Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Persvägen 8

Gammelstad

Se alla bilder

Besiktigad!


Snart här!

Bostadsfakta:

Antal rum 4 rum varav 3 sovrum
Boarea 102 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla
Byggnadsår 1968
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk
Energideklaration
Utfärdad den 25 februari 2021
Energiklass: D
Primärenergital: 98 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt
Fastighetsbet. Stadsön 1:743

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 43 470 kr/år
varav
Uppvärmning: 10 692 kr
El: 12 843 kr
VA: 8 159 kr
Renhållning: 2 168 kr
Försäkring: 3 500 kr
Övrigt: 6 108 kr
Beräknat antal pers: 2
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8524 kr
Kommentar Driftskostnad för el är fördelat på elnät X kr och elhandel X kr. Driftskostnad för renhållning är fördelat på 810 kr för grundavgift villa, 878 kr för brännbart (190 liter med tömning varannan vecka) och matavfall 480 kr (140 liter med tömning varannan vecka). Kostnad för försäkring är schablonberäknad.
Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 1 434 000 kr varav mark 602 000 kr
Summa pantbrev 1 549 000 kr
Tomt
Areal: 760 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Last: Ledningsrätt Fjärrvärme, 25-F2000/277.1
Last: Ledningsrätt Vatten Och Avlopp, 25-F1997-714.1

Trivsam enplansvilla i omtyckta Gammelstad!

- Bekväm enplansvilla med fjärrvärme
- Rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier
- Nybytt tak (2020)
- Goda förvaringsmöjligheter
- Barnvänligt och omtyckt område
Välkommen till Persvägen 8 och denna trivsamma villa i omtyckt kvarter! Huset erbjuder härliga och genomtänkta ytor om totalt 102 m². Bostaden disponeras av rymlig hall med WC, kök med matplats, 3 sovrum, generöst vardagsrum med utgång till trädäckad altan samt groventré och tvättstuga. På gården finns förrådsbyggnad och garage samt odlingslådor, äppelträd och buskar.

Här bor du i ett väldigt barnvänligt och omtyckt område endast ett stenkast från naturen. Det finns fina badmöjligheter på både Storsand och Snickarstrand där det finns en lastbrygga i anslutning till småbåtshamnen som är en populär badplats. Mysiga utflyktsmöjligheter oavsett om du promenerar, cyklar eller åker längdskidor. Vintertid är Tomholmen, en ö ute i Luleälven, en uppskattat destination för korvgrillning med familjen då det finns längdskidspår draget. I området finns både förskola (Storsands förskola) och skola (Öhemsskolan) upp till årskurs 3. För de lite äldre barnen finns skola upp till årskurs 9 i Stadsö centrum och där finns även mataffär, idrottsplats, restaurang, vårdcentral, tandläkare, apotek och badhus. Storhedens handelsområde och dess stora utbud ligger endast ca 3 km bort.

Bostaden är förhandsbesiktigad och säljarna tecknar en dolda fel försäkring via Anticimex.
Välkommen att kontakta mäklare för mer information och visning!

Området

Gammelstad består av delområdena Ektjärn, Öhemmanet, Gammelstadsviken, Gränderna, Stadsön, Gamla Stadsön, Tuvåkra, Kyrkåkra, Kyrkbyn och Storheden. En mil utanför Luleå city ligger Gammelstad, även kallad Gammelstaden, och brukar beskrivas som Luleås äldsta del. Från början var Gammelstad den naturliga handelsplatsen i Luleå men på grund av landhöjningen kunde man under 1600-talet inte komma in i hamnen. Därför flyttades stadskärnan till den plats den ligger på än idag och därav namnet Gammelstad. I Gammelstad finns ett äldre och ett yngre bostadsområde. I det äldre i närheten av Gammelstads kyrkstad hörs historiens vingslag. Kring kyrkan i Gammelstad finns en samling av 250 kyrkstugor i nästan ursprungligt skick, kyrkstaden finns med på Unescos världsarvslista.

Närservice

I den nyare delen finns både villor- och hyreshusområdet Stadsön. Här finns dagligvarubutik, vårdcentral, sporthall, badhus, idrottsplats för fotboll, friidrott, tennis och ishockey. Sporthall, bibliotek, badhus, elljusspår, friluftsbad och småbåtshamn. I Gammelstad finns två L-skolor (F-3), en LM-skola (F-6) och en MH-skola (4-9). Här finns fem förskolor och ett vård- och omsorgsboende. Gammelstad har flera livsmedelsbutiker, vårdcentral och folktandvård.

Övrigt

Storheden är ett handelsområde som ligger mellan Luleå och Gammelstad och är det största handelsområdet norr om Sundsvall. Här finns många stora köpcentrum och stormarknader. Till Storheden kan du åka med lokalbussarna 6 eller 9.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter