Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Klarbärsvägen 9

Bromma

Se alla bilder


Snart här!

Bostadsfakta:

Boarea + Biarea 75 kvm + 54 kvm
säljarens information*

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla med källare
Byggnadsår 1943 Ombyggt 2013
Uppvärmning Luft/luft värmepump, direkt el
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fasad: Träpanel
Fönster: 3-glas/2-glas
Tak: Tegelpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Fastighetsbet. Nacken 5

Övriga byggnader

Med utgång från vardagsrummet finns ett inglasat uterum med vidare access till trädgården. Mysig plats där man under sommarhalvåret med fördel kan avnjuta dagens måltider. Skjutdörrar finns och gör det möjligt att kunna öppna upp på heta sommardagar.

På fastigheten finns även ett rymligt kallförråd som ger möjlighet till praktisk förvaring.

Allmänt om fastigheten

varav
Beräknat antal pers: 4
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8524 kr
Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 4 423 000 kr varav mark 3 282 000 kr
Summa pantbrev 2 000 000 kr
Tomt
Areal: 354 kvm
Typ: Plan trädgårdstomt
Tomtbeskrivning Välskött trädgårdstomt med gräsmatta och diverse planteringar och buskar som sommartid ger en praktfull grönska. Söderläget gör att du har sol här från morgon till kväll.
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Barnvänligt läge på lugn återvändsväg - Löpande underhållet och tillbyggt

Med ett lugnt och barnvänligt läge i populära Eneby finns Klarbärsvägen 9 som löpande underhållits och renoverats till fint skick. Tillbyggnad från 2013 ger en totalyta på ca 129 kvm med 6 rum varav 4 sovrum. Lättskött trädgårdstomt med baksida i söder som ger sol från morgon till kväll.

Precis utanför huset finns vackra vandringsstråk och öppna fält som bjuder in till lek, vilket uppskattas mycket av barnfamiljen. På nära avstånd finns också skolor, förskolor, välskött ICA Supermarket, Ängby idrottsplats mm.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information och intresseanmälan!
*Den angivna boarean/biarean på 75+54 kvm är en uppskattning av säljaren. Taxeringsinfon säger 75+40 kvm. Köparen uppmanas att själv mäta upp arean om den är av avgörande betydelse.

Hall

Välkommen att ta klivet in! Vid hallen erbjuds avhängning vid befintlig hatthylla. Här börjar det trägolv som är genomgående för det övre planet. Detta är i original och nyslipat augusti 2020. Väggarna målade i vitt varav en med träpanel samt en vägg med fondtapet. Takspottar ger ett behagligt ljus.

Kök

Välplanerat kök med bra förvaringsutrymme och generösa arbetsytor. Vita skåpluckor, massiv ekbänk och glasmosaik som stänkskydd. Utrustat med kyl/frys, spishäll, fläkt, ugn, micro och diskmaskin. Trägolv i original och väggar målade i vitt.

Vardagsrum/matplats

Utanför köket finns en matplats för ett stort sällskap. Här finns även öppen spis med kassett som ger en extra mysfaktor att elda i. Öppen planlösning mot vardagsrummet ger känslan av rymd. Där ryms sällskapshörna och utgång finns till det inglasade uterummet. Trägolv i original och väggar målade i vitt samt fondtapeter som ger rummet en härlig karaktär. Intill matplatsen finns också en garderob för praktisk förvaring.

Allrum

En halv trappa ner från vardagsrummet finns ett allrum som med fördel kan användas som TV-rum. Tillbyggnaden av detta skedde 2013. Ljust och högt i tak samt utgång genom dubbla glasdörrar till altanen på baksidan. Vitmålat trägolv, vitmålade väggar samt fondvägg i vitmålat trä. Spottar i både tak och fönster ger ett behagligt ljus.

WC

På övre planet finns även en WC med handfat och badrumsskåp. Ljusgrått klinkergolv och väggar målade i ton av lila och grå.

Nedre hall

Om du går ner till källarplanet möter först en rymlig hall med plats för förvaringshörna. Ekparkett på golv, väggar målade i vitt och takspottar.

Sovrum 1

Här ryms dubbelsäng och ytterligare möbler för förvaring om så önskas. Ekparkettgolv och vitmålade väggar. Separat entré gör det möjligt att använda som grovingång.

Sovrum 2

Ekparkettgolv och väggar i kombination av vitt, rosa och silvergrå. Rymligt med plats för stor säng, ekparkettgolv och ytterligare möbler efter önskemål.

Sovrum 3

Även detta sovrum är rymligt med sänghörna och plats för ytterligare möbler. Eklaminatgolv och väggar målade i vitt. Intill här finns varmvattenberedare placerad.

Badrum

Helkaklat badrum i bra storlek som även rymmer tvättdel med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och förvaringsskåp. Svart klinkergolv och väggar med vitt kakel samt lite grå mosaik. Här finns WC, handfat, badkar, badrumsskåp. Golvvärme på el ger en behaglig komfort.

Området

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter