Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Ladstigen 37

Gammelstad

Se alla bilder


Snart här!

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 3 - 4 sovrum
Boarea + Biarea 116 kvm + 37 kvm
Taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla
Byggnadsår 1969
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Grundläggning: Krypgrund
Fasad: Tegel/trä
Fastighetsbet. Stadsön 1:813

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 38 212 kr/år
varav
Uppvärmning: 13 518 kr
El: 12 273 kr
VA: 6 753 kr
Renhållning: 2 168 kr
Försäkring: 3 500 kr
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8524 kr
Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 1 605 000 kr varav mark 639 000 kr
Summa pantbrev 2 013 500 kr
Tomt
Areal: 949 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Last: Ledningsrätt Fjärrvärme, 25-F2000/278.1

Mycket trivsam enplansvilla med härligt tomtläge!

- Bekväm enplansvilla
- Härligt tomtläge med bra solläge!
- Snygga & påskostade stenläggningar
- Fjärrvärme & vidbyggt varmgarage
- Barnvänligt och naturnära område
I mycket attraktiva Gammelstad väntar denna trivsamma enplansvilla på ny familj. Ladstigen 37 är ett perfekt boende för familjen som letar efter ett hus med trevliga umgängesytor i ett barnvänligt och naturnära område. Huset erbjuder genomtänkta ytor om totalt ca 116 + 37m². Modernt kök med påkostad inredning som erbjuder gott om arbetsytor och förvaring. Det blir en naturlig samlingsplats i huset då planlösningen är öppen mellan kök, matplats och allrum. Genom charmiga dubbeldörrar tar du dig från matplatsen till vardagsrummet samt ett av de tre sovrummen. Det finns även WC, badrum med badkar, tvättstuga, tonårsrum i anslutning från tvättstuga till garage, dusch med bastu och förrådsutrymmen.

För bekvämlighetens skull finns fjärrvärme och ett vidbyggt varmgarage. Barnvänlig trädgårdstomt med fina och påkostade stenläggningar, härlig gräsmatta, solfyllt soldäck och gott utrymme för spring och lek.

Här bor du i ett väldigt barnvänligt och omtyckt område endast ett stenkast från naturen. Det finns fina badmöjligheter på både Storsand och Snickarstrand där det finns en lastbrygga i anslutning till småbåtshamnen som är en populär badplats. Mysiga utflyktsmöjligheter oavsett om du promenerar, cyklar eller åker längdskidor. Vintertid är Tomholmen, en ö ute i Luleälven, en uppskattat destination för korvgrillning med familjen då det finns längdskidspår draget. I området finns både förskola (Storsands förskola) och skola (Öhemsskolan) upp till årskurs 3. För de äldre barnen finns skola upp till årskurs 9 i Stadsö centrum och där finns även mataffär, idrottsplats, restaurang, vårdcentral, tandläkare, apotek och badhus. Storhedens handelsområde och dess stora utbud ligger endast ca 3 km bort.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Området

Gammelstad består av delområdena Ektjärn, Öhemmanet, Gammelstadsviken, Gränderna, Stadsön, Gamla Stadsön, Tuvåkra, Kyrkåkra, Kyrkbyn och Storheden. En mil utanför Luleå city ligger Gammelstad, även kallad Gammelstaden, och brukar beskrivas som Luleås äldsta del. Från början var Gammelstad den naturliga handelsplatsen i Luleå men på grund av landhöjningen kunde man under 1600-talet inte komma in i hamnen. Därför flyttades stadskärnan till den plats den ligger på än idag och därav namnet Gammelstad. I Gammelstad finns ett äldre och ett yngre bostadsområde. I det äldre i närheten av Gammelstads kyrkstad hörs historiens vingslag. Kring kyrkan i Gammelstad finns en samling av 250 kyrkstugor i nästan ursprungligt skick, kyrkstaden finns med på Unescos världsarvslista.

Närservice

I den nyare delen finns både villor- och hyreshusområdet Stadsön. Här finns dagligvarubutik, vårdcentral, sporthall, badhus, idrottsplats för fotboll, friidrott, tennis och ishockey. Sporthall, bibliotek, badhus, elljusspår, friluftsbad och småbåtshamn. I Gammelstad finns två L-skolor (F-3), en LM-skola (F-6) och en MH-skola (4-9). Här finns fem förskolor och ett vård- och omsorgsboende. Gammelstad har flera livsmedelsbutiker, vårdcentral och folktandvård.

Övrigt

Storheden är ett handelsområde som ligger mellan Luleå och Gammelstad och är det största handelsområdet norr om Sundsvall. Här finns många stora köpcentrum och stormarknader. Till Storheden kan du åka med lokalbussarna 6 eller 9.

Bilder

Visa alla

HitCounter