Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Ängsgårdsvägen 227

Vallås Halmstad

2 350 000 kr

Se alla bilder

Besiktigad!


Snart här!

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 3 sovrum
Boarea 112 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1 1/2 plans radhus
Byggnadsår 1976
Uppvärmning Direkt El/Luftvärmepump
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 8 januari 2021
Energiklass: D
Energiprestanda: 62 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 120 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Eternit
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt 2020 Tvättat och målat yttertak.
2018 Ny varmvattenberedare.
2017 Fönster (3-glas).
2016-17 Ytskiktsrenovering bottenvåning.
2016 Kök (Beijer).
2010 Nytt mekaniskt ventilationsaggregat.
2010 Helkaklat badrum (ovanvåning).

Anslutningar: Fiber.
Fastighetsbet. Varpen 120

Övriga byggnader

Isolerat förråd om ca 6 kvm samt uterum om ca 15 kvm.
Garage och P-plats.
Samlingslokal med bastu (möjlighet att hyra för 500 kr/kväll).
Hobbylokal och målarrum.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 30 932 kr/år
varav
Uppvärmning: 14 966 kr
El: 0 kr (10456 kWh)
Renhållning: 2 584 kr
Väg, samf.: 9 600 kr
Försäkring: 3 782 kr
Beräknat antal pers: 3
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8524 kr
Kommentar Samfällighetskostnad inkluderar kostnad för: Vatten, kabel-TV, fiber, garage, skötsel av gemensamma grönytor och lekplatser, kvarterslokal med bastu (möjlighet att hyra för 500 kr/kväll), hobbylokal och målarrum. För ytterligare info gällande samfällighet läs mer på http://www.varpenssamfallighet.se. I uppvärmningskostnaden ingår kostnad för EL.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 307 000 kr varav mark 383 000 kr
Summa pantbrev 956 000 kr
Tomt
Areal: 205 kvm
Tomtbeskrivning Mittentomt med framsidan i nordöst och baksidan i idealiskt sydvästligt läge (kvällssol).
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Halmstad Vallås GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio-tv och/eller tele, Elledningar och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning

Välskött mittenradhus angränsande till grönområde/lekplats!

Inbjudande mittenradhus med uterum och trädgård i idealiskt sydvästligt läge som dessutom angränsar till lekplats! Villan är i mycket gott skick där bland annat kök och ytskikt på bottenvåningen renoverades så sent som 2016/17. Här finns också en flexibilitet för den som önskar fler sovrum, där 3 sovrum med enkelhet kan bli 4, och är således ett mycket bra boende som lämpar sig såväl för den mindre som till den lite större familjen! Kort och gott ett extremt bra barnvänligt boende!
Entré
Praktisk entréhall med goda avhängningsmöjligheter till vänster. Vidare i hallutrymmet finns dessutom en fräsch gästtoalett och under trappan en rejäl klädkammare. Väggarna är vita och på golvet ligger snygg ljusgrå laminat.

Vardagsrum
Trevligt vardagsrum med utgång till uterum och vidare trädgård i idealist sydvästligt läge. Väggarna är vita tillsammans med en snygg fondvägg och på golvet ligger vacker stavparkett.

Kök
Läckert renoverat kök (2017) med gott om förvaring och rejäl separat matplats. Modernt och fräckt, där svarta släta luckor i kombination med rostfria vitvaror avdelas med snyggt stänkskydd av gråsvart kakel och mörk bänkskiva. Vita väggar och snygg ljusgrå laminat på golv. Köksutrustning bestående av induktionshäll, fläkt, ugn, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd.

Tvättstuga
I anslutning till kök ligger en bra tvättstuga med plastmatta på golvet och ljusa väggar. Arbetsyta med vask och bra med förvaring genom låg- och högskåp. Övrig utrustning bestående av varmvattenberedare (2018) samt tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum
Mysigt sovrum med behaglig färgsättning och utgång till trädgård. Ekparkett på golv.

OVANVÅNING
Stort allrum med bra ljusinsläpp från dubbla fönster samt med en i anslutning rejäl klädkammare. Golvet är belagt med plastmatta och väggarna är gråmålade tillsammans med en färgstark fondvägg. För den som önskar går det enkelt att göra om allrummet till ett extra sovrum.

Badrum
Fräscht badrum med sten kakel på väggarna och snygg klinker på golvet. Badrumsutrustning bestående av wc, vask och duschkabin.

Sovrum
På ovanvåningen finns även 2 bra spegelvända barnrum. Ett med nougatfärgade väggar och ljusgrå laminat på golvet samt ett med blåmålade väggar och ljusgrå laminat på golvet.

Området

Cirka 3 kilometer öster om centrala Halmstad hittar du det trevliga bostadsområdet Vallås. Vallås har en bred och varierande bebyggelse med allt från lägenheter till friliggande villor för alla behov. Här bor idag ca 6 000 personer. Runt och omkring Vallås finns flertalet rekreationsområden samt flertalet natursköna promenadstråk och motionsslingor. För de små finns större lekplatser, fotbollsplaner och tennisbanor. Närhet till fritidsaktiviteter finns vid Sannarp och Halmstad Arena. Närheten till city är förträfflig med flertalet busshållplatser och generösa avgångstider, även till expanderande köpcentrumet Hallarna! Det finns även bra cykelvägar i området för transport inom och till/från Vallås. Vallås Centrum expanderar hela tiden med nyligen uppförda hyresrätter. Vallås Centrum erbjuder mängder med tjänster samt bra service i from av ICA Supermarket, vårdcentral, folktandvård, apotek, körskola, närlivs, kemtvätt och restauranger.

Övrigt

Förskolor: Rännebackens förskola, Förskola Vallgården, Strandvallens förskola, Ängsgårds förskola, Nordala förskola. Skola: Vallåsskolan F-9.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter