Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Ekstigen 20

Gammelstad

Se alla bilder


Snart här!

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea 124 kvm + 2 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla
Byggnadsår 1966
Ventilation Självdrag
Energideklaration Beställd
Fastighetsbet. Stadsön 1:660

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 37 166 kr/år
varav
Uppvärmning: 20 945 kr
El: 5 206 kr
VA: 5 347 kr
Renhållning: 2 168 kr
Försäkring: 3 500 kr
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8349 kr
Kommentar Driftskostnad för el är fördelat på elnät 3 572 kr och elhandel 1 634 kr. Leverantör Luleå Energi. Driftskostnad för renhållning är fördelat på 810 kr för grundavgift villa, 878 kr för brännbart (190 liter med tömning varannan vecka) och matavfall 480 kr (140 liter med tömning varannan vecka). Kostnad för försäkring är schablonberäknad.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 076 000 kr varav mark 776 000 kr
Summa pantbrev 210 400 kr
Tomt
Areal: 1630 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Last: Ledningsrätt Fjärrvärme, 25-F2000/278.1

Perfekt enplansvilla för den som vill sätta sin egen prägel!

- Bekväm enplansvilla
- Tillfälle att skapa sitt drömboende
- Fjärrvärme
- Stor hörntomt på 1 630 kvm
- Attraktivt & barnvänligt område
På lugn gata i Gammelstad ligger detta hus som passar perfekt för familjen som vill sätta sin egen prägel på sitt boende då renoveringsbehov föreligger. Enplansvilla med arbetskök och matplats i direkt anslutning, rymligt vardagsrum med utgång till altan, badrum, WC, fyra sovrum samt tvättstuga. Friliggande dubbelgarage med bastu och förrådsutrymme i samma byggnad. Tomten är väldigt generös och bör vara en av Gammelstads största! Här finns gott om utrymme för både studsmatta, spring och lek.

Huset är attraktivt belägen med närhet till det bästa Gammelstad har att erbjuda! Här bor du i ett väldigt barnvänligt och omtyckt område endast ett stenkast från naturen. Det finns fina badmöjligheter på både Storsand med dess härliga sandstrand och Snickarstrand där det finns en lastbrygga i anslutning till småbåtshamnen som är en populär badplats men även Lillstrand och Lilla Tomholmen har trevliga badstränder och ligger endast ca 500 meter från huset. Mysiga utflyktsmöjligheter oavsett om du promenerar, cyklar eller åker längdskidor. Vintertid är Tomholmen, en ö ute i Luleälven, en uppskattat destination för korvgrillning med familjen då det finns längdskidspår draget. Mattisbergets friluftsområde med både löparstigar och skidspår ligger ca 3 km bort. I området finns förskola och skola upp till årskurs 9. I Stadsö centrum finns även mataffär, idrottsplats, restaurang, vårdcentral, tandläkare, apotek och badhus. Storhedens handelsområde och dess stora utbud ligger bara ca 4 km bort.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Området

Gammelstad består av delområdena Ektjärn, Öhemmanet, Gammelstadsviken, Gränderna, Stadsön, Gamla Stadsön, Tuvåkra, Kyrkåkra, Kyrkbyn och Storheden. En mil utanför Luleå city ligger Gammelstad, även kallad Gammelstaden, och brukar beskrivas som Luleås äldsta del. Från början var Gammelstad den naturliga handelsplatsen i Luleå men på grund av landhöjningen kunde man under 1600-talet inte komma in i hamnen. Därför flyttades stadskärnan till den plats den ligger på än idag och därav namnet Gammelstad. I Gammelstad finns ett äldre och ett yngre bostadsområde. I det äldre i närheten av Gammelstads kyrkstad hörs historiens vingslag. Kring kyrkan i Gammelstad finns en samling av 250 kyrkstugor i nästan ursprungligt skick, kyrkstaden finns med på Unescos världsarvslista.

Närservice

I den nyare delen finns både villor- och hyreshusområdet Stadsön. Här finns dagligvarubutik, vårdcentral, sporthall, badhus, idrottsplats för fotboll, friidrott, tennis och ishockey. Sporthall, bibliotek, badhus, elljusspår, friluftsbad och småbåtshamn. I Gammelstad finns två L-skolor (F-3), en LM-skola (F-6) och en MH-skola (4-9). Här finns fem förskolor och ett vård- och omsorgsboende. Gammelstad har flera livsmedelsbutiker, vårdcentral och folktandvård.

Övrigt

Storheden är ett handelsområde som ligger mellan Luleå och Gammelstad och är det största handelsområdet norr om Sundsvall. Här finns många stora köpcentrum och stormarknader. Till Storheden kan du åka med lokalbussarna 6 eller 9.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter