Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Vendelsö Skolväg 6

Vendelsö

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Vendelsö Skolväg 6

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 57,00 kvm
förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 341
Våning 2 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Avgift: 3 268 kr/mån
Andel i föreningen: 0,9685%
Andel av årsavgift: 0,9685%
Driftskostnad 8 937 kr/år
varav
El: 6 429 kr
Försäkring: 2 508 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftkostnader är individuella och kan variera beroende på avtal samt förbrukning.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1961
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 28 november 2018
Energiklass: E
Energiprestanda: 2065 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 126 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Vendelsö 3:1075

HALL

Välkomnande hall med gott om plats för förvaring i form av garderob. Här finns även utrymme för att ha hatthylla, skoställ och byrå. Hallen är öppen mot både köket och vardagsrummet så känslan av rymd infinner sig direkt innanför dörren.

SOVRUM

Stort sovrum med plats för en dubbelsäng, sängbord och diverse möblemang. Mörkare blå kulör målade på väggarna, snyggt laminatgolv i träimitation skapar en känsla av hotell-lyx. Stora fönsterpartier som bidrar med mycket naturligt ljus till sovrummet.

KÖK

Här finner vi ett gediget kök med väl tilltagna arbetsytor, samtliga skåpsluckor är i vit högglans och bryter av väldigt fint möt det mörka stänkskyddet samt bänkskivan i trä. Ugnen samt mikron är inbygga i ett högskåp vilket gör det väldigt praktiskt och modernt. Här har vi ljusa väggar och stort fönsterparti som skapar känslan av rymd. Sänkt tak med infällda spotlights. Köket har ett robust laminatgolv i träimitation.

BADRUM

Fint helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och mörk klinker på golvet. Tillräckligt stort för att även få plats med en kombimaskin. Övrigt i badrummet finns det en WC, tvättställ med kommod, spegelskåp, dusch samt svängbara duschväggar.

VARDAGSRUM

Här finner vi det rymliga vardagsrummet som öppnar upp möjligheterna att ha stora sammankomster i så snart restriktionerna släpper. Plats för en stor 7-sits soffa och fortfarande ha plats över till diverse möblemang. Väggarna är målade i en trendig grå färg med kalk liknande mönster. På golvet finner vi ett fint laminatgolv i träimitation. Från vardagsrummet nås även den mysiga balkongen där utrymme finns för utemöbler.

Rymlig tvåa i omtyckta Vendelsö som renoverats omsorgsfullt.

Välkomna till denna härliga tvåa beläget i Vendelsö. Här möts ni direkt innanför dörren av öppna ytor och omsorgsfullt renoverade utrymmen med ett modernt intryck.
I lägenheten finner ni 57 välplanerade kvadratmeter fördelade på en väl tilltagen hall, rymligt sovrum med plats för en dubbelsäng, stort modernt kök med mycket arbetsyta samt plats för matbord, ett helkaklat badrum i neutrala färger med fina badrumsmöbler och sist men inte minst det fina vardagsrummet som ger plats för trevliga sammankomster samt utgång till den rymliga balkongen.

Denna lägenheten är något för den som vill ha nära till allt! 20 minuter till Stockholms stadspuls och endast 5min till badplats. Här har ni även nära till naturområden, kommunikationer och affärer.

Kontakta ansvarig mäklare Tom Forsius vid frågor eller intresse: 070 601 94 55.

Förening

Vendelsö Skolväg 6

Förening

Brf Vendelsö Skolväg

Allmänt om föreningen

Föreningen bildades 2013 och och innehar med äganderätt fastigheten 3:1075. Byggnanderna är uppförda 1960-1962 med adress Vendelsö Skolväg 2-24. Föreningen omfattar totalt 108 lägenheter (varav 26 hyresrätter enligt årsredovisning för 2015) och fördelas enligt följande:

27 st 1 rok
63 st 2 rok
18 st 3 rok

2 st tvättstugor finns mellan port 20-22 och barnvagn/cykelrum finns i varje hus.

I föreningen finns även 4 lokaler, 30 garage och 62 p-platser. Här bor i direkt anslutning till mycket bra kommunikationer, mataffär, flera bad och naturområden som Tyresta naturreservat. Mycket bra bussförbindelser till Haninge, Tyresö, Nacka, Gulllmarsplan och även direktbussar till Stockholm.

Husen har renoverats 2014-2016, fasaderna har målats, taken har lagats, ytterfönster har försetts med aluminiumramar, el har bytts ut, stambyte har skett, tvättstugor har renoverats, portdörrar har bytts ut, bullervall har anlagts mot Gudöbroleden.

Tv och bredband

Tv-leverantör: Com Hem och/eller Telenor. Bredband via Com Hem och/eller Telenor.

Parkering

Det finns två typer av parkering inom vårt område -
30 separata värmegarge och 60 parkeringsplatser varav fem är besöksparkeringar.

Renoveringar - utförda och planerade

2014/2015 gjordes en omfattande renovering som bestod av byte av takplåt, renovering av fasaden, nya portar, ny ventilation, nya kulvertar för fjärrvärme, uppgraderat värmestystem, omdränering av husgrunder, stambyte och omdragning av elsystemet. 2017 - Utfört underhåll värmeanläggning.
Föreningen arbetar miljömedvetet och har under 2017 installerat Moloker för källsortering av mat- och hushållsavfall.
2018 - Rusta upp lekplats och park

Övrigt

Föreningens två tvättstugor är belägna i källargången mellan nr 20 och nr 22.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Här bor du i ett lugnt område med närhet till både Stockholms city, shopping och rogivande natur! Här har du nära till flera naturbad såsom Långsjön, Gårdens Bad, "Krokodilbadet" samt "Lyckan".

Närservice

Ett stenkast från bostaden finns Sågen centrum med mataffär, restaurang och kiosk. På fem minuters avstånd med bil finns restaurang, Lidl, Ica Maxi, Starbucks och systembolaget. På nära avstånd finns även Port73 och Haninge centrum med ett stort utbud av restauranger, caféer, frisörer och butiker.

Kommunikation

I direkt anslutning till bostaden går direktbussar som tar dig till Stockholm på ca 20 minuter. Buss går även till Gullmarsplan, Handen, Tyresö och Nacka. Närmsta pendeltågen stannar i Handen eller Vega. Med bil når du Gullmarsplan i Stockholm på 15-20 minuter. Området har bra närhet till större trafikleder såsom Nynäsvägen och Tyresövägen tack vare tvärgående Gudöbroleden!

Bilder

Visa alla

HitCounter