Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Ekstigen 13

Gammelstad

Se alla bilder

Besiktigad!


Snart här!

Bostadsfakta:

Antal rum 4 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea 125 kvm + 35 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla
Byggnadsår 1966
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration Beställd
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Tegel + trä
Fönster: 3-glas
Tak: Schingel
Fastighetsbet. Stadsön 1:657

Övriga byggnader

Garage

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 31 504 kr/år
varav
Uppvärmning: 12 061 kr
El: 9 036 kr (19360 kWh)
VA: 4 739 kr
Renhållning: 2 168 kr
Försäkring: 3 500 kr
Beräknat antal pers: 1
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8524 kr
Kommentar Driftskostnad för el är fördelat på elnät 5 200 kr och elhandel 38 36 kr. Driftskostnad för renhållning är fördelat på 810 kr för grundavgift villa, 254 kr för brännbart (190 liter med tömning var 8:e vecka) och matavfall 480 kr (140 liter med tömning varannan vecka). Kostnad för försäkring är schablonberäknad.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 994 000 kr varav mark 630 000 kr
Summa pantbrev 1 000 000 kr
Tomt
Areal: 901 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Last: Ledningsrätt Fjärrvärme, 25-F2000/278.1

Trivsam enplansvilla med hörntomt i omtyckta Gammelstad!

- Social enplansvilla med garage
- Härlig hörntomt med bra solläge
- Rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier
- Goda förvaringsmöjligheter
- Barnvänligt och naturnära område
På lugn gata i Gammelstad ligger denna enplansvilla med soligt och trivsamt läge! Bostaden disponerar rymligt vardagsrum med öppen spis och utgång till altan, arbetsköks med matplats, tre sovrum, badrum, WC, samt tvättstuga/groventré. Anslutande garage med matkällare och förrådsutrymmen finns att tillgå från hallen. Tomten är väldigt generös och här finns gott om utrymme för både studsmatta, spring och lek.

Här bor du i ett väldigt barnvänligt och omtyckt område endast ett stenkast från naturen. Det finns fina badmöjligheter på både Storsand och Snickarstrand där det finns en lastbrygga i anslutning till småbåtshamnen som är en populär badplats. Mysiga utflyktsmöjligheter oavsett om du promenerar, cyklar eller åker längdskidor. Vintertid är Tomholmen, en ö ute i Luleälven, en uppskattat destination för korvgrillning med familjen då det finns längdskidspår draget. I området finns både förskola (Storsands förskola) och skola (Öhemsskolan) upp till årskurs 3. För de lite äldre barnen finns skola upp till årskurs 9 i Stadsö centrum och där finns även mataffär, idrottsplats, restaurang, vårdcentral, tandläkare, apotek och badhus. Storhedens handelsområde och dess stora utbud ligger endast ca 3 km bort.

Villan är förhandsbesiktigad och säljarförsäkrad via Anticimex.
Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Området

Gammelstad består av delområdena Ektjärn, Öhemmanet, Gammelstadsviken, Gränderna, Stadsön, Gamla Stadsön, Tuvåkra, Kyrkåkra, Kyrkbyn och Storheden. En mil utanför Luleå city ligger Gammelstad, även kallad Gammelstaden, och brukar beskrivas som Luleås äldsta del. Från början var Gammelstad den naturliga handelsplatsen i Luleå men på grund av landhöjningen kunde man under 1600-talet inte komma in i hamnen. Därför flyttades stadskärnan till den plats den ligger på än idag och därav namnet Gammelstad. I Gammelstad finns ett äldre och ett yngre bostadsområde. I det äldre i närheten av Gammelstads kyrkstad hörs historiens vingslag. Kring kyrkan i Gammelstad finns en samling av 250 kyrkstugor i nästan ursprungligt skick, kyrkstaden finns med på Unescos världsarvslista.

Närservice

I den nyare delen finns både villor- och hyreshusområdet Stadsön. Här finns dagligvarubutik, vårdcentral, sporthall, badhus, idrottsplats för fotboll, friidrott, tennis och ishockey. Sporthall, bibliotek, badhus, elljusspår, friluftsbad och småbåtshamn. I Gammelstad finns två L-skolor (F-3), en LM-skola (F-6) och en MH-skola (4-9). Här finns fem förskolor och ett vård- och omsorgsboende. Gammelstad har flera livsmedelsbutiker, vårdcentral och folktandvård.

Övrigt

Storheden är ett handelsområde som ligger mellan Luleå och Gammelstad och är det största handelsområdet norr om Sundsvall. Här finns många stora köpcentrum och stormarknader. Till Storheden kan du åka med lokalbussarna 6 eller 9.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter