Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Vresrosgatan 5

Bunkeflostrand

8 695 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Bostadsfakta:

Antal rum 7 rum varav 5 sovrum
Boarea + Biarea 237 kvm + 24 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1 familjs friliggande
Byggnadsår 2015
Uppvärmning Direkt El
Ventilation Mekanisk till- och frånluft
Energideklaration
Utfärdad den 13 maj 2020
Energiklass: B
Energiprestanda: 36 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 66 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Fastighetsbet. Soluret 19

Övriga byggnader

Carport med extra förråd (oisolerat)
Förråd (24m² isolerat)
Cykelgarage (6 m² oisolerat)

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 47 240 kr/år
varav
Uppvärmning: 22 223 kr
El: 0 kr (13668 kWh)
VA: 4 727 kr
Sotning: 1 300 kr
Renhållning: 1 990 kr
Väg, samf.: 5 000 kr
Försäkring: 6 800 kr
Övrigt: 5 200 kr
Beräknat antal pers: 4
Kommentar I uppvärmningskostnaden ingår elförbrukningen i hushållet
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 5 944 000 kr varav mark 1 093 000 kr
Summa pantbrev 5 489 000 kr
Tomt
Areal: 799 kvm
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Malmö Bunkeflostrand GA:17 ändamål: Vägar, Elledningar och/eller belysning, Grönområden, Samfällighet: Malmö Bunkeflostrand S:52

Exklusiv och modern friliggande villa!

Välkomna till detta unika och moderna boende på 237 kvm med trädgård i söderläge och nära havet. Här har du en optimal planlösning fördelad på 1 1/2 plan. Ett hem som passar den stora familjen då det finns 5 rymliga och ljusa sovrum. Sällskapsytan på nedanvåning på cirka 100 kvm är rymligt och ljust, utrustat med en originell och elegant vedeldad kamin. Förenat i sällskapsytan finner man även det lyxiga köket, bland annat finns det en stor köksö och träslaget är av massiv ek. På tomten finns även en separat annexbyggnad på ca 24 kvm.

Hall

Vi möts av en väl tilltagen hall. Stengolv samt ljusa väggar. Här återfinns avhängningsyta, klädkammare, badrum samt uppgång till ovanvåning.

Badrum 1

Från hallen finner vi ett helkaklat badrum i svarta färgtoner i form av inredning och en kaklad fondvägg. Badrummet är inrett med dubbla handfat, WC och dusch.

Kök/Vardagsrum

Blumkök i massiv ek och stora arbetsytor i granit. Här finns kyl, frys, diskmaskin, spis och 2 ugnar varav en är en kombinerad mikrovågsugn och kaffemaskin. Matplatsen har plats för en större matgrupp och sällskapsrummet intill köket har en takhöjd på 6 meter. Ni finner en härligt elegant vedeldad kamin och stora glaspartier med öppningsbara skjutpartier som öppnar upp till trädäcket på baksidan.

Sovrum 1

Master Bedroom har härligt ljusinsläpp med mörkare parkett och stora inbyggda garderober med mycket plats för förvaring.

Tvätt/Groventré

Grovingång från carporten leder in till tvättstugan som är lagd med stengolv. Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux.

Allrum

En trappa upp når man dem övriga fyra sovrum som förenas via detta allrum. En större yta med takfönster som släpper in mycket ljus.

Badrum 2

På ovanvåningen finner vi ett helkaklat badrum med grå färgtoner som är inrett med dubbla handfat, jacuzzi, dusch och WC.

Sovrum 2-5

Från allrummet når man dem jämnt uppdelade och rymliga sovrum som alla är inreda i ljusa toner samt inbyggda garderober.

Området

Närheten till havet, brofästet, Köpenhamn och centrala Malmö gör Bunkeflostrand till ett av de attraktivaste villaområdena i Malmö. I området finns bra grundskolor, förskolor, idrottsplatser och närbutiker. På bekvämt avstånd finner du Emporia, ett av nordens största shoppingcenter med Hyllie station intill. Även handelsplatsen Svågertorp ligger i närheten.

Kommunikation

För att ta dig med kollektivtrafik hoppar du enklast på buss 6 eller 4. 6:an går via Hyllie in till centrum och vidare mot Triangeln och Toftanäs. De flesta av dessa turer går även via Klagshamn. 4:an tar dig längs västkusten mot Limhamn, Ribban, Gustav Adolfs torg samt Stora Bernstorp.

Övrigt

Stora planer finns för utbyggnad av nytt centrum placerat vid Gottorp. Läs mer här: https://malmo.se/Service/Bygga-och-bo/Detaljplaner/Planprogram/Pp-6049-Gottorps-Alle.html

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter