Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Furuvägen 23

Holmsund

4 195 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Bostadsfakta:

Antal rum 7 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea 152 kvm + 6 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla
Byggnadsår 2005
Uppvärmning Bergvärme
Energideklaration
Utfärdad den 23 maj 2014
Energiklass: B
Energiprestanda: 59 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Fastighetsbet. Omberget 6

Övriga byggnader

Inrett gästhus samt ett kall- och ett varmförråd

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 22 400 kr/år
varav
El: 14 800 kr
VA: 5 800 kr
Renhållning: 1 800 kr
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8349 kr
Kommentar Årsförbrukning vatten 80 kubik 20 A säkring (3 313 kr/år) Nuvarande ägare har förbrukat 11 961 kwh den senaste 12 månaders perioden
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 3 299 000 kr varav mark 834 000 kr
Summa pantbrev 3 510 500 kr
Tomt
Areal: 1043 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Holmsund- havsnära modern öppen och ljus på grönskande tomt!

Välkommen till denna rymliga och välplanerade villa fint belägen i området. Tomten ligger inbäddad i solfylld och grönskande miljö med Omberget som närmsta granne, vacker vy över Österfjärden samt i direkt närhet fina strövområden. Villan karaktäriseras av sin generösa takhöjd, trivsamma sociala ytor och väl genomtänkta fönstersättningar som ger fin utsikt. Kamin ger extra mysfaktor till boendet och bergvärme ger låga driftkostnader. Huset har genomgående enhetlig och stilren färgsättning samt fina materialval. På gården finns ett varmbonat gästhus och på framsidan av huset finns carport med tillhörande varmförråd. Är du båtintresserad? Självklart finns möjlighet till båtplats vid gemensam brygga. I Holmsund finns förskolor/skola, matbutik, bank, restauranger, badhus och träningsanläggning samt golfbana. Här finns även fina utflyktsmål och badstränder, bra föreningsliv erbjuds den aktive samt goda bussförbindelser med Umeå C.
HALL
Välkommen in till en öppen och ljus hall med rymlig avhägningsplats. På golvet ligger en grå klinker och väggarna är delvis tapetserade. Golvvärme värmer skönt under frusna fötter, vilket är genomgående i hela husets entréplan och ger en god komfort. Hallen öppnar trivsamt upp till entréplanets samtliga ytor i en gästvänligt och social planlösning.

KÖK
Till höger i hall nås trivsamt arbetskök med vit skåpinredning. Ovan diskbänk och arbetsytor i ek ligger ett melerat kakel i grått. Ett fönster ut mot gården ger fin utsikt. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, inbyggd ugn och mikro, spishäll samt diskmaskin. I köket ligger ett fint parkettgolv som enhetligt löper vidare in genom samtliga rum i entréplan. Från köket, etage ner, nås det rymliga och ljusa matrummet.

MATRUM
Ett underbart rum med generös takhöjd (öppet upp till nock) och flertalet fönsterpartier, vilket ger fint ljusinsläpp och rymd till rummet. Här finns utrymme för större matbord med utrymme för både familj och vänner. Väggarna är delivs vitmålade och delvis taptetserade. Från detta rum finns utgång till rofylld altan och den grönskande och skyddade tomten. Tomten är rymlig med utrymme för lata dagar i solen, lek och spring samt kanske trädgårdsarbete för den pysslige?

VARDAGSRUM
Rymligt och lättmöblerat rum med plats för större soffgrupp. Väggarna är vitmålade. En kamin centralt placerad ger extra mysfaktor och värmer skönt när mörkret och kylan kryper på.

SOVRUM 1
Invid vardagsrummet nås entréplanets sovrum. Sovrummet är rymligt med utrymme för dubbelsäng. Rummet har vitmålade väggar.

BADRUM 1
Till vänster i hall vid entrén nås badrum inrett med kakel och klinker, vitt och grått, klassiskt och modernt. Wc, handdukstork, tvättställ med tillhörande spegel och kommod samt dusch med duschväggar är badrummets inredning. Ett fönster släpper in ljus.

TVÄTTSTUGA/GROVENTRÉ
Huset har en praktisk groventré som nås intill carport. Groventrén är även inredd med tvättstuga. Här finns skjutgarderober, förvaringsskåp, tvättmaskin, torkskåp och tvättho. Klinker på golv och målade väggar.

ALLRUM
Trapp leder er upp till övervåningen och rymligt allrum. Allrummet fördelar samtliga rum på övre plan i en trivsam planlösning. Hela övervåningen har en fin fönstersättning där varje rum har utsikt eller delvis utsikt över fjärden. Våningsplanen har genomgående parkettgolv och vitmålade väggar.

SOVRUM 2
Sovrum 2 och 3 ligger invid varandra och är placerade till vänster om allrummet. Sovrum 2 är det större rummet och har utrymme för dubbelsäng. Rummet är inrett med garderober.

SOVRUM 3
Sovrum 3 passar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor - behoven och önskemålen får styra.

SOVRUM 4
Sovrum 4 nås till höger om allrum. Rummet har en bra storlek med utrymme för dubbelsäng. Rummet är inrett med skjutgarderober.

BADRUM 2
Rymligt badrum inrett med badkar, tvättställ med spegel och kommod samt wc. Rummet har kaklade väggar i vitt och grått klinker på golv. Två fönster ger ljusinsläpp.

ÖVRIGT
2019 Ny bergvärmepump, åtgärder yttertak med delvis nya plåtar och nytt tegel.
2018 Ny fläkt, markis uteplats
2016 Ny kyl och frys. Fiber indraget.
2015 Ny diskmaskin

Området

Holmsund ligger fantastiskt fint till med närhet till havet och naturen. Här har man bla golfbana, ett rikt föreningsliv och flera förskolor och skolor i området. Skärgårdsskolan F-2 och Storsjöskolan 3-9 är en nybyggd modern skola som finns i samma lokaler som fritids, biblioteket och friskvårdsanläggningen.

Närservice

I Holmsund finns bla en välsorterad matvarubutik, bensinmack, restaurang, flera pizzerior, blombutiker, frisörer, hudterapeut, banker, vårdcentral och apotek.

Kommunikation

Goda kommunikationer finns via buss. www.tabussen.nu

Bilder

Visa alla

HitCounter