Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Brusewitz väg 35

Vega Handen

Se alla bilder

Besiktigad!


Förhandsgranskning

Bostadsfakta:

Antal rum 3 rum varav 2 sovrum
Boarea 103 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1 plans villa med krypgrund
Byggnadsår 1997 Tillbyggt 2004
Uppvärmning Elpanna med vattenburen golvvärme
Ventilation Mekanisk frånluft (sannolikt)
Energideklaration
Utfärdad den 27 oktober 2020
Energiklass: D
Energiprestanda: 126 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Övrigt Huset är utbyggt 2004
Trekammarbrunn
Septitank, ca 03
Vallsjöhus-96
Brunnsdjup egen brunn, 90 meter.
Fastighetsbet. Hermanstorp 1:75

Övriga byggnader

Mysig isolerad gäststuga. Här finns el och vatten indraget och även en kokplatta.
Perfekt för gästerna eller tonåringen.
Fönster i två väderstreck.

Stort förråd om ca 20 kvm finns på tomten.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 38 996 kr/år
varav
El: 23 810 kr
VA: 1 669 kr
Renhållning: 7 325 kr
Försäkring: 6 192 kr
Beräknat antal pers: 2
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8524 kr
Kommentar Renhållning inkluderar tömning samt sophämtning. Driftkostnader kan variera beroende på antal personer i hushållet samt tecknade avtal.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 3 290 000 kr varav mark 1 770 000 kr
Summa pantbrev 300 000 kr
Tomt
Areal: 2501 kvm
Typ: Blandad tomt
Vatten/avlopp Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp
Samfällighet/GA Förmån: Officialservitut Grönområde, 01-ÖSR-875.2
Förmån: Officialservitut Väg, 01-ÖSR-875.1

Mysigt enplanshus, gäststuga och underbar tomt!

Varmt välkommen till detta charmiga hus i lantligt och insynsskyddat läge! Här finner vi 103 välplanerade kvadratmeter som består av trevligt kök med matplats för ca 4-6 personer samt vardagsrum med underbart ljusinsläpp. Två sovrum och ett rymligt duschrum med tvättmaskin. Rejäl biluppställningsplats samt stor altan på baksidan av huset.

Underbar tomt som enligt den nya detaljplanen kommer att få styckas av tack vare sin storlek. Idag finns här ett förråd och en mysig isolerad gäststuga med indragen el och vatten.

Här bor du med naturen som granne men ändå med närhet till det mesta! Wofflans stenugnsbageri ligger på behagligt avstånd där du kan köpa nybakt bröd vare morgon! Pendeltågsstationen likaså. Här finns gott om plats för bilar på tomten!

Nytt och fräscht, detta måste ses på plats!
Vi ses på visning, välkommen!

Läs gärna mer om den nya detaljplanen på kommunens hemsida. Där finner man samtliga dokument gällande väg/tomtstorlek/VA mm.
https://www.haninge.se/bygga-bo-och-miljo/oversiktsplanering-och-detaljplaner/detaljplaner/vega-hermanstorp/hermanstorp/
INSYNSSKYDDAT LÄGE
ENPLANSHUS
BÄSTA SOLLÄGE

HALL
Ljus och välkomnande hall med plats för att hänga av sig ytterkläder. Här är väggarna vitmålade och golvet går i grå ton. Här finns garderober som skapar goda förvaringsmöjligheter och till vänster når man badrummet.

BADRUM
Stort badrum med halvkaklade väggar i vitt och grått golv. Här finns wc, dusch, spegelskåp med belysning, handfat och dusch. Stort fönster skänker fint ljus och vidare in finns pannrum och tvättmaskin.

KÖK
Ljust och rymligt kök med vit skåpinredning. Här finns burspråk som skapar en mysig känsla där det finns gott om plats för matbord framför. Fönster i två väderstreck skapar härligt ljusinsläpp. Den mörka köksbänken bryter av fint mot det vita. Köket är utrustat med kyl, frys, ugn, spishäll och fläkt.

SOVRUM
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord, byrå och annat. Golvet är klätt i fin parkett och väggarna är tapetserade i ljus ton. Längs ena sidan finns flera garderober som skänker god förvaring.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med underbart ljusinsläpp. Här finns gott om plats för soffa, tv-möbler, matbord och annat. Mysig utsikt mot den underbara baksidan där man kan njuta av härliga dagar i solen.

SOVRUM
Stort sovrum med fönster i flera väderstreck och var man än blickar ut ser man grönska. Härifrån når man den mysiga altanen och även badrummet. Vita väggar och fin parkett på golvet.

Området

Bostaden ligger i en lugn del av Vega med närhet till förskolor, skolor, pendeltåg och härliga naturområden. I Vega är det nära till det mesta. Nära till badsjö och strövområden i vackra Rudan med badstrand och elspår samt skidspår på vintern. Nära till stora naturområden och skärgården som Dalarö, Utö, Kymmendö och Huvudskär och även nära till shopping och stadsliv med centrala Stockholm bara en kort bilresa iväg eller med närliggande pendeltåg. Vega är ett mycket attraktivt och välplanerat bostadsområde. Ett fint område att växa upp i för familjer som vill bo nära Stockholm men ändå kunna njuta av natur och friluftsliv.

Närservice

Närheten till Port 73, Haninge centrum och Länna köpcentrum gör att utbudet av restauranger, caféer, butiker, frisörer, apotek och systembolag finns bara några minuter bort med bil. Vid Vega pendeltågsstationen finns resturang, kiosk och gym, Även öppnas en matbutik inom kort.

Kommunikation

Ca 2 km från bostaden finns goda kommunikationsmöjligheter. Vega station som öppnade i april 2019 tar dig till Stockholm city på 24 min och med flertalet bussförbindelser tar du dig både inom och utom kommungränserna.

Parkering

På tomten finns gott om plats för flera bilar.

Bilder

Visa alla

HitCounter