förvaringsmöjligheter. I källaren finns ytterligare ett sovrum, stort badrum med bastu och dusch (det finns även utrymme för exempelvis ett bubbelbad för den som drömmer om det), matkällare, tvättstuga och förråd.

Mysig trädgårdstomt med gräsmatta, äppelträd, buskar och planteringar. Husets baksida vetter mot en allmänning och här har du sol hela kvällen!

Notviken är ett omtyckt och familjevänligt bostadsområde med fina promenadstråk, grönytor och all den service man behöver. I området finns förskola för de yngre barnen och för de lite äldre finns skola upp till årskurs 9. Behagligt cykelavståndet till centrum och dess utbud av butiker, restauranger och caféer gör detta till ett attraktivt och svårslaget läge. Storhedens handelsområde och dess stora utbud ligger bara ca 5 km bort. I närhet finns även hållplats där bussarna kontinuerligt tar dig till övriga delar av Luleå.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Området

Notviken är en stadsdel som ligger ca 4 km från Luleå stadskärna. Området ligger naturnära och är väldigt omtyckt för sin närhet till vattnet med det populära Strandstråket samt behagligt cykelavstånd till stadskärnan. Området uppkom under början på 1900-talet då Statens järnvägar var i behov av mark för bostäder åt arbetarna vid järnvägsstaden. Från det har Notviken tagit form och vuxit till det populära bostadsområde det är idag. Merparten av bostadsbeståndet byggdes under 60-talet och de hyreshus som finns är placerade på Tuna.

Närservice

Notviken har en mindre centrumdel som heter Tuna där det finns en pizzeria, kiosk och gym. På andra sidan om Bodenvägen finns aktivitetsanläggningen Alcatraz och en rad företag, bygghandlare samt en OK/Q8-mack. Tunavallen är hemmaplan för Notvikens IK och erbjuder konst-, och naturgräsplan såväl som hockeyrink på vintern. Notviksberget är det största grönområdet i stadsdelen, där man kan göra en utflykt eller ta en promenad.

Kommunikation

Busslinjer som passerar och trafikerar Notviken är linje 8, 9 och 10 som alla tar dig vidare till Storhedens handelsområde samt Karlsvik respektive Gammelstad. Ytterligare linjer som kan nyttjas är linje 1 och 2 som ansluts på Bodenvägen.

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter