Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Jägershill 3 Gång 6 Stuga 72

Jägershill / Jägersro Malmö

425 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Bostadsfakta

Antal rum 2 rum varav 1 sovrum
Boarea 42 kvm
säljarens information

Byggnad

Byggnadstyp Fritidshus
Byggnadsår
Uppvärmning Direkt El
Ventilation Självdrag
Energideklaration Krävs ej för denna byggnadstyp
Byggnadssätt
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas
Tak: Papp
Övrigt Arrendeavgift uppgår till 2905 kr/år.
Vatten, medlemsavgift, fastighetsskatt samt avgift för föreningens grönområden uppgår till 2660 kr/år.

Stugan överlåts i befintligt skick. Köparen uppmanas därför att undersöka stugan och tomten noga innan köpet.
Fastighetsbet. Jägershill sommarstad nr 3

Övriga byggnader

På trädgården finns ett redskapsskjul om uppskattningvis 5-6 kvm.

Allmänt om fastigheten

Kommentar Övriga driftkostnader såsom el och försäkring tillkommer och är individuella beroende på storlek på förbrukning och val av försäkringsbolag.
Tomt
Areal: 415 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Samfällighet/GA Vid inträdesansökan debiteras köparen ca 500 kr som en medlemsavgift.
Det finns möjlighet att få en parkeringsplats mot en avgift på 200 kr.
Man kan beställa tunna för trädgårdsavfall hos VA-syd. Den töms då varannan vecka mot en avgift på 200 kr per månad.

Föreningen har en hemsida för mer information:
http://www.jagershill3.se/om-jagershill-3/
Välkomna till denna mysiga och välplanerade kolonistuga med underbar trädgård där växterna frodas. Stugan är helt nyrenoverad både in-och utvändigt så här det bara att flytta in och börja njuta av kolonilivet.
Varmt välkommen på visning!
Välkomna till denna mysiga och välplanerade kolonistuga med underbar trädgård där växterna frodas. Stugan är helt nyrenoverad både in-och utvändigt så här det bara att flytta in och börja njuta av kolonilivet. Hela stugan är mycket ljus och fräsch med spotlights i tak, praktisk förvaring och ett härligt uterum. Önskar man ytterligare ett sovrum i stugan finns möjlighet att bygga ut mot baksidan av trädgården. Stugan har även tilgång till en egen brunn. Här kan man njuta av lugn och ro hela sommarhalvåret och den insynsskyddade trädgården inbjuder dig med gröna fingrar att odla allt vad du vill ha och kan tänkas behöva. På det stora trädäcket runtom stugan finns plats för både stor matsalsmöbel och blomsterdekorationer. Varmt välkomna till en stuga i toppskick!

Stugan disponeras enligt följande:

Entré
Vi välkomnas in i stugan till en rymlig och öppen hall med bra utrymme för avhängning. Väggarna är vita och på golvet följer en ljus askparkett genom hela stugan.

Vardagsrum
I öppen planlösning med hallen kommer vi in i ett luftigt vardagsrum med stort fönsterparti som släpper in gott om ljus. Här finns plats för både soffhörna samt middagsbord. En av väggarna har pryts med en fondvägg som snyggt bryter av.

Kök
Vidare in i stugan finner vi ett nytt och snyggt kök som skärmats av med en praktiskt halv vägg. Luckorna är fräscht vita och möter svart stänkskydd ovan en bänkskiva i mörkt trä. Här finns gott om förvaring för allt du behöver och utrustningen består av inbyggd ugn, kyl och frys samt för att maximera arbetsytan har man valt att använda sig av kokplatta som går att flytta undan när man behöver ytan.

Sovrum
Stugans sovrum ger lagom plats för en större säng och har ett litet fönster ut mot trädgården.

Badrum
Badrummet är rymligt och utrustat med dusch, mulltoalett, handfat samt spegelskåp för förvaring. Badrummet är även utrustat med en större varmvattenberedare. På golvet ligger våtrumsmatta och duschutrymmet är kaklat.

Uterum
Stugan erbjuder ett stort, härligt uterum med öppningsbara glaspartier från golv till tak.

Trädgård
Trädgården är stor och en rejäl häck runt om tomten gör att den är i princip helt utan insyn. Runt halva stugan breder ett stort och nybyggt trädäck ut sig. Tidigare ägare av stugan har planterat olika sorters tulpaner runt om i hela trädgåren vilket gör blomstersäsongen lång. Hela trädgåren är lummig och grön med äppleträd, smultron, jordgubbar, hallon, björnbär, svarta och röda vinbär samt blandade kryddor såsom persilja, krondill med mera. På baksidan av stugan finns ett trädgårdsland för kolonisten med gröna fingrar. Ett redskapsskjul om uppskattningsvis 5-6 kvm rymmer allt från gräsklippare till trädgårdsverktyg.

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter