Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Söderbytorpsgatan 8, BV

Vendelsömalm Vendelsö

1 795 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Söderbytorpsgatan 8, BV

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 42,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 12
Våning 0 av 1, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 795 000 kr Accepterat pris
Avgift: 3 694 kr/mån Inkl. värme, vatten, bredband och fiber-TV (basutbud)
Driftskostnad 6 000 kr/år
varav
El: 4 000 kr
Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftskostnaderna är individuella och kan variera beroende på avtal och förbrukning. Ovanstående uppgifter är en uppskattning från säljaren.
Tillträde Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1989
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 31 maj 2011
Energiprestanda: 141 kWh/m² (Atemp) och år
VÄLDISPONERAD MED ÖPPEN PLANLÖSNING

STOR UTEPLATS I VÄSTERLÄGE

FRÄSCHA YTSKIKT

LUGNT OCH POPULÄRT OMRÅDE

Varmt välkomna till denna ytterst välplanerade 2:a om 42,5 kvm på Söderbytorpsgatan 8. Bostaden ligger i ett lugnt & populärt område och präglas av generöst ljusinsläpp och genomgående fräscha ytskikt. Här erbjuds ett kvadratsmart boende med härlig uteplats i bästa solläge.

Från bostaden är det bara ett par minuters gångväg till bra kommunikationer, affärer, service, barnomsorg och natur. På nära gångavstånd finns exempelvis direktbussar med täta avgångar till både Stockholm C och Gullmarsplan.

Här bor ni bekvämt i ett lugnt, lummigt och populärt område med närhet till det mesta!

Bostaden disponeras enligt:

HALL
Ljus och välkomnande hall med vita väggar och parkettgolv. Avhängningsmöjligheter direkt till vänster. Från hallen nås bostadens badrum, sovrum, klädkammare och allrum.

BADRUM
Helkaklat badrum med sandfärgat klinker och ljusgrått kakel. Här finns wc, handfat, takdusch med vikbara dörrar samt spegelskåp. Givetvis finns här också tvätmaskin.

SOVRUM
Lättmöblerat sovrum med plats för säng, förvaringsmöbel och skrivbord om så önskas. Väggarna är vita och golvet ljust. Flertalet garderober erbjuda goda förvaringsmöjligheter.

KÖK
Praktiskt kök i vinkel med öppen planlösning mot vardagsrummet. Mörkare mosaikkakel matchas elegant med vita skåpsluckor och grå laminatbänkskivor. Utrustning i form av spis, fläkt, kyl/ frys och diskmaskin. I anslutning till köket nås bostadens uteplats med trätrall. Här ryms både solstolar och matmöbler. Eftermiddagssol och utgång till gräsparti.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet utgör tillsammans med det öppna köket den sociala knytpunkten i lägenheten. Här finns samma ljusa toner som i köket och gott om plats för en stor soffa och tv-möblemang. Den öppna planlösningen i kombination med stora fönsterpartier mot uteplatsen skapar rymd och ger rummet ett härligt ljusinsläpp.
ACCEPTERAT PRIS. Varmt välkomna till en ytterst välplanerad 2:a om 42,5 kvm på Söderbytorpsgatan 8. Bostaden ligger i ett lugnt & populärt område och präglas av generöst ljusinsläpp och genomgående fräscha ytskikt. Underbar uteplats i västerläge. Måste ses!

Förening

Söderbytorpsgatan 8, BV

Förening

Riksbyggen Brf Fredriksberg

Allmänt om föreningen

Fredriksberg byggdes 1989-1992 som en kooperativ bostadsrättsförening men ombildades 1993 till en äkta bostadsrättsförening. BRF Fredriksberg består av 88 lägenheter som är fördelade på 11 fristående 2-planshus. Det finns också en kombinerad föreningslokal och tvättstuga mitt i området.

Varje hus består av 1 st 4-rumslägenhet i etage, 3 st 2 rumslägenheter, 1 st 1,5-rumslägenhet och 3 st 1-rumslägenheter. De fyra lägenheterna på bottenplanet har uteplatser medan de fyra lägenheterna på plan 1 har balkong. Varje lägenhetsinnehavare disponerar ett eget vindsförråd samt gemensam plats för cykel i förråd utanför respektive huskropp.

Brf Fredriksberg anlitar Riksbyggen till att sköta den ekonomiska och tekniska förvaltningen.

Tv och bredband

TV
I avgiften ingår ett basutbud av program från Bredbandsbolaget.

BREDBAND
2015 drogs fiber in i alla lägenheter i samarbete med Bredbandsbolaget för att optimera surfhastigheten. I augusti 2017 skrevs kontrakt med BBB för övergång av fiber-tv till samtliga bostäder. Ingår i avgiften.

Parkering

Föreningen har ett stort antal parkeringsplatser och carports. Dessa har eluttag för motor- och kupévärmare. Kostnaden för parkeringsplatserna är 200 kr/månad och för carports 400 kr/månad.

Riksbyggen administrerar parkeringsplatserna och även kön till carportplatserna. Kontakta Riksbyggens hyresadministation vid önskan att hyra en plats. Telefon: 021 - 40 85 00 eller Mail: hyra@riksbyggen.se. God chans att snabbt få en p-plats.

Föreningen har ett antal parkeringsplatser som uteslutande är till för besökande. Gratis parkering i två timmar och därefter SMS-parkering med taxa 10 kr/h eller 40 kr/dygn.

Renoveringar - utförda och planerade

Föreningen har de senaste åren genomfört flera stora renoveringar, bl a en totalrenovering av den gemensamma tvättstugan (2015), utbyte av all allmän invändig och utvändig belysning till LED (2016), utbyte av värmeanläggning samt byte av termostater till radiatorerna i alla lägenheter (2016). OVK-besiktning utförd 2015-2017 och hela föreningen är godkänd.

Övrigt

Föreningen har en lokal som främst används vid styrelsemöten och årsstämmor. Det är även här föreningen anordnar sin årliga kräftskiva och pubkväll. Det går utmärkt att hyra lokalen till privata tillställningar som studentmottagningar, barnkalas eller middagar.

Besök gärna föreningens hemsida på www.brf-fredriksberg.se.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter