Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Elvavägen 10

Klagshamn

6 900 000 kr

Se alla bilder

Besiktigad!


Förhandsgranskning

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 3 - 4 sovrum
Boarea 180 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla i vinkel
Byggnadsår 2002
Uppvärmning Frånluftsvärmepump. IVT 490.
Ventilation Mekansik frånluft med återvinning
Energideklaration
Utfärdad den 13 oktober 2011
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Kantelement
Stomme: Trä
Fasad: Tegel
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt Golvvärme i samtliga utrymmen på bottenplan.
Fastighetsbet. Slättmarken 2

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 26 600 kr/år
varav
Uppvärmning: 19 000 kr
VA: 4 100 kr
Väg, samf.: 500 kr
Försäkring: 3 000 kr
Beräknat antal pers: 1
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 7812 kr
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 3 562 000 kr varav mark 1 256 000 kr
Summa pantbrev 2 850 000 kr
Tomt
Areal: 700 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Tillträde Enligt överenskommelse
Samfällighet/GA Andel i samfällighet/GA: Slättmarken S:5, GA:3
Fastighetsbyrån Malmö presenterar nu stolt ett fantastiskt hus i alltid så populära Klagshamn. Denna vinkelvilla är uppförd år 2002, och här har man inte sparat på krutet. Ett gediget hus som andas funktionalitet och exklusivitet på utsökt läge.
Välkommen på visning!
Fastighetsbyrån Malmö presenterar nu stolt ett fantastiskt hus i alltid så populära Klagshamn. Denna vinkelvilla är uppförd år 2002, och här har man inte sparat på krutet. Ett gediget hus som andas funktionalitet och exklusivitet på utsökt läge.
Välkommen på visning!

Uteplats

På skyddat läge i vinkeln finner vi den stenlagda uteplatsen i soligt söderläge. Perfekt för sociala sammankomster en ljuv sommarkväll.

Lusthus

På lugnt läge på tomten är detta mysiga lusthus beläget, här sitter man gärna och ofta med en kopp kaffe och bara njuter.

Garage

Snett bakom huset är garaget beläget, oisolerat.

Vindsutrymme

Med stege upp från tvättstugan tar vi oss an vindsutrymmet. För den som önskar skapa fler sovrum är detta utrymme perfekt. Här skapar man utan problem 1-2 sovrum med fantastisk utsikt över strandängarna.

Groventrè/Tvättstuga

Väldigt praktiskt utrymme utrustat med maskinell utrustning såsom: tvättmaskin, torktumlare, torkskåp samt centraldammsugare. Under fötterna har vi ett praktiskt och lättstädat klinkergolv. Gott om förvaring finner vi bakom spegelgarderoerna.

Sovrum/Kontor

Innanför allrummet är kontoret beläget, ljusa tapeter och ekparkett på väggarna. Även detta rum går bra att omvandla till sovrum.

Allrum/Sovrum

I förlängningen av vardagsrummet är allrummet beläget, detta rum används idag som tv-rum men går utmärkt att göra om till sovrum för den som önskar. Här sitter en gul tapet på väggarna och på golvet ligger en ljus parkett.

Master Bedrom

I anslutning till vardagsrummet är Master Bedroom beläget, fin blå tapet och ljus parkett på golvet.

Badrum

Stort och rymligt badrum. Helkakat med mysig golvvärme. Förutom funktionalitet genom handfat, wc-stol samt duschhörna finns även här bubbelbadkar som erbjuder extra vardagslyx.

Kök

Vi tar oss vidare till det rymliga köket, här erbjuds vi charmiga luckor med lantlig charm, mycket goda arbetsytor samt all maskinell utrustning du kan tänkas önska dig. Över köksbänken sitter snyggt kakel och på golvet ligger klinkergolv med golvvärme. Här finns gott om plats för ett stort matsalsbord.

Sovloft övre plan

Med spiraltralla från vardagsrummet tar vi oss upp till husets kanske mysigaste rum som idag används som sovrum. Här är användningsområdena många. Sovrum, kontor eller matsal, du väljer! Oavsett val ingår den härliga känslan och magiska utsikten.

Vardagsrum

När vi når vardagsrummet slås vi direkt av den fantastiska rymd detta rum erbjuder. Detta väl tilltagna rum erbjuder gott om plats för en större soffgrupp. Tänd på en brasa, öppna upp din favoritbok och bara njut av lugnet som översköljer dig.

Gäst-wc

I direkt anslutning till entrén är Gäst-wcn belägen. Kakel på väggarna och klinkers på golvet, här finner du även toalett samt handfat.

Entré

Vi öppnar upp dörren och låter oss hänföras av Elvavägen 10, redan i entrén får vi en känsla av vilket fantastiskt hus detta är. På höger hand finner vi god förvaring bakom garderobsvägg och under fötterna ligger ett praktiskt klinkergolv, givetvis med golvvärme precis som övriga bottenplan

Området

Klagshamn är ett delområde i stadsdelen Limhamn-Bunkeflo, Malmö stad, omtyckt för sin natur och närhet till havet. Fågellivet i Klagshamn är vida känt bland ornitologer. Från badstranden har man fri sikt över Öresundsbron och sanden är mycket fin. Småbåtshamnen ligger längst ut på udden. Här kan man köpa färsk fisk på vardagar. I Klagshamn finns också Klagshamns Ridklubb och idrottsplatsen med IFK Klagshamn - två föreningar som är bland de största på ungdomsverksamhet i södra Skåne. Och Surfklubben i ett av Sveriges bästa surfvatten.

Kommunikation

I direkt anslutning till Elvavägen finner vi en busshållplats vid namn "Klagshamn Möllevägen" som trafikeras av linje 6.

Bilder

Visa alla

HitCounter