Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Sandåkersvägen 27

Kyrkbyn Gammelstad

Se alla bilder


Snart här!

Bostadsfakta:

Antal rum 4 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea 112 kvm + 38 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadsår 1966
Energideklaration
Utfärdad den 17 september 2018
Energiklass: E
Energiprestanda: 133 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Gammelstaden 1:71

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 20 756 kr/år
varav
El: 9 982 kr
VA: 5 730 kr
Renhållning: 1 544 kr
Försäkring: 3 500 kr
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8524 kr
Kommentar Driftskostnad för renhållning är fördelat på 810 kr för grundavgift, 254 kr för brännbart (190 liter med tömning 8:e vecka) samt 480 kr för matavfall (140 liter med tömning varannan vecka). Driftskostnad för el är fördelat på: - Huvudabonnemang: 9982 kr för elnät (12192 kWh) och kr för elhandel -
Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 1 483 000 kr varav mark 467 000 kr
Summa pantbrev 845 000 kr
Tomt
Areal: 576 kvm
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Rymligt kedjehus i populära Kyrkbyn!

- Trevlig hörntomt med bra läge i Kyrkbyn
- Tilltalande planlösning
- Generöst förrådsutrymme på vinden
- Lugn och barnvänlig gata
Välkommen till populära Kyrkbyn, på en lugn och barnvänlig gata finner du detta trevliga kedjehus! Praktisk entré som leder dig vidare till kök och matplats i öppen planlösning och mysig braskamin. Vidare till vardagsrum i bra storlek och tre sovrum, även de är i bra storlek. Badrum och ekonomidel med groventré. Påbörjad renovering av bastu med relax och dusch som köparen får färdigställa i eget smak och tycke. God förvaring via utrymme på vinden.

Du bor ett stenkast från Norrlands största medeltida kyrka, invigd 1492, men har ändå lagom promenadavstånd till Gammelstads centrum där du finner matbutiker, restaurang, pizzeria, bank, badhus och sporthall. Storhedens handelsområde når du via kortare biltur eller varför inte lokaltrafiken. Storsands badplats finns på bekvämt cykelavstånd. Missa inte detta tillfälle att förvärvar ett mycket fint boende i Kyrkbyn/Världsarvet.

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Området

I över 400 år gamla Kyrkbyn -som är en del av Gammelstad -möts du av en stenkyrka i medeltida stil. Bredvid ligger hundratals röda små kyrkstugor där du får möjligheten att vandra i de trånga och mysiga kyrkstugegränderna. Intill kyrkan finner du även friluftsmuseet Hägnan som är väldigt uppskattat med dess gamla norrländska träbyggnader samt att man sommartid har djur och fik. 1996 blev Kyrkbyn med dess unika miljö upptaget av UNESCO på världsarvslistan, detta för att bevaras till de framtida generationerna. I Kyrkbyn arrangerar man under året flera olika aktiviteter. Ett välbesökt arrangemang är julmarknaden som arrangeras i december varje år. Under julmarknaden får du bland annat chansen att träffa tomtefar och tomtemor, gå på sagovandring och åka släde.

Närservice

Här i Kyrkbyn kan du även finna Gammelstads Gästhem som är ett hotell/vandrarhem med 20 rum. Utöver detta finns även restaurangen Lapland Crossover Cuisine, Kyrkbyns Pizzeria och Kaptensgården som är en restaurang och festvåning.

Kommunikation

Buss 9 Kyrkbyn - Lerbäcken

Övrigt

Storheden är ett handelsområde som ligger mellan Luleå och Kyrkbyn. Här finns många stora köpcentrum och stormarknader. Till Storheden kan du åka med lokalbuss 9.

Bilder

Visa alla

HitCounter