Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kålhagegränd 8A

Vintrie

2 795 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Kålhagegränd 8A

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 78,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 33
Våning 1 av 2, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 2 795 000 kr utgångspris
Avgift: 4 381 kr/mån inkl. värme, VA, kabel-TV, bredband & parkeringsplats
Andel i föreningen: 0,01628%
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt Till lägenheten hör ett förråd som ligger precis utanför entrédörren till lägenheten.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2010
Energideklaration Finns för närvarande inte
Välkomna till fridfulla och idylliska Vintrie, en lantlig miljö men ändå goda förbindelser till Malmö eller Köpenhamn om så önskas. Här presenteras nu 78 rymliga och välplanerade kvadratmeter med villakänsla. Den stora stenbelagda uteplatsen och trädgården bjuder in till mycket uteliv, med allt från grillbjudningar till odlingsmöjligheter. Med förskola i närområdet är det här den perfekta bostaden för barnfamiljer. Vi befinner oss på optimalt läge i området, helt utan insyn, där vi blickar ut mot ett område med grönskande odlingslotter. Att bo i Brf Havsstormen är gemytligt och trivsamt och Vintrie bjuder oss på bymiljö med gångstråk, lekplats och en park på stenkast avstånd. Närheten till Hyllie gör området attraktivt och vi cyklar till Emporia på bara några minuter. Här är det bara att flytta in och börja trivas. Varmt välkomna på visning!

Bostaden disponeras enligt följande:

Hall:
Vi välkomnas av en ljus och rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter och garderob. Vita väggar samt ett praktiskt klinkergolv i grå kulör.

Kök:
Vidare från hallen tar vi oss till den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Vit skåpinredning med ett snyggt kakel ovanför arbetsytan möter snygg bänkskiva i ek. Här finns rejält med både förvarings- och arbetsyta. Tack vare den stora öppna planlösningen får vi plats med ett matsalsbord som rymmer många, många gäster. Maskinparken består av kyl- och frys i fullhöjd, spishäll, fläkt, inbyggd ugn och mikro samt diskmaskin. Parkettgolv och vita väggar.

Vardagsrum:
I vardagsrummet flödar ljuset in genom det stora fönsterpartiet som vetter ut mot uteplatsen. Hela den sociala planlösningen gör detta till ett trevligt sällskapsrum där alla kan umgås. Plats ges för större soffgrupp och även annat önskvärt möblemang.

Uteplats och trädgård:
Från vardagsrum och kök kliver vi ut på den stora uteplatsen med tillhörande trädgård. Det här är bostadens stora pricken över i. På den stenbelagda delen under tak ryms både loungehörna och matbord. Trädgårdsdelen bjuder in till en liten odlingshörna för den med gröna fingrar och det här är ett boende som binder ihop ute och inne.

Sovrum 1:
Från hallen kommer vi genom praktisk skjutdörr in i lägenhetens större sovrum. Här ges gott om plats för både dubbelsäng och annat möblemang. Parkettgolv, ljust gråa väggar samt gott om förvaring i en vägg med garderober.

Sovrum 2:
Det mindre sovrummet i lägenheten passar perfekt som barnrum, arbetsrum eller gästrum. Här finns en altandörr ut till uteplatsen. Parkettgolv och vita väggar.

Badrum:
Stort och härligt badrum med kakel och klinker i vitt och grått. Badkar, wc, stort handfat med bänkyta på båda sidor, spotlights över spegel samt i tak. Egna tvättmöjligheter med både tvättmaskin och torktumlare.

78 rymliga kvadrat med villakänsla!

I fridfulla och barnvänliga Vintrie presenteras denna välskötta trerummare. Välplanerad och social planlösning med uteplats och trädgård gör detta till ett boende du inte får missa! Lantligt med ändå nära staden och utan insyn. Varmt välkomna på visning!

Förening

Kålhagegränd 8A

Förening

Brf Havsstormen

Allmänt om föreningen

Brf Havsstormen är belägen på Kålhagegränd 3-19 och Trädhagegränd 3-21 i Vintrie. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och äger marken. Föreningens byggnader är uppförda av Hemgården och utgörs av 4 flerbostadshus och 28 radhus om 1 1/2 våningar, totalt 44 lägenheter. Fastighetens byggnader är uppförda 2009/2010. På fastigheten finns 44 boendeparkeringar, 13 gästparkeringar samt 1 handikapparkering.

Föreningen sköter själva såväl den tekniska som ekonomiska förvaltningen. Föreningen har sänkt avgiften 2016 med 24kr/kvm och år. Samtliga medlemmar delas in i grupper där varje grupp har ett visst ansvarsområde inom fastigheten, t.ex. gräsklippning och snöröjning. Föreningen anordnar även två gemensamma städdagar om året, en på våren och en på sommaren.

FASTIGHETSSKICK SAMT RENOVERING
2012 putsades alla fasader om och målades samt allt trä målades.

TV OCH BREDBAND
Bredband via Sydantenn (100/100Mbit/s), grundpaket i kabel-tv (ca 20 kanaler) och IP-telefoni levereras även det av Sydantenn och allt ingår i månadsavgiften (utom eventuell samtalskostnad).

SOPHANTERING SAMT PARKERING OCH FÖRRÅD
Sophämtning med eget kärl och tömning varannan vecka ingår i månadsavgiften, tömning varje vecka kan fås via tilläggskostnad på 100 kr/månad. Rymligt förråd finns i trädgården, förrådet är isolerat. En parkeringsplats hör till lägenheten.

Tillsyn betalas av säljaren 1200kr, ansökan om medlemskap ca 1100 kr, pantsättningsavgift ca 440 kr.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt säljare. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter