Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Skogsdalsgatan 2

Bankeryd

3 500 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 3 sovrum
Boarea 120 kvm
säljarens information

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla
Byggnadsår 1929
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 6 juni 2012
Energiklass: -
Energiprestanda: 218 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Delvis källare / torpargrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Lertegel
Övrigt GENOMFÖRDA RENOVERINGAR

- Takbyte 2012
- Kök 2013
- Badrum 2013
- Panelbyte och tilläggsisolering 2014
- Fönsterbyte 2014 3-glas fönster i trä med isolerglas
- Takbyte garage 2015
- Byggnation av altan 2015
- Installation av fjärrvärme 2016
- WC nedre plan 2017
- Installation av fiber 2017
- Panelbyte garage 2018
Fastighetsbet. Backen 1:22

Övriga byggnader

Intill huvudbyggnaden finns garage med förrådsdel. På tomten finns även mindre förråd som idag används för förvaring av ved.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 19 486 kr/år
varav
El: 11 886 kr
Renhållning: 3 200 kr
Försäkring: 4 400 kr
Beräknat antal pers: 5
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8349 kr
Kommentar Kostnad för el avser även fjärrvärme
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 025 000 kr varav mark 618 000 kr
Summa pantbrev 1 790 000 kr
Tomt
Areal: 726 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Avtalsservitut Fiber
Last: Avtalsservitut: Fiber, D201700269422:1.1

Tjugotalscharm i barnvänliga kvarter!

En blick på den vita träpanelen som kombineras med gröna, spröjsade fönster inbjuder verkligen till att bekanta sig närmare med denna välvårdade villa på Skogsdalsgatan 2. Trots att huset vid första anblick ser nära nog nytt ut har vi här att göra med en byggnad med nästan 100 år på nacken. Säljarna har de senaste åtta åren gjort ett fantastiskt jobb med att renovera och förädla huset till den fina form det är i idag, alltid med varsam hand för att bevara charmen. Trots den omfattande renoveringen finns vackra originaldetaljer bevarade som skvallrar om ursprunget i 1920-talet.

Huset har en fin fördelning mellan de privata och sociala ytorna. Nedre plan bjuder på sällskapsytor med vardagsrum, matsal och kök som definitivt inbjuder till matlagning - låt med fördel dina gäster sitta på den platsbyggda bänken i köket medan du står vid grytorna. Under sommarhalvåret expanderas de sociala ytorna även till altanen som nås för matsalen, förutom att vara en perfekt plats att umgås på blir den även en fin inramning till huset. Övre plan blir familjens egna yta, här finns tre bra sovrum, förvaringsmöjligheter och ett badrum med tvättavdelning. I den övre hallen finns även möjlighet till mindre tv-hörna, lekyta eller kanske läsrum.

Plan och fin trädgårdstomt med möjlighet till både odling och lek. När barnen blir större och vill upptäcka mer än trädgården på egen hand finns en fin lekplats några hus bort som de tryggt kan kila bort till. Området är både lugnt och barnvänligt, även för dig utan barn finns mycket att uppleva i form av fina promenadstråk och natur. Sammanfattningsvis ett smidigt boende där du bara kan flytta in och börja trivas.

Besiktning sker 12/8.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information!

NEDRE PLAN

HALL

Välkommen in i hallen där ytterkläderna kan hängas av till vänster. Här finns plats för hallmöbel med sitt- eller förvaringsmöjlighet. Förvaring finns i 4 st garderober samt garderob/förråd under trappan. På golvet ligger träplank och väggarna är ljusa.

KÖK

Till vänster i hallen nås bostadens kök. Här går luckorna i klassiskt vitt och kombineras med arbetsytor i sten och betong. Gott om förvaringsmöjligheter och arbetsytor gör detta till en perfekt plats för den matlagningsintresserade. Utrustat med kyl, frys, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, glashäll, fläkt samt diskmaskin. Murstock och avloppsstam döljs här bakom ett snyggt tegel. På golvet ligger träplank och väggarna är ljusa.

MATSAL

Rymlig matsal i anslutning till köket. Här finns gott om plats för upp till 10-12 sittande gäster. På golvet ligger träplank och väggarna är ljusa. Härifrån nås bostadens altan.

VARDAGSRUM

Vardagsrummet nås både från bostadens hall och matsal. Här finns rum för en stor soffgrupp med tillhörande möblemang. Eldstaden ger både värme och höjer mysfaktorn under vinterhalvåret. På golvet ligger träplank och väggarna är ljusa.

WC

WC:n är belägen i bostadens hall. Utrustat med wc och tvättställ. På golvet ligger mönstrad betongklinker och på väggarna sitter bröstpanel som kombineras med vit vägg.

ÖVRE PLAN

HALL

I övre hallen finns plats för mindre möblemang. Förvaring i garderob. Även här har murstock och vattenstam klätts in ett snyggt tegel. På golvet ligger träplank och väggarna är ljusa.

SOVRUM 1

Här finns plats för säng med tillhörande möblemang. Förvaring i 2 st garderober. På golvet ligger träplank och väggarna är tapetserade med ljus, mönstrad tapet.

SOVRUM 2

Vägg i vägg med sovrum 1. Här finns plats för säng med tillhörande möblemang. Förvaring i 2 st garderober. På golvet ligger träplank och väggarna är tapetserade med ljus, mönstrad tapet.

BADRUM/TVÄTT

Stilrent badrum med tvättavdelning. Utrustat med tvättmaskin, torktumlare, tvättställ med förvaring, wc samt dusch. På golvet ligger mönstrad betongklinker och väggarna är delvis klädda med träpanel och i våtrumsdelen sitter ljus mosaik.

SOVRUM 3

Här finns gott om plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. Den tidigare kattvinden har öppnats upp och fungerar idag som garderob. På golvet ligger träplank och väggarna är gröna.

Området

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter