Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Lärkstigen 2

Gammelstad

Se alla bilder

Besiktigad!


Förhandsgranskning

Bostadsfakta:

Antal rum 4 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea 103 kvm + 103 kvm
Taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla med källare
Byggnadsår 1968
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Beställd
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare med betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Tegel och trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Plåt
Fastighetsbet. Stadsön 1:579

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 40 427 kr/år
varav
Uppvärmning: 17 233 kr
El: 7 042 kr (12414 kWh)
VA: 10 907 kr
Renhållning: 1 745 kr
Försäkring: 3 500 kr
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8524 kr
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 934 000 kr varav mark 672 000 kr
Summa pantbrev 1 819 000 kr
Tomt
Areal: 1113 kvm
Typ: Rymlig hörntomt med gräsmatta, träd och buskar.
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Last: Ledningsrätt Fjärrvärme, 25-F2000/278.1

Social familjevilla med hörntomt i attraktiva Gammelstad!

- Rymlig villa med källare
- Härlig hörntomt med bra solläge
- Nya fönster, nyligt omdränerat och nytt inkommande vatten
- Fjärrvärme
- Barnvänligt och naturnära område
I mycket attraktiva Gammelstad väntar denna rymliga enplansvilla med källare på ny familj. Lärkstigen 2 är ett perfekt boende för familjen som letar efter ett hus med trevliga umgängesytor i ett barnvänligt och naturnära område. Huset erbjuder genomtänkta ytor om totalt ca 206 m². Modernt kök med påkostad inredning och en praktisk köksö som fint skärmar av köket från matplatsen och blir en naturlig samlingsplats. I direkt anslutning från köket finns vardagsrummet med utgång till husets baksida. Det finns totalt tre sovrum, en mysig gillestuga med braskamin, ett badrum, WC, tvättstuga samt bastu med dusch och fina förråds/-hobbyrum.

För bekvämlighetens skull finns fjärrvärme och ett vidbyggt varmgarage. Barnvänlig trädgårdstomt med härlig gräsmatta och utrymme för spring och lek.

Här bor du i ett väldigt barnvänligt och omtyckt område endast ett stenkast från naturen. Det finns fina badmöjligheter på både Storsand och Snickarstrand där det finns en lastbrygga i anslutning till småbåtshamnen som är en populär badplats. Mysiga utflyktsmöjligheter oavsett om du promenerar, cyklar eller åker längdskidor. Vintertid är Tomholmen, en ö ute i Luleälven, en uppskattat destination för korvgrillning med familjen då det finns längdskidspår draget. I området finns både förskola (Storsands förskola) och skola (Öhemsskolan) upp till årskurs 3. För de lite äldre barnen finns skola upp till årskurs 9 i Stadsö centrum och där finns även mataffär, idrottsplats, restaurang, vårdcentral, tandläkare, apotek och badhus. Storhedens handelsområde och dess stora utbud ligger endast ca 3 km bort.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Området

Gammelstad består av delområdena Ektjärn, Öhemmanet, Gammelstadsviken, Gränderna, Stadsön, Gamla Stadsön, Tuvåkra, Kyrkåkra, Kyrkbyn och Storheden. En mil utanför Luleå city ligger Gammelstad, även kallad Gammelstaden, och brukar beskrivas som Luleås äldsta del. Från början var Gammelstad den naturliga handelsplatsen i Luleå men på grund av landhöjningen kunde man under 1600-talet inte komma in i hamnen. Därför flyttades stadskärnan till den plats den ligger på än idag och därav namnet Gammelstad. I Gammelstad finns ett äldre och ett yngre bostadsområde. I det äldre i närheten av Gammelstads kyrkstad hörs historiens vingslag. Kring kyrkan i Gammelstad finns en samling av 250 kyrkstugor i nästan ursprungligt skick, kyrkstaden finns med på Unescos världsarvslista.

Närservice

I den nyare delen finns både villor- och hyreshusområdet Stadsön. Här finns dagligvarubutik, vårdcentral, sporthall, badhus, idrottsplats för fotboll, friidrott, tennis och ishockey. Sporthall, bibliotek, badhus, elljusspår, friluftsbad och småbåtshamn. I Gammelstad finns två L-skolor (F-3), en LM-skola (F-6) och en MH-skola (4-9). Här finns fem förskolor och ett vård- och omsorgsboende. Gammelstad har flera livsmedelsbutiker, vårdcentral och folktandvård.

Övrigt

Storheden är ett handelsområde som ligger mellan Luleå och Gammelstad och är det största handelsområdet norr om Sundsvall. Här finns många stora köpcentrum och stormarknader. Till Storheden kan du åka med lokalbussarna 6 eller 9.

Bilder

Visa alla

HitCounter