Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Nyléns väg 4

Åsa - Vassbäck Åsa

4 395 000 kr

Se alla bilder

Besiktigad!


Snart här!

Bostadsfakta:

Antal rum 3 rum varav 2 sovrum
Boarea + Biarea 133 kvm + 21 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla
Byggnadsår 1972/1994 Ombyggt 1994 & 2007
Uppvärmning Direkt El, luft-/ luftvärmepump samt golvvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 13 maj 2011
Energiklass: -
Energiprestanda: 149 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Krypgrund som är uteluftsventilerad
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas isolerrutor 1994
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor och plåt
Utv. plåtarbete: Plåt
Övrigt Möjlighet till medlemskap i områdets tennisklubb, årsavgift är 450 kr/år och 150 kr i städavgift. Medlemskapet är frivilligt. Två typer av salta bad finns (närmast ca 300 m) beroende på åt vilket håll man går. Lite längre bort finns en sandstrand och åt andra hållet klippbad. Nere vid havet finns bastu och medlemskap i bastuföreningen följer med fastigheten. För mer information besök www.vassback.se.
Fastighetsbet. Flamsnäs 1:80

Övriga byggnader

Gäststuga om ca 32 kvm. Här finns vardagsrum med pentry, sovrum, dusch/badrum och tvättmaskin. Fiber finns i gäststugan. Passar utmärkt för gäster eller att hyra ut om så önskas. Isolerad friggebod om ca 10 kvm och trädgårdsbod om ca 6 kvm.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 36 684 kr/år
varav
Uppvärmning: 21 000 kr
VA: 8 772 kr
Sotning: 120 kr
Väg, samf.: 1 800 kr
Försäkring: 4 992 kr
Beräknat antal pers: 1
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8349 kr
Kommentar Elkostnad ingår i uppvärmingskostnaden och där ingår kostnad för gäststugan.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 891 000 kr varav mark 1 151 000 kr
Summa pantbrev 2 080 000 kr
Tomt
Areal: 1455 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning Stor trädgårdstomt om 1 455 kvm med mycket gräsmatta som går runt huset. Här finns bland annat häckar körsbärsträd.
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Flamsnäs GA:4 ändamål: Vägar
Avtalsservitut Vattentäkt
Förmån: Avtalsservitut: Brunn Och Hydroforanläggning Samt Ledningar Mm, 13-IM2-00/15228.1
Last: Avtalsservitut: Vattentäkt, 13-IM2-68/9867.1

Havsnära i Vassbäck

Välkommen till Vassbäck och denna lilla idyll nära havet. På Nyléns väg 4 bor ni på ett plan och med en grönskande trädgård och endast 300 meter från havet. Ett hus med mycket luft och bra ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Från sovrum och vardagsrum når ni ett rymligt och ljust isolerat uterum som i sin tur leder er via skjutdörrar ut till en av uteplatserna under tak. Här finns ytterligare en stor uteplats som nås via vardagsrummet som är perfekt för varma sommarkvällar. På tomten som är inhängnad finns både en praktisk och trevlig gäststuga på 32 kvm med både pentry, sällskapsrum, duschrum med toalett samt tvättmaskin. På tomten står även en friggebod och en vedbod och här finns plats för tre bilar på den asfalterade uppfarten. Huset är fint beläget med närhet till promenadvägar, naturen och havet!
Centraldammsugare finns installerat. 2015 sattes det in nya spotlights i vardagsrummet, 2018 installerades luft -/ luftvärmepump. Fiber finns i huset och installerades för 3 år sedan. Larm finns.

Sovrum/badrum

Det ena sovrummet är rymligt och ljust med ljusinsläpp från burspråkets alla fönster och har tillgång till ett eget helkaklat badrum med golvvärme (el). Badrummet är utrustat med dusch, toalett och dubbelhandfat, handduksvärmare (el) samt ett fönster. Sovrummet har ett ljusare tarkettgolv och en ljus tapet. Här finns bra med förvaring via de nyinsatta vita garderoberna. Utgång till det uterummet.

Uterum

Från sovrummet kan ni även ta er ut till det isolerade och trevliga uterummet med vitmålade träväggar och tak samt skjutfönster ut mot gräsmattan. Detta är en perfekt plats för middagar med nära och kära. Från uterummet kliver ni ut till en av uteplatserna under tak.

Sovrum

Det andra sovrummet med plats för dubbelsäng har fint ljusinsläpp både från de två takfönstren (2001) och ytterligare två fönster mot det ljusa uterummet. Tarkettgolv och ljusa tapeter.

Vardagsrum

Från hallen sett och rakt fram via ett par trappsteg finner ni de rymliga och ljusa sällskapsytorna. Ett vardagsrum med öppen planlösning mot kök med tak öppet till nock. Taket är klätt med snygg herrgårdspanel, belysning i form av spotlights och en härlig öppen spis. Utgång till den stora uteplatsen och från matrumsdelen kan ni ta er ut till uteplatsen under tak. Här ligger ett fint slitstarkt parkettgolv, profilerade golv- och fönsterlister, platsbyggda fönsterbrädor och ljusa Kinnasands vävtapeter på väggarna.

Badrum

I anslutning till entré och hall finns ett renoverat helkaklat badrum (2007) med golvvärme (el), vita väggar och grått golv samt grått kakel och klinker i duschhörnan. Förutom dusch med glasdörrar erbjuder badrummet toalett, handfat, handduksvärmare (el) och ett vädringsfönster.

Tvättstuga

Till höger finner ni tvättstugan med vitt klinker och kakel, tvättpelare med tvättmaskin (2020) och torktumlare och en praktisk diskho samt vita skåp med bra förvaring.

Entré

Ni kliver in i en ljus och rymlig hall i vinkel med både klädkammare och plats att hänga av sig direkt till vänster. På golvet finns grått klinker som övergår i parkett, på väggarna sitter en ljus tapet.

Kök

Köket med en fin öppenhet mot matrumsdelen och vardagsrummet erbjuder gott om skåp av ek, stora arbetsytor med bänkskivor av laminat, en praktisk bar-bänk som på ett snyggt sätt skärmar av mot matsalsdelen. Köket erbjuder vidare kyl- och frys, spishäll, fläkt och diskmaskin samt varmluftsugn och allt från Bosch. På golvet ligger samma parkett som i vardagsrummet och ljusa tapeter på väggarna.

Området

Åsa är en ort med mycket djurliv, fågelliv, naturupplevelser och fullt med promenadstråk. Bl a är Näsbokrok naturreservat ett populärt utflyktsmål. Att promenera på slingrande naturstigar runt Tjolöholms Slott är också en härlig upplevelse. Det finns åtskilliga badmöjligheter i vikarna kring Åsa, både klippor och sandstrand. Åsa centrum erbjuder mataffärer, vårdcentral, restauranger, apotek, handelsträdgård, ett bageri mm.

Kommunikation

Både bussar och numer även tåg, med en ny pendelstation, tar dig både söderut och norrut.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter