Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Rektangelvägen 54

Grästorp Jönköping

1 995 000 kr

Se alla bilder

Besiktigad!


Snart här!

Bostadsfakta:

Antal rum 3 rum varav 2 sovrum
Boarea + Biarea 74 kvm + 10 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadsår 1976
Uppvärmning Direkt El
Ventilation Självdrag
Energideklaration Beställd
Byggnadssätt
Grundläggning: Gjuten platta med kantbalkar av lecablock
Stomme: Trä
Fasad: Fasadtegel och träpanel
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor med papp och läkt
Fastighetsbet. Ivern 85

Allmänt om fastigheten

Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8349 kr
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 393 000 kr varav mark 629 000 kr
Summa pantbrev 1 101 250 kr
Tomt
Areal: 176 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Jönköping Ivern GA:1 ändamål: Vägar, Elledningar och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Övrigt
Förmån: Officialservitut Avvattningsanordning, 06-JÖS-892.45
Last: Officialservitut Avvattningsanordning, 06-JÖS-892.87

Gavelradhus i toppenläge!

På eftertraktade Grästorp finns nu möjlighet att flytta in i ett välskött och kvadrateffektivt hus. Oavsett om du idag bor i villa och är redo för ett mer lättskött boende eller om drömmer om din alldeles egna trädgård är detta ett utmärkt tillfälle. Bostaden fördelas på ett plan vilket gör det både lättillgängligt och enkelt att sköta. Läget på gaveln ger dig fördelen av endast en granne, men lekplatsen bredvid gör att kompisar till barn- eller barnbarn aldrig är långt borta.

Huset fördelas på kök, stort vardagsrum, badrum med tvättavdelning, två sovrum samt klädkammare.
På baksidan finns gräsyta och altan, mysigt avskärmat med staket för avskildhet. På framsidan av huset finns ytterligare en uteplats. Goda förvaringsmöjligheter finns såväl inne i huset som i tillhörande förråd samt garage i anslutning till samfällighetens parkeringsplats.

Här är aldrig naturen långt borta, på andra sidan gatan finns vacker skog som ansluter till elljusspår som tar dig vidare till Hovslätts Idrottsplats. När säsongen tillåter finns möjlighet till både bär- och svampplockning. Bra kommunikationer med cykelväg ända in till centrala Jönköping. Smidig närhet till såväl förskola som skola.

Sammanfattningsvis ett utmärkt hus för såväl paret som den växande familjen!

HALL

Välkommen in i hallen där ytterkläderna kan hängas av till vänster. På golvet ligger grå klinker som i förlängningen övergår till parkett, detta kombineras med ljusa väggar.

KÖK

I köket går luckorna i en smakfull, grå ton och kombineras med ett vitt kakel. Utrustat med kyl, frys, spis med ugn, fläkt samt diskmaskin. Matplats för 4-6 sittande gäster. På golvet ligger klinkermönstrad laminat och väggarna är ljusa.

BADRUM

Fräscht badrum med kakel och klinker. Utrustat med dusch med vikbara glasdörrar, spegelskåp med förvaring, tvättställ med förvaring, wc, tvättmaskin samt torktumlare.

SOVRUM 1

Här finns plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. På golvet ligger parkett och väggarna är ljusa.

KLÄDKAMMARE

Rymlig klädkammare som gör rum för såväl dina kläder som övrig förvaring.

SOVRUM 2

Även i detta sovrum ryms dubbelsäng med tillhörande möblemang. På golvet ligger parkett och väggarna är ljusa.

VARDAGSRUM

Här finns plats för stor soffgrupp. På golvet ligger parkett och väggarna är ljusa. Från vardagsrummet nås bostadens baksida med trädgård och förråd.

Området

Grästorp är ett bostadsområde beläget ca 10 minuter med bil från Jönköping, området tillhör Jönköpings tätort. Området delas in i Norra Grästorp och Södra Grästorp. Norra Grästorp, kallat ringarna, består av fem ringar av småhus med 36 hus i varje ring. Området byggdes 1968-1972. Består av fristående hus och varje ring har en inre ring med garage som skiljs från husens tomter med en halvprivat gångväg och har även en gemensam gård i ringens mitt. Södra Grästorp byggdes 1975 och består av fristående hus och radhus uppdelat i två delar. I närheten finns väl utbyggd service med förskolor och skolor. Grankullens förskola är endast en halv km bort i Hovslätt, och ytterligare fyra förskolor finns i samhället. Närmsta skola, Grästorpsskolan F-3, ligger bredvid Grankullens förskola. Hovslättsskolan F-6 finns i centrala Hovslätt. För äldre grundskoleelever finns Stadsgårdsskolan 7-9 på Råslätt och Ljungarumsskolan F-9 vid Gamla Råslätt. Vid skogen mot Hovslätt finns ett populärt elljusspår. För längre vandringar finns flera vandringsleder i närheten, Hasslafallsleden, Kallebäcksleden och Södra Vätterleden. I anslutning till elljusspåret, på Hovslättssidan, finns idrottsplatsen Hovet med ett par fotbollsplaner.

Närservice

Vid den norra infarten till området finns en livsmedelsbutik. Ytterligare butiker finns i närområdena Hovslätt och Råslätt där det även finns ytterligare shopping, pizzerior, skola mm

Kommunikation

Goda kommunikationer med buss nr 28 som går med täta avgångar. Genom en gångväg och en promenad på knappa 15 min når man Hovslätts tågstation om man hellre vill ta tåget.

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter