Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Spindelvägen 11

Öxnehaga Huskvarna

Se alla bilder

Besiktigad!


Snart här!

Bostadsfakta:

Antal rum 7 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea 146 kvm + 50 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla med sutterängkällare
Byggnadsår 1977
Uppvärmning Direktverkande el, luftvärmepump och dubbla kaminer
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 29 oktober 2020
Energiklass: -
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä och betong
Fasad: Tegel
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Övrigt Utförda renoveringar:
Takbyte 2008
Altaner och varmförråd 2012
Braskaminer 2010 & 2013
Renovering av badrum 2014
Bastu och dusch 2014
Fönsterbyte 2018
Garage (ny fasad, nytt tak, värmepump) 2018
Kök (bänkar med diskho, spis, ugn, fläkt, diskmaskin samt kakel) 2018

Fastigheten är ansluten till fibernät.

Huset är BESIKTIGAT och försäkrat med ANTICIMEX SÄLJARFÖRSÄKRAT
Fastighetsbet. Skogsstjärnan 6

Övriga byggnader

På tomten finns ett varmgarage, varmförråd och vedbod.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 25 265 kr/år
varav
El: 13 598 kr
VA: 2 390 kr
Renhållning: 3 305 kr
Försäkring: 5 972 kr
Beräknat antal pers: 2
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8349 kr
Kommentar Kostnaden för el avser både uppvärmning och hushållsel. Nuvarande ägare förbrukar ca 8 kubik brasved/år.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 479 000 kr varav mark 697 000 kr
Summa pantbrev 1 887 600 kr
Tomt
Areal: 888 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Snyggt och smart på Spindelvägen!

Detta är en kommande försäljning som just nu förbereds. Kontakta ansvarig mäklare redan nu så får du löpande information om aktuell bostad.
Längst in på lugn återvändsgata finner ni denna stilrena familjevilla. Här har det gedigna 70-talshuset fått en rejäl uppdatering och upplevs idag både modernt och genomtänkt, fokus ligger på bekvämlighet och vardagslyx för familjen så väl in- som utvändigt. Många av de stora och kostsamma renoveringarna är genomförda under senare år så här är det bara att flytta in och börja trivas!

Entréplan är ljust och välkomnande. Här finns stora sällskapsytor med kök och vardagsrum. Från entréplan nås även det inglasade uterummet och den härliga altanen som sträcker sig runt omkring större delen av huset. Med andra ord finns det möjlighet att bjuda in nära och kära till mingel och sammankomster oavsett årstid! Utöver de sociala ytorna så erbjuder entréplan även en mer privat del med tre sovrum i bra storlek och ett stilrent renoverat badrum.

En trappa ner finner ni ett praktiskt allrum men även ytterligare sovrum och den lyxiga relaxavdelningen bestående av dusch och bastu som renoverats under senare år. Här finns även separat WC i snygg retrostil, tvättstuga och förvaringsmöjligheter via klädkammare.

Utöver själva huset och de många uteplatserna finns det även ett rymligt varmgarage med verkstadsdel på tomten. Här finns även en vedbod som kan fyllas för att kunna nyttja de båda kaminerna och på så sätt öka mysfaktorn och sänka driftkostnaderna!

Missa inte denna härliga familjevilla med närhet till båda stad och natur!

HALL

Välkomnande entréhall med goda förvaringsmöjligheter via garderob med skjutbara spegeldörrar. På golvet innanför entrén ligger slitstarka klinkers med golvvärme och i förlängningen av hallen är golvet belagt med trämönstrad laminat i enstav. Flera fönster och öppna ytor ger hela övre planet ett härligt ljusflöde.

KÖK

Rakt fram från entrén sett ligger köket. Tidlöst utförande med ekluckor och vitt kakel ovan arbetsbänkarna. Köket är utrustat med kyl och frys, diskmaskin, glashäll, ugn, mikro samt köksfläkt. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vita. Fönster i två väderstreck samt balkongdörr ger gott om ljusinsläpp. Matplats finns för 4-5 sittande.

VARDAGSRUM

Ljust och luftigt vardagsrum där den moderna kaminen blir en naturlig mittpunkt som både bjuder på värme och höjer mysfaktorn. Perfekt umgängesyta att möblera efter önskemål. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vita.

INGLASAT UTERUM

Från vardagsrummet nås det inglasade uterummet och den stora altanen som sträcker sig runt större delen av huset. Uterummet kan tack vare inglasning och matta nyttjas från tidig vår till sen höst.

BADRUM

Badrummet på övre plan är stilrent och modernt i sitt utförande. Mörka klinkers på golv och vita helkaklade väggar. Badrummet är utrustat med dusch bakom duschväggar i klarglas, bred handfatskommod, överskåp med spegeldörrar, vägghängt badrumsskåp, golvvärme samt WC och frostat fönster.

SOVRUM 1

Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. Sovrummet erbjuder goda förvaringsmöjligheter tack vare flera garderober. På golvet ligger ekparkett och väggarna är ljusa.

SOVRUM 2

Väl tilltaget sovrum med gröna väggar och ekparkett på golv. Förvaring via två helgarderober.

SOVRUM 3

Även det tredje sovrummet på övre plan är väl tilltaget. Här går väggarna i en beige ton och golvet är beklätt med ekparkett.

ALLRUM

En trappa ner ligger det rymliga allrummet som lämpar sig perfekt för familjens umgänge. Även här har en kamin installerats för att både ge värme och öka trivseln. De tilltagna ytorna kan möbleras efter önskemål och behov. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vita.

SOVRUM 4

Det fjärde sovrummet är beläget på nedre plan. Här ligger trämönstrad laminat på golvet och väggarna är vita, undantaget ena kortsidan som är målad i en mörkare ton.

DUSCHRUM

Duschrummet på nedre plan är utrustat med dusch bakom duschvägg. På golvet ligger ljusa klinkers och väggarna är helkaklade.

BASTU

I anslutning till duschrummet finns en bastu med två bänkar- en perfekt plats att ladda batterierna på efter en lång vinterdag!

RELAXRUM

Utanför duschrum och bastu finns ett stort rum som idag nyttjas som relax. På golvet ligger en heltäckningsmatta och väggarna är ljusa. I anslutning till relaxrummet finns även en rymlig klädkammare för praktisk förvaring.

TVÄTTSTUGA

Praktisk tvättstuga med gott om yta för klädupphängning/torkning. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, grovvask och garderob. På golvet ligger slitstarka klinkers i grått och väggarna är ljusa. Väggen ovan arbetsbänken är helkaklad i vitt med en dekorativ svart del.

WC

Separat WC i härlig 70-talsstil med mönstrad tapet och inredning i brunt.

Området

Öxnehaga är ett bostadsområde beläget på höjderna strax sydväst om Huskvarna centrum. Området är bebyggt med villor, radhus och flerfamiljshus. Till Huskvarna centrum är det ca 3 km och till centrala Jönköping ca 7 km.

Närservice

Kring Öxnehaga centrum finns mycket av områdets servicefunktioner samlade. Här finns bland annat vårdcentrum och apotek samt bibliotek, fritidsgård, sporthall, kyrka och samlingslokal. Här finns också ett affärscentrum med Närlivs, konditori, frisör och secondhandbutik. På närbelägna Öxnegården finns ett brett utbud av friluftsaktiviteter för alla åldrar.

Kommunikation

Området trafikeras av linjebuss 2 som avgår med täta avgångar och tar dig till centrala Huskvarna och vidare till Jönköping. Till Huskvarna tågstation är det ca 2,5 km.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter