Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Bälingevägen 27

Gäddvik Luleå

5 895 000 kr

Se alla bilder


Kommande bostad

Bostadsfakta:

Antal rum 7 rum varav 4 - 5 sovrum
Boarea + Biarea 215 kvm + 40 kvm
säljarens information

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla med källare
Byggnadsår 1909 Ombyggt/utbyggt 2008-2012
Uppvärmning Markvärme
Ventilation FTX-system med värmeåtervinning
Energideklaration Utfärdad
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas. 2010
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Fastighetsbet. Gäddvik 5:45

Övriga byggnader

Stall, garage, kallförråd, lada, vedbod och flera ligghallar för lösdrift

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 32 867 kr/år
varav
El: 30 263 kr
Renhållning: 2 604 kr
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 3075 kr
Kommentar Driftskostnad för el är fördelat på 13 528 kr för elhandel och 16 735 kr för elnät. Driftskostnad för renhållning är fördelat på 878 kr för brännbart (190 liter, tömning varannan vecka) och 480 kr för matavfall (140 liter, tömning varannan vecka). Grundavgift 810 kr plus 436 kr. På fastigheten finns även 2 st 3 kbm slambrunnar som kostar 1 255 kr/tömningstillfälle.
Taxeringskod 120
Taxeringsvärde 410 000 kr varav mark 410 000 kr
Summa pantbrev 6 395 000 kr
Tomt
Areal: 22997 kvm
Typ: Trädgårds/naturtomt
Tomtbeskrivning Insynsskyddad tomt med härlig gårdskänsla
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Enskilt avlopp
Samfällighet/GA Last: Ledningsrätt Starkström, 25-F1988-173.1
Last: Ledningsrätt Starkström, 25-F2001/652.1

Pampig hästgård i stadsnära Gäddvik!

- Otroligt påkostat bostadshus
- Stort stall
- Ridbana
- Hagar med ligghallar
- Både dubbel- och enkelgarage
- Insynsskyddad södervänd tomt
Luleås mest exklusiva hästgård! Varmt välkommen till Skogslunda Gård i Gäddvik. Bostadshuset håller en mycket hög standard med smakfulla och påkostade materialval. Entréplanet erbjuder ett härligt kök med mycket smakfull köksinredning. Härliga samvaro och sociala ytor i form av matsal med burspråk, ljust och luftigt vardagsrum med läcker takhängd öppen spis. På övre plan finns fem sovrum och ett exklusivt badrum med stora kakelplattor, vackert stengolv och bubbelbadkar. Fyra sovrum är i bra storlek och det femte sovrummet är helt magnifikt med ryggåstak och helglasade balkongdörrar som leder ut till en väl tilltagen balkong i perfekt söderläge och utsikt över hela gården. Källarvåningen erbjuder en stor och praktisk tvättstuga och förrådsutrymmen. Mycket fin bastu och relaxavdelning. Vackert stengolv i hela källaren. Alla materialval lämnar inget övrigt att önska! Nivån på utförande och detaljarbeten är helt outstanding!

Stort stall med 7 boxar samt spolspilta. Två stycken sadelkammare med klädskåp, toalett med tvättmaskin och torkskåp. Ridbana på ca 1 000 kvm. El, vatten och ligghallar i samtliga hagar.

Denna unika fastighet måste upplevas på plats!

Fastigheten visas endast genom bokade visningar! Välkommen att anmäla ditt intresse!

Missa inte detta tillfälle, chansen att hitta något bättre än denna fastighet är inte lätt!
ENTRÉPLAN

ENTRÉHALL
Via mycket fin pardörr kommer Du i denna rymliga och välkomnande hall. Vackert stengolv, stora fönster som ger ett härligt ljus. Vita väggar och vitt innertak med infällda spotlights.

INRE HALL
Från entréhallen kommer Du in inre hall där det finns trappa upp till övre plan. Från inre hallen nås kök,matsal och vardagsrum. Parkettgolv, vita väggar och vitt innertak med infällda spotlights.

KÖK
Stort, ljust och luftigt kök. Mycket smakfull och påkostad köksinredning i vitt. Stenbänkskivor i mörk ton. Spishäll, fläktkåpa, kyl, frys, diskmaskin, inbyggd microvågsugn samt kaffemaskin. Vinkyl i matsalen. Väggar vid köksinredning i högkvalitativt silvermosaik. Parkettgolv, vita väggar, vitt innertak med infällda spotlights. Glasade balkongdörrar leder ut till en rymlig uteplats i perfekt söderläge.

MATSAL
I anslutning till köket finns en väl tilltagen matsal med läckert burspråk. Parkettgolv, vita väggar, vitt innertak med infällda spotlights

VARDAGSRUM
Ljust och luftigt vardagsrum där stora fönster ger en skön volym och fint ljus. Häftig takhängd öppen spis i svart plåt. Parkettgolv, vita väggar och vitt innertak.

Samtliga parkettgolv på entréplan har tiljamönster.

WC
Helkaklade väggar och klinkergolv. Snygg kommod med handfat. WC.

ÖVRE PLAN
Via en läcker trappa med platsbygggt räcke i borstat stål kommer Du upp i en möblerbar hall. Parkettgolv, vita väggar och vitt innertak.

SOVRUM 1-4
Fyra sovrum i bra storlek. Ett sovrum är ett genomgångsrum. Ekparkettgolv i trestavsmönster, vita väggar och vitt innertak i dessa sovrum. Bra förvaring i sovrummen.

SOVRUM 5
Ett helt fantastiskt, stort, ljust och luftigt sovrum. Ryggåstak och stora fönster med fint ljusinsläpp ger en härlig volym och känsla. Helglasade balkongdörrar leder ut till en väl tilltagen balkong i perfekt söderläge. Parkettgolv i tiljamönster, vita väggar och innertak i vitmålat trä.

BADRUM
Mycket smakfullt och exklusivt badrum med stora kakelplattor på väggarna och vackert stengolv. Handfat, bubbelbadkar och WC. Klädkammare i anslutning till badrummet.

KÄLLARVÅNING
Källarvåningen erbjuder en stor och praktisk tvättstuga, pannrum och förråd. Vidare finns en mycket fin bastu och relaxavdelning.Vackert stengolv i hela källaren.Området

Planskiss

Planritning
Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering