Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Hämplingegränd 5

Klågerup

Se alla bilder


Snart här!

Bostadsfakta:

Boarea + Biarea 150 kvm + 88 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla
Byggnadsår 1973
Uppvärmning Direkt El
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 2 juli 2021
Energiklass: F
Energiprestanda: 97 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 175 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel + Trä
Fasad: Tegel + Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Eternit
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Fastighetsbet. Vinninge 4:49

Övriga byggnader

Uterum med utgång från vardagsrummet. Garage samt förråd.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 40 312 kr/år
varav
El: 28 086 kr (16200 kWh)
VA: 3 794 kr
Sotning: 437 kr
Renhållning: 2 295 kr
Väg, samf.: 5 700 kr
Beräknat antal pers: 1
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8524 kr
Kommentar I samfällighetskostnaden ingår TV, IP-telefoni samt fiber. Denna kostnad kommer att sänkas när hela fiberkostnaden är helt återbetald. För mer info, läs här: http://tsf-antenn.se/ I El-kostnaden ingår uppvärmning. Hemförsäkring är inte inräknat i driftskostnaden då det är ett individuellt val gällande bolag och innehåll.
Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 2 008 000 kr varav mark 510 000 kr
Summa pantbrev 1 085 000 kr
Tomt
Areal: 504 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Svedala Vinninge GA:5 ändamål: Övrigt

Villa för den stora familjen!

Välkommen till denna välplanerade 1,5 plans villa på lugn återvändsgata i natursköna och attraktiva Klågerup. Huset erbjuder en trivsam planlösning med stora fönsterpartier som skapar en ljus och luftig miljö, välplanerat kök, stort vardagsrum, fyra sovrum som kan bli fem samt två badrum och en tvättstuga. Lika trevligt som det är inomhus är det att spendera tiden utomhus i den gröna och skyddade trädgården med uterum, en stor gräsmatta samt ett rejält förråd. Utanför trädgården finns en gröning belägen där barnen kan spela fotboll, gångavstånd till förskola och lekplatser. Garage med plats för två bilar och uppställningsplats utanför garaget. Affärer och service finns i närheten och vägen till Malmö, Lund och Svedala är kort med bra kommunikationsmöjligheter. Ett perfekt familjeboende!
Med hela 150 m2 boyta och en källare med 88 m2 har vi plats för den stora familjen i detta välplanerade hus om 1½ plan på barnvänlig gata. Detta är ett av få hus i området som har en källare, skönt för den som behöver den extra ytan. På nedervåningen är idag ett stort vardagsrum, kök med matplats, gäst wc, tvättstuga samt ett tv-rum som med fördel kan göras om till ett sovrum om behovet finns. På övervåningen har vi idag fyra sovrum samt ett badrum med badkar. Källarplanet erbjuder oss en snickarverkstad, ett hobbyrum, en stor matkällare och ett stort öppet rum där vi har ett biljardbord och en bar. På samma gata gränsar Mumindalens förskola och tar vi gångbanan ett par steg till kommer vi till Klågerupsskolan.

Entréplan

Hall

Bra planerad hall med gott om utrymme till förvaring i form av en stor klädkammare. Vi har även gott om plats för avhängning för ytterkläder och avställning för skor.

Gäst wc

Inredning såsom wc samt handfat och spegelskåp. Väggar och golv är klätt med en våtrumsmatta.

Kök

Praktiskt arbetskök med mycket förvaring och bra arbetsytor. Plats för matplats invid fönstret för 4-6 personer.

Tvättstuga

Stort rum med gott om plats för förvaring och även såklart goda tvättmöjligheter. Det rum som finns i anslutning till tvättstugan kan man göra om till en bastu eller ett badrum med dusch. Golvbrunn finns i rummet. Äldre standard med våtrumsmatta.

Vardagsrum

Stort och luftigt rum med plats för stora soffhörnan och även en matplats om så önskas. Här har vi ett vackert parkettgolv och ljusa väggar. En vacker täljstenskamin är placerad mitt i rummet och ger oss en hög mysfaktor under regniga dagar. Den är också väldigt bra i uppvärmningssyfte då den håller värmen ett par timmar efter den släcks.

Tv-rum/sovrum

I angränsning mot vardagsrummet har vi ytterligare ett rum som idag används som ett tv-rum. Behöver man extra sovrum, eller varför inte ett arbetsrum, är detta ett rum som med enkelhet går att ändra till vad man än behöver det till.

Uterum

Stort och ljust uterum med en gjuten betongplatta och stora glaspartier. Här har vi utgång till den insynsskyddade trädgården.

Trädgård

Ett par trappsteg ned från huset når vi gräsmatta och blomsterplanteringar fint upphöjda längs en stenmur. Här kan vi njuta av en insynsskyddad och privat grönska då tomten omringas av en häck. Vi har även ett uterum byggt 2007 på ca 20 m2.

Ovanvåning

Ovanvåningen har idag fyra sovrum samt ett badrum med badkar. Badrummet är i renoveringsbehov. Alla sovrummen har en bra planlösning och har plats för säng och skrivbord eller annan förvaringsmöbel om så önskas.

Källare

Från köket når vi fastighetens källare. Här har vi ett biljardbord och bar i ett rum. Vi har även ett snickarrum, ett hobbyrum samt gott om förvaringsutrymmen. Det är ett av få hus i Klågerup som har en källare, lyxigt att detta är ett av de husen!

Området

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter