Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Viggvägen 10

Åkersberga

8 200 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Bostadsfakta:

Antal rum 6 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea 199 kvm + 27 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 2-plansvilla
Byggnadsår 2001
Energideklaration
Utfärdad den 12 mars 2014
Energiklass: D
Energiprestanda: 68 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fasad: Trä
Fastighetsbet. Tråsättra 1:31

Allmänt om fastigheten

varav
Beräknat antal pers: 4
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8524 kr
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 5 571 000 kr varav mark 1 980 000 kr
Summa pantbrev 5 316 000 kr
Tomt
Areal: 1947 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Last: Ledningsrätt Vatten Och Avlopp, 01-ÖST-4012.1

Spektakulär unik villa med stor härlig tomt!

Wow wow wow!
Vem kunde ana att ni i Åkersberga kunde finna denna fantastiska villa gömd?
Här kan ni beskåda mötet mellan vacker arkitektur och förstklassig inredning. Hjärtat i hemmet är sällskapsdelen! Olika nivåer och öppningen upp till nock skapar en otroligt gemytlig miljö. Braskaminen är som pricken över i:et och höjer både mysfaktorn och värmen.

Huset är om hela 199 kvm så här får verkligen den stora familjen plats! Sovrummen är utdelade med två på nedre plan och hela tre på övre plan. Badrum på båda plan. I nedre badrummet hittar ni även ett härligt spa-bad och en bastu. Allt för ditt eget hemma-spa!

Det enkla köket öppnar upp möjligheten för att göra i ordning och sätta egen prägel. Stora glaspartier runtom matplatsen skänker behagligt ljus.
På en helt fantastisk uteplats sitter ni som herren på täppan och ser ut över den största tomten i området. Den lummiga trädgården har plats för både studsmatta, växthus, odlingar och vackra öppna gräsytor! Bilen parkerar du i ditt alldeles egna garage och i anslutning finns ett isolerat rum, perfekt för tonåringen att komma undan och få ett eget utrymme.

Detta är helt klart en ny plats att längta hem till!
I Tråsättra bor du i ett idylliskt område som samspelar med den kringliggande naturen. Det är otroligt barnvänligt och det finns inga hinder för barnen att slita sig från skärmarna och istället leka i skogen eller bada i sjöarna. Skolor, förskolor och kommunikationer ligger på armlängds avstånd. Inte nog med det så ligger Margretelunds Centrum mindre än 1 km bort med ICA, apotek, husläkare mm.
Varmt välkomna på visning!
ENTRÉPLAN:

Hall:
En välkomnande rymlig hall med klinkergolv och direkt anslutning till tvättstugan och groventrén.

Badrum:
Stilrent helkaklat badrum i vitt och blåa nyanser. Från badrummet nås den mysiga bastun. Duschhörna i glasblock och ett stort fönster för fint naturligt ljusinsläpp.

Sovrum 1:
Master bedroom med en klädkammare i direkt anslutning. Rymligt sovrum med plats för säng och garderober. Fönster i två väderstreck för bra ljusinsläpp. Snygga tapeter med kontur som fortsätter inbringa den lyxiga känslan.

Vardagsrum:
Mäktigaste rummet i huset, en halvtrappa ner skapar en lyxig oas av denna sociala yta med en halvvägg som delar upp ytorna i två. Mitt i mellan dessa rum finns en fantastisk braskamin som värmer och ger ett härligt ljus. Stort härligt vardagsrum som ligger i en lägre nivå och öppet upp till tak i utbyggnadsdel för en härlig takhöjd. Ett stort fönsterparti finner du här med ett underbart ljusinsläpp, ljuset faller även in från takfönster på det öppna partiet. Vardagsrummet vetter ut mot altan och den lummiga trädgården. En braskamin finns centrerat i rummet för att avnjutas i alla delar av vardagsrummet.

Sovrum/arbetsrum/gästrum:
Mindre sovrum eller arbetsrum som för gäster eller home-office.


ÖVRE PLAN:

Secound livingroom:
När du kommer upp från trapporna välkomnas du av ett ljust öppet rum med skiljestaket mot nedre plans vardagsrum. Perfekt för att ha som tv eller lek rum.

Sovrum 1
Stort sovrum med egen wallk in closet och plats för egen soffa.

Sovrum 2 och 3
De andra två sovrummen på övre plan är spegelvända mot varandra och har gott om förvaring och även kattvind som går att nyttja för extra förvaring.

Badrum:
Modernt badrum med badkar och duschväggar samt handfat med kommod. Mycket ljusinsläpp.

Området

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter