Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Tomholmsstigen 53

Gammelstad

Se alla bilder


Snart här!

Bostadsfakta:

Boarea + Biarea 97 kvm + 2 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadsår 1966
Energideklaration Finns för närvarande inte
Fastighetsbet. Stadsön 1:670

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 43 069 kr/år
varav
Uppvärmning: 20 237 kr
El: 8 640 kr
VA: 8 947 kr
Renhållning: 1 745 kr
Försäkring: 3 500 kr
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8349 kr
Kommentar Driftskostnad för el är fördelat på 5 008 kr för elnät och 3 632 kr för elhandel. Driftskostnad för renhållning är fördelat på 810 kr för grundavgift villa, 455 kr för brännbart (190 l) med tömning var 4:e vecka och 480 kr för matavfall (140 l) med tömning varannan vecka. Kostnad för försäkring är schablonberäknad.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 383 000 kr varav mark 612 000 kr
Summa pantbrev 380 800 kr
Tomt
Areal: 812 kvm
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Last: Ledningsrätt Fjärrvärme, 25-F2000/278.1

Trivsam enplansvilla i populära Gammelstad

- Bekväm enplansvilla
- Rymligt vidbyggt enkelgarage
- Tillbyggd entré med intilliggande bastu
- Tomt på ytterslinga
- Barnvänligt område
I populära Gammelstad finns denna trivsamma enplansvilla med insynsskyddad baksida genom uppvuxet grönområde utanför tomtgränsen! Huset erbjuder trevliga ytor om 97 m² där det finns möjligheter till flera sovrum och trevliga umgängesytor. Från matplatsen finns utgång till en stor och härlig altan med tak. Arbetskök med matplats i direkt anslutning samt öppen planlösning till vardagsrummet. Tillbyggd entré med intilliggande bastu, dusch och relax. Det finns även badrum, WC och separat tvättstuga. För bekvämlighetens skull finns ett vidbyggt och rymligt varmgarage samt fjärrvärme. Barnvänlig trädgårdstomt med härlig gräsmatta och gott om utrymme för spring och lek. Det finns även träd, buskar, grillplats samt en rymlig friggebod.

I Gammelstad bor du i ett barnvänligt och omtyckt område endast ett stenkast från naturen. I närheten finns fina badstränder och mysiga utflyktsmöjligheter oavsett om du promenerar, cyklar eller åker längdskidor. I området finns förskola för de mindre barnen och för de lite större finns skola upp till årskurs 9. I Gammelstads centrum finns mataffär, idrottsplats, restaurang, vårdcentral, tandläkare, apotek och badhus. Storhedens handelsområde och dess stora utbud ligger bara ca 2,5 km bort.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Området

Gammelstad består av delområdena Ektjärn, Öhemmanet, Gammelstadsviken, Gränderna, Stadsön, Gamla Stadsön, Tuvåkra, Kyrkåkra, Kyrkbyn och Storheden. En mil utanför Luleå city ligger Gammelstad, även kallad Gammelstaden, och brukar beskrivas som Luleås äldsta del. Från början var Gammelstad den naturliga handelsplatsen i Luleå men på grund av landhöjningen kunde man under 1600-talet inte komma in i hamnen. Därför flyttades stadskärnan till den plats den ligger på än idag och därav namnet Gammelstad. I Gammelstad finns ett äldre och ett yngre bostadsområde. I det äldre i närheten av Gammelstads kyrkstad hörs historiens vingslag. Kring kyrkan i Gammelstad finns en samling av 250 kyrkstugor i nästan ursprungligt skick, kyrkstaden finns med på Unescos världsarvslista.

Närservice

I den nyare delen finns både villor- och hyreshusområdet Stadsön. Här finns dagligvarubutik, vårdcentral, sporthall, badhus, idrottsplats för fotboll, friidrott, tennis och ishockey. Sporthall, bibliotek, badhus, elljusspår, friluftsbad och småbåtshamn. I Gammelstad finns två L-skolor (F-3), en LM-skola (F-6) och en MH-skola (4-9). Här finns fem förskolor och ett vård- och omsorgsboende. Gammelstad har flera livsmedelsbutiker, vårdcentral och folktandvård.

Övrigt

Storheden är ett handelsområde som ligger mellan Luleå och Gammelstad och är det största handelsområdet norr om Sundsvall. Här finns många stora köpcentrum och stormarknader. Till Storheden kan du åka med lokalbussarna 6 eller 9.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter