Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Gräsåkersvägen 31C

Gräsåker Ekerö

4 295 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Bostadsfakta:

Antal rum 4 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea 116 kvm + 58 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 2-plans radhus med källare
Byggnadsår 1971
Uppvärmning Direkt-el
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 19 oktober 2020
Energiklass: D
Primärenergital: 116 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare med betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Kalksandsten och träpanel
Fönster: 3-glas och 2-glas
Bjälklag: Trä/Betong
Tak: Papp
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Fastighetsbet. Ekerö-Väsby 43:497

Övriga byggnader

Info från säljaren:
- Taket omlagt 2019 av entreprenör med 10 års garanti
- Köket renoverat 2016
- Nytt badrum övre plan 2014
- Varmvattenberedaren byttes 1997
- En del fönster bytta till 3-glas
- Alla element utbytta till oljefyllda radiatorer
- Altandörr mot baksidan bytt till helglasad

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 41 366 kr/år
varav
El: 17 445 kr (10527 kWh)
Renhållning: 1 700 kr
Väg, samf.: 14 400 kr
Försäkring: 7 821 kr
Beräknat antal pers: 1
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8349 kr
Kommentar Kostnaden för Väg/Samfällighet avser 2.400 kr/år till Närlunda vägförening och 12.000 kr/år till samfälligheten i radhusområdet. I samfällighetsavgiften ingår vatten & avlopp, garageplats i länga, p-platser och skötsel av området.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 889 000 kr varav mark 1 230 000 kr
Summa pantbrev 989 000 kr
Tomt
Areal: 167 kvm
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Ekerö Ekerö-Väsby GA:4 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio-tv och/eller tele, Grönområden, Garage och/eller parkering, Övrigt, Gemensamhetsanläggning: Ekerö Närlunda GA:4 ändamål: Vägar

Barnvänligt läge granne med naturen - Kort gångavstånd till skolor och förskolor

Här ges tillfälle att förvärva ett trevligt radhus i lugnt och barnvänligt område. Här bor man tryggt med naturen som närmsta granne och med kort gångavstånd till Träkvista skola för årskurs F-9. Perfekt för barnfamiljen!

Detta hus är välskött och har ett fint läge där den ogenerade baksidan vetter mot väster och bjuder in till fina stunder i solen under eftermiddag och kväll. Övervåning med möjlighet till fyra sovrum och grymt med förvaringsutrymmen i källarplanet.

Kontakta gärna ansvarig mäklare för mer information och intresseanmälan för visning!

Hall

Entré med laminatgolv i bok och vitmålade väggar. Dubbelgarderob bjuder på förvaringsutrymme.

Kök

Köket renoverades 2016 på ett smakfullt sätt. Överskåpen behölls men målades och fick nya luckor. Generösa arbetsytor och gott om förvaringsutrymme. Utrustat med K/F (2010), induktionshäll (2016), ugn (2016), spisfläkt (2016) och diskmaskin (2016). Svart laminatgolv och väggar målade i vitt samt mönstrad tapet. (Under bänken intill häll/ugn finns fortfarande VA-ledningarna kvar.)

Vardagsrum

Här erbjuds generösa ytor med plats för både matsalsbord och soffhörna om så önskas. Fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier där även utgång finns till uteplatsen på baksidan. Laminatgolv i bok och väggar målade i vitt.

WC

På entréplanet finns en WC med handfat.

Tvättstuga

Intill köket finns tvättstugan som har röd våtrumsmatta på golv och väggar målade i vitt. Här finns tvättmaskin (2010), torkskåp (äldre), vask och stort städskåp. Tvättstugan kan förslagsvis även flyttas ner till källaren om köket önskas byggas ut.

Övre hall

På övervåningen möter först en övre hall där utgång också finns till den stora balkongen. Ljust laminatgolv och väggar med vita tapeter.

Sovrum 1

Till vänster från trappan ligger detta rymliga sovrum med utsikt mot baksidan. Ljust laminatgolv och väggar med ljusblå tapeter.

Sovrum 2

Master bedroom med plats för dubbelsäng och ytterligare möbler efter önskemål. Vitt laminatgolv och väggar med randiga tapeter. Även här fint ljusinsläpp från fönster mot baksidan.

Sovrum 3

Även detta sovrum är rymligt och har två fasta garderober. Laminatgolv i bok och väggar med mönstrade tapeter.

Badrum

Stilfullt och tidlöst renoverat 2014. Klinkergolv i grått med golvvärme på el som ger en behaglig komfort. Väggarna har vitt kakel och taket är vitmålade med infällda spotlights som går att dimra. Här finns WC, kommod, dusch med vikdörr och handukstork. Öppningsbart fönster bjuder på ett fint ljusinsläpp.

Källarplan

I källarplanet finns ett allrum inrett med heltäckningsmatta och väggar med vävtapeter. Här finns också en dusch med våtrumsmatta och våttapet samt en bastu. I övrigt gott om förvaringsutrymmen i rymliga förråd.

Området

Radhusområdet Gräsåker bebyggdes i början av 70-talet av Folkhem och är idag ett mycket uppskattat område för barnfamiljer då det framförallt är otroligt barnvänligt. Lugnt läge på återvändsväg och med naturen som inhägnar hela området. Här finns absolut närhet till skolor, förskolor, strövområden, motionsslingar och gångavstånd till badplats vid Mälaren.

Närservice

Vid Träkvista torg finns bland annat Coop, restaurang, sushi, frisör mm. Annars finns också ett stort utbud av närservice vid Ekerö centrum. Här finns vårdcentral, apotek, tandläkare och annat som är viktigt. Men även bibliotek, klädbutiker, systembolag, restauranger mm.

Kommunikation

Genom en kortare promenad avgår dels bussar från Knalleborg men även blåbuss 177 från Lundhagen som tar ca 30 minuter till Brommaplan för vidare färd med tunnelbana mot city. På fem minuters bilavstånd nås Jungfrusund varifrån bilfärja avgår till Slagsta för smidig access till Stockholms södra delar.

Planskiss

Planritning
Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter