Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Krogtäppan 214

Jordbro

Se alla bilder


Snart här!

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea 144 kvm + 29 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 2-plans kedjehus med garage
Byggnadsår 1980
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk
Energideklaration Beställd
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt Sotat och rengjort ventilationskanaler 2020
Taktvätt 2020
Ny snygg ytterdörr
Badrum övervåning 2019
Fönster målade 2013/2017
Diskmaskin 2017
Kyl/frys 2017
Badrum nedre plan 2016
Verisure larm installerat
Hall uppe renoverades 2015 (målat/tak/belysning)
Ny fjärrvärmeväxlare 2014
Fasad målad 2013
Altan framsida med snyggt vitt räcke 2010/2018
Altan baksida 2012 /Stödmur/gräs 2019
Entré 2011
Garagedel 2011
Tvättstuga 2009
Kök / Vardagsrum öppnat upp planlösning/ målat om/ golv mm 2009
Köksö 2017
Fastighetsbet. Kalvsvik 11:1041

Övriga byggnader

Garage som nås via huset.
Denna del har fått sig ett rejält lyft. Dels når man garaget via huset och sedan har man här dragit in vatten, vattenfelsbrytare och el samt installerat en frånluftsfläkt.
Första delen används idag som stort förråd och tack vare att nuvarande ägare har elbil har man dragit i 25 ampere i garaget och har en laddstation utanför.
Vidare in i garagedelen har man byggt ett loft och hela rummet blir som en egen bostad! Gott om plats för säng, skrivbord och på loftet kan man ha soffa, tv-möbel och annat, perfekt för tonåringen eller gästerna!

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 63 343 kr/år
varav
El: 9 943 kr
Väg, samf.: 48 000 kr
Försäkring: 5 400 kr
Beräknat antal pers: 4
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8349 kr
Kommentar Samfällighetsräkningen är baserad på en budget som beslutas varje år på årsstämman. I samfällighetsavgiften ingår värme och kallvatten, elkostnader (för belysning gator), kabel-tv, snöröjning, service av gräsklippare, kostnader för städdagar, försäkringar, årsstämma m. m. Avgiften betalas kvartalsvis och en avräkning görs varje år. Se gärna samfällighetens hemsida www.krogtappan.se Besiktning kommer att ske Säljaren har för avsikt att teckna en dolda felförsäkring
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 745 000 kr varav mark 943 000 kr
Summa pantbrev 2 598 000 kr
Tomt
Areal: 292 kvm
Typ: Plan Trädgårstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Haninge Kalvsvik GA:6 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio-tv och/eller tele, Elledningar och/eller belysning, Värmeanläggning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Gemensamhetsanläggning: Haninge Kalvsvik GA:8 ändamål: Radio-tv och/eller tele
Förmån: Officialservitut Tillträde Dagvattenavrinning, 01-ÖSR-2063.162
Förmån: Officialservitut Tillträde Dagvattenavrinning, 01-ÖSR-2063.190
Last: Officialservitut Tillträde Dagvattenavrinning, 01-ÖSR-2063.161
Last: Officialservitut Utrymme, 0136-88/55.1

Stilrent kedjehus med inrett garage och underbar baksida i bästa solläge!

Välkommen till ett av de absolut finaste husen på Krogtäppan!
Här finner man detta smakfullt renoverade radhus om 144 välplanerade kvm. Fördelade på kök & vardagsrum i öppen planlösning, tvättstuga, hall, fyra rymliga sovrum och två badrum. Här finns en inredd garagedel som nås från huset, perfekt för gästerna eller tonåringen. På framsidan finns gott om plats för bilar och har man elbil finns laddstation installerad. Stor altan på framsidan med plats för loungegrupp där man kan njuta av en kopp kaffe i kvällssolen. På baksidan kan man njuta av härliga frukostar och middagar i solen som skiner här större delen av dagen. Här finns gott om plats för utemöbler, grill, studsmatta och grönska.

Minimalt med biltrafik i området gör att barnen kan leka fritt och naturen finns runt knuten. Härifrån kan man gå till sjön Rudan och till Haninge Centrum som erbjuder ett stort utbud av shopping, restauranger, cafeér och butiker.

Varmt välkommen till ett hem och område att trivas i!
BARNVÄNLIGT OMRÅDE
GARAGE SOM NÅS FRÅN HUSET
UNDERBAR BAKSIDA I BRA SOLLÄGE
EXTRA RUM INRETT - PERFEKT FÖR TONÅRINGEN

ENTRÉPLAN:

HALL
Ljus och välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter. Klinker som sedan övergår i fin parkett. Här är väggarna målade i vitt och trappan är renoverad. Från hallen når man samtliga rum på nedre plan. Här har man även ändrat fasaden, flyttat ut dörren så att man når garaget direkt från huset.

KÖK / VARDAGSRUM
Underbart och stort kök & vardagsrum med gott om plats för soffa, tv-möbel och vitrinskåp om så önskas. Tack vare den öppna planlösningen här får ett stort matbord plats och man kan man ha härliga middagar för det stora sällskapet. Från vardagsrummet når man även den mysiga baksidan där det finns gott om plats för grill, utemöbler och grönska. Här kan man njut av solens flesta timmar. Köket är modernt inrett och tack vare den praktiska och snygga köksön finns här gott om förvaring och även plats att mingla på. Köksinredningen går i vitt och trä, kyl, frys, diskmaskin och fläkt i rostfritt stål. Inbyggd micro och ugn samt spishäll. Vit bänkskiva som bryter av fint mot den mörka mosaiken.

DUSCHRUM
I entrén finns även ett duschrum som är stilrent inrett. Här finner man klinker i mörkare ton och en snygg skål utgör handfat ovan marmorbänken. Stor dusch, spegelskåp med belysning och eluttag, wc, skåp och vattenburen handdukstork.

TVÄTTSTUGA
Rymlig tvättstuga med praktiskt groventré. Torktumlare, tvättmaskin och ho samt gott om hyllor och förvaring. Från detta rum finns utgång till baksidan.

GARAGEDEL
Här har man verkligen maximerat ytorna. Första delen av garaget som nås från huset används idag som förråd. I anslutning till garaget finns även laddstation för elbil. Vidare in har man byggt ett loft så att garaget kan användas som sovrum och vardagsum, perfekt för tonåringen eller den stor familjen.

ÖVRE PLAN
Här finner man uppgång till vinden där det finns gott om plats för förvaring.
Här finns även fyra rymliga sovrum med bra förvaring och fina neutrala färger. Från ena sovrummet når man en stor klädkammare som idag används som kontor och balkongen där man kan njuta av kvällssolen

SOVRUM 1
Mysigt sovrum med grå väggar och fint laminat på golvet. Fönster mot baksidan skänker fint ljus

BADRUM
På övre plan finner vi ett nyrenoverat badrum inrett med badkar, handdukstork, handfat och wc. Väggar och golv går i en grå ton och här finns gott om plats för stort badkar, förvaring och annat.

SOVRUM 2
Fint sovrum med grå väggar och snygg heltäckningsmatta i grått klär golvet. Fönster mot baksidan och här finns plats för säng, skrivbord och garderob.

SOVRUM 3
Stort sovrum med utgång till stor balkong där man kan njuta av kvällssolen. Här är väggarna tapetserade i ljus ton och golvet är också ljust. I vanliga fall når man klädkammaren från hallen men här har man satt för väggen där och öppnat upp i sovrummet, perfekt för hemmakontoret eller en stor klädkammare i sovrummet.

SOVRUM 4
Stort sovrum med gott om plats för diverse möblemang. På golvet ligger snygg matta i grått och väggarna går i ljusgrå ton. Här finns fönster i två väderstreck som skänker fint ljus.

Området

Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med välskötta innergårdar, fina lekplatser och vackra naturområden. På gångavstånd finns förskolor och skolor som te. x Segelkobben och Kvarnbäcksskolan. För den badsugne finns sjön Rudan ca 10 min bort med cykel

Närservice

Det tar ca 10 minuter till Haninge Centrum där man har allt man kan tänkas behöva. Frisörer, butiker, banker, apotek, cafeér och restauranger. Jordbro Centrum finns på gångavstånd från bostaden. Sedan finns även Ica Maxi och port73 på bekvämt avstånd.

Kommunikation

Fem minuter från bostaden går direktbuss till Gullmarsplan i rusningstrafik som tar ca 25 min. Ca 10 minuter bort finner man pendeltågsstationen där tågen går med jämna mellanrum till både Nynäshamn och Stockholm Central. Buss 841, 835 och 837 går även i närområdet.

Parkering

Här finns gott om plats för bilar och en el-laddstation finns installerad utanför garaget. Samfälligheten har även ett flertal parkeringsplatser i nära anslutning till bostaden.

Övrigt

Varmt välkommen till ett underbart område att trivas i.

Bilder

Visa alla

HitCounter