Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Sörgårdsvägen 14

Barnarp Jönköping

Se alla bilder


Kommande bostad

Bostadsfakta:

Antal rum 8 rum varav 4 - 6 sovrum
Boarea + Biarea 108 kvm + 108 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla med källare
Byggnadsår 1977
Uppvärmning Bergvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 8 april 2019
Energiklass: C
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare/Grundsula
Stomme: Lättbetong/trä
Fasad: Tegel och träpanel
Fönster: 3-glas
Tak: Betongpannor
Övrigt Utförda renoveringar:
Bergvärme 2002
Fönsterbyte 2011
Relax/badrum 2010

Fastigheten är ansluten till fibernät
Fastighetsbet. Barnarp 1:193

Övriga byggnader

Garage med betongplatta på mark

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 26 917 kr/år
varav
El: 15 400 kr
VA: 4 407 kr
Sotning: 4 400 kr
Renhållning: 2 710 kr
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8049 kr
Kommentar Driftkostnaderna är cirkauppgifter baserade på två vuxna och två barn i hushållet.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 959 000 kr varav mark 487 000 kr
Summa pantbrev 1 219 000 kr
Tomt
Areal: 810 kvm
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Flexibel familjevilla på naturskön återvändsgata!

Välkomna till härliga Barnarp och denna välskötta familjevilla belägen längst in på lugn återvändsgata! Här erbjuds en mycket flexibel planlösning som med relativt enkla medel kan anpassas efter de flesta familjekonstellationer. För den stora familjen finns idag upp till 6 bra sovrum att utnyttja och dessutom möjlighet att inreda de två "förråden" i källarplan för att på så sätt skapa ytterligare två sovrum. Önskar ni mer sällskapsyta än sovrum så finns istället möjlighet att öppna upp planlösningen på entréplan och på så sätt skapa ett större kök, eller varför inte helt ansluta kök med vardagsrum?

Tack vare det lugna och natursköna läget har ni här alla möjligheter till ett rofyllt familjeliv. Naturen bjuder på oändliga möjligheter för såväl stora som små. Ta ett dopp i någon av de närliggande sjöarna, åk pulka i pulkabacken precis utanför eller vandra längs med Barnarpsleden. I Barnarp finns utmärkta skolor, förskolor samt ett rikt och aktivt idrottsutbud och föreningsliv. Om ni någon gång önskar lite stadspuls tar ni er smidigt in till centrala Jönköping med bil på ca 15 min och för de som hellre åker kollektivt så avgår stadsbuss 24 från närliggande hållplats.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!
ENTRÈPLAN

HALL
Välkomnande entréhall med gott om yta för avhängning av ytterkläder direkt till höger innanför dörren. Här ligger slitstarka klinkers på golvet och väggarna är klädda i vit bröstpanel som övergår i tapet.

VARDAGSRUM
Ett par smidiga trappsteg från entréhallen tar er upp till vardagsrummet. Här finns gott om plats för såväl matsalsbord som för soffgrupp om så önskas. Tack vare det stora fönsterpartiet får rummet ett härligt ljusinsläpp och ytan bjuder in till sociala sammankomster med nära och kära. På golvet ligger ekparkett och väggarna är tapetserade.

KÖK
Stort och härligt kök med ekluckor och ljust kakel ovan arbets- och diskbänk. Köket är utrustat med kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, indukationshäll samt inbyggd ugn och mikro i bekväm arbetshöjd. I köket finns matplats för 6 sittande intill köksfönster varifrån man har god uppsikt över trädgården på husets baksida. På golvet ligger ekparkett och väggarna är tapetserade. Från köket nås den rejäla uteplatsen med trädäck som leder vidare till trädgården.

SOVRUM 1
I anslutning till köket ligger ett rum som idag nyttjas som gästrum. Här finns gott om plats för säng med tillhörande möblemang samt goda förvaringsmöjligheter via en platsbyggd skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. Möjlighet finns att ta ner innerväggen mellan kök och sovrum för att skapa ett större kök om behovet av sovrummet inte finns.

BADRUM 1
Badrummet på entréplan är helkaklat med väggar och golv i vitt och blått. Badrummet är utrustat med badkar, WC, badrumsfönster med frostat glas, stor handfatskommod med förvaringsmöjligheter samt vägghängt badrumsskåp med spegeldörrar.

SOVRUM 2
Det andra sovrummet är beläget på andra sidan köket. Även här finns gott om plats för säng med tillhörande möblemang samt goda förvaringsmöjligheter via två platsbyggda garderober.

SOVRUM 3
Det största av sovrummen erbjuder gott om plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. Här finns dessutom fina förvaringsmöjligheter via tre platsbyggda skjutdörrsgarderober med spegeldörrar. Väggarna är tapetserade och på golvet ligger ekparkett.

SOVRUM 4
Det fjärde sovrummet är beläget intill badrummet. Plats finns för säng med tillhörande möblemang och förvaringsmöjligheter finns via två platsbyggda garderober.

NEDRE PLAN

KLÄDKAMMARE
Till höger under trappan finns en rymlig klädkammare där ett praktiskt hyllsystem tar hand om klädförvaringen på bästa sätt.

ALLRUM
Det rymliga allrummet/gillestugan blir en perfekt samlingsplats för familjen. Eldstaden som är centralt placerad i rummet höjer under vinterhalvåret mysfaktor rejält! Plats finns för stora härliga soffgrupper. På golvet ligger ekparkett och väggarna är tapetserade. Rummet får ljusinsläpp via flera fönster och belysning via infällda spotlights i taket.

ARBETSRUM/FÖRRÅD
Från allrummet nås det rum som idag nyttjas som förråd och torkrum. Ett praktiskt utrymme att nyttja efter önskemål eller behov.

BADRUM/RELAX
Badrummet på nedre plan renoverades i sin helhet under 2011. Här erbjuds nu en härlig relaxavdelning med såväl ett stort bubbelbadkar som med rymlig bastu, vardagslyx när den är som bäst! Badrummet är dessutom utrustat med dusch. Väggarna är helkaklade i vitt och på golvet ligger gråa klinkers. Ljusinsläpp via betongglas och belysning via infällda spotlights i taket.

TVÄTTAVDELNING
I anslutning till badrum/relax ligger finns en smidig tvättavdelning utrustad med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk för tvätthantering.

WC
Från hallen på nedre plan nås en mindre WC med toalettstol och handfat. Väggarna är klädda i en mönstrad tapet och på golvet ligger en plastmatta i blått.

SOVRUM 5/KONTOR
Det femte sovrummet ligger till vänster nedanför trappan. Nuvarande ägare nyttjar rummet som hemmakontor men plats finns att göra om det till ett mindre sovrum om så önskas.

SOVRUM 6
Det sjätte sovrummet är avdelat från kontor/sovrum 5. Detta var tidigare ett stort sovrum och det kan med enkla medel återställas så för att skapa ett optimalt "tonårsrum". Här finns plats för säng och förvaring via platsbyggd skjutdörrsgarderob med spegeldörrar.

FÖRRÅD
På nedre plan finns ett mycket rymligt förråd som rymmer det mesta och som verkligen underlättar familjelivet. Möjlighet finns självklart att göra om förrådet för att skapa ytterligare sovrum, lekrum eller annat.

Området

Barnarp ligger cirka en mil söder om Jönköpings city. Närhet till en omväxlande natur med fina skogsvägar, motionsspår och Barnarpsleden på hela 45 km. Runt Barnarpsjön är det ca 4,5 km.

Närservice

Pizzeria, kiosk, cafe. Närmsta matbutik är Willys på Råslätt ( ca 4 km) eller bensinmack på Torsvik,även den ca 4 km.

Kommunikation

Stadsbuss nr 24 avgår från Barnarp och tar dig till centrala Jönköping och Torsvik/Hyltena. På Råslätt är det smidigt att byta till flera andra linjer (t.ex stamlinje 1 & 3.) Åker man istället till Torsvik så finns det ytterligare linjer att byta till därifrån.

Övrigt

Här finns skola, förskola samt ett rikt och aktivt idrottsutbud och föreningsliv.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering