Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Bostadsfakta:

Antal rum 4 rum varav 2 - 3 sovrum
Boarea 104 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1 1/2 plans radhus
Byggnadsår 1956
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 29 april 2020
Energiklass: D
Energiprestanda: 102 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 112 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Tegel
Fönster: 3-glas isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Eternit + Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt 2020 Ny rumsindelning med större kök/matplats
2020 Nytt golv i hall ich kök
2005 Nytt badrum
2000-2003 Fönsterbyte
ANSLUTNINGAR: Fiber, robotgräsklippare (med grannarna)
Fastighetsbet. Majstången 13

Övriga byggnader

Vidbyggt förråd på framsidan
Friggebod på trädgårdssidan
I samfälligheten ingår bla: kallgarage, gemensam större tvättstuga, skottkärra mm. En lägenhet på tre rum och kök som hyrs ut till medlemmarna på Slingan 52. För mer info se: www.karlekens-samf.se

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 32 337 kr/år
varav
Uppvärmning: 11 395 kr
El: 10 852 kr
VA: 4 425 kr
Renhållning: 2 609 kr
Försäkring: 3 056 kr
Beräknat antal pers: 4
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8524 kr
Kommentar Uppvärmning avser fjärrvärme. Elkostnad inkludera nätkostnad + hushållsström. Varje medlem betalar en preliminär avgift för fjärrvärmen 4 gånger per år. Vid årsskiftet görs en avläsning av respektive fastighets varmvatten/värmeförbrukning. I samband med utdebitering i april sker reglering av fjolårets värmekostnader.
Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 1 709 000 kr varav mark 676 000 kr
Summa pantbrev 2 510 000 kr
Tomt
Areal: 407,8 kvm
Tomtbeskrivning Stensatt framsida i soligt söderläge och större sluttande tomt på baksidan med magisk utsikt!
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Halmstad Halmstad GA:17 ändamål: Värmeanläggning, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Övrigt
Avtalsservitut Utrerumsvägg
Last: Avtalsservitut: Utrerumsvägg, D201800188057:1.1
För mer info se: www.karlekens-samf.se

Charm och utsikt på Kärleken!

Radhus för såväl ensamstående som för familjen. På populära Kärleken leker barnen ostört och ni njuter av en fantastisk utsikt i ett lättskött boende.
Ett hus med liten input och stor output! Besiktningsprotokoll delas ut på visning. Förhandsvisning kommer inte att ske.
HALL
Det första man möter innanför dörren är ljuset från den storslagna utsikten från köket.
I hallen finns trappan upp till andra våning samt en praktisk klädkammare där även fjärrvärmepannan sitter.

BADRUM/TVÄTTSTUGA
Golvklinker med golvvärme och kaklade väggar i varma färger med vitoljat furutak. Badkar, WC, handfat med underskåp samt TM och TT.

SOVRUM
Stort sovrum med parkettgolv, vitmålade väggar samt två garderober. Fönster i söderläge ger ett bra ljusinsläpp hela dagen.

KÖK
Mörkt snyggt laminatgolv som är genomgående i den öppna ytan mellan kök och matplats. Vit skåpsinredning och vitt väggkakel. Fönster vid arbetsytan ger en trevlig utsikt och fint ljus i köket. Ugn med spishäll, fläkt, DM, Kyl och frysskåp i fullhöjd. Vackra glasdörrar mot uteplats och den fantastiska utsikten ger den finaste inramningen man kan önska!
Praktiskt förråd under trappan.

MATPLATS
Dubbla glasdörrar mot uteplatsen gör det enkelt att gå mellan de sociala ytorna. Här trivs det stora sällskapet såväl i kökets öppna planlösning som på trädäcket med den härliga utsikten.

VARDAGSRUM
På övervåningen ligger vardagsrummet som också kan användas som sovrum. Parkettgolv, fönster åt söder samt takfönster åt norr. Öppen spis med eldningskassett sprider såväl värme som mysighetsfaktor.

SOVRUM
Stort rum med tillhörande klädkammare/förråd. Laminatgolv, målade väggar och fönster åt söder.

Området

Kärleken är en av Halmstads äldsta och ”käraste” stadsdelar som till idag har utvidgats med områdena Norra Utmarken och Sofieberg. En av områdets stora fördelar är den härliga landetkänslan som finns här, endast 3 km från city. Tack vare områdets utveckling erbjuds idag en stor variation av boende. Här kan man lätt hitta sitt eget drömboende i såväl charmiga hus från tidigt 1900-tal som nyproducerade enplansvillor, radhus, hyreslägenheter eller ett hus från 1970 med utvecklingspotential. En kort promenad bort ligger välbesökta Galgbergets friluftsområde med vackra promenadstigar, elljusspår samt utegym. Fotbollsklubben IF Centern sysselsätter många av området ungdomar och både den fina anläggningen, de engagerade föräldrarna och det faktum att Fredrik Ljungberg en gång spelade för klubben har skapat en härlig vi-känsla i området. Området har bra kommunikationer. City nås med bil på 5 minuter medan cykel kräver ytterligare en liten stund. Bussen går ofta och man når city på 10 minuter. E6 nås med bil på 3 minuter. Samtliga förskolor och skolor ligger på nära håll som nås med gång och cykelbana så att barnen själva kan ta sig dit. Sofieberg har en bra servicenivå med vårdcentral, äldreboende, plantskola, handelsträdgård, livsmedelsbutik och pizzerior.

Övrigt

Förskola: Trädets förskola, Sofiebergs förskola, Stenstorps förskola, Kärlekens villaförskola. Skola: Sofiebergsskolan, Åk F-3. Stenstorpsskolan, Åk 4-9. Kuriosa; Det första skolhuset på Stenstorp byggdes 1875 och det är en av Halmstads första skolor. Det var också en av de första skolorna i Sverige som fick en egen idrottsplats på 1940 talet. Därför är platsen utsedd till en idrottshistorisk plats av Riksidrottsförbundet.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter