Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Söderbytorpsgatan 24

Vendelsö

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Söderbytorpsgatan 24

Antal rum 2 rum
Boarea 42,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 231254001-0056
Våning 1 av 1, hiss finns ej
Ekonomi Avgift: 3 881 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, sophantering, förråd, bredband och kabel-TV.
Andel i föreningen: 0,96018%
Andel av årsavgift: 0,95321%
Driftskostnad 6 400 kr/år
varav
El: 4 200 kr
Försäkring: 2 200 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftkostnader kan variera beroende på antal personer i hushållet och tecknade avtal.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljebostad
Byggnadsår 1989
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 13 september 2019
Energiklass: E
Energiprestanda: 143 kWh/m² (Atemp) och år
Övriga byggnader Tvättstuga finns. Gemensam föreningslokal finns att hyra. Cykelförråd finns Vindsförråd tillhör lägenheten
HALL
Ljus och välkomnande hall med grå klinker som sedan övergår i fin parkett som sträcker sig in i hela lägenheten. Väggarna är vitmålade och här finns gott om plats för avhägning bakom snygga skjutdörrar i spegelglas.

KÖK & VARDAGSRUM
Här möts man av en öppen planlösning som skapar härliga sociala ytor! Stora fönsterpartier skänker mycket ljusinsläpp och det finns gott om plats för matbord, soffa, tv-möbel och annat. I köket går skåpinredningen i vitt och ovan den sitter svart kakel och en stilren bänkskiva i svart bryter av fint mot det vita. Här finns integrera kyl, frys och diskmaskin samt fläkt och spishäll. Från köket når man den mysiga balkongen som fångar morgonsolens strålar och har plats för cafégrupp och grönska.

SOVRUM
Stort sovrum med plats för dubbelsäng., sängbord, byrå och annat. Här är väggarna målade i vitt och ena sidan i mörk ton som bryter av fint. Fint golv och stora fönster ger ett härligt ljusinsläpp.

BADRUM
Rymligt badrum med golv i mörk ton. Väggarna är halvkaklade i vitt med detalj i beige. Här finns wc, handfat, dusch, spegelskåp med belysning och plats finns och det är förberett för tvättmaskin.

Snyggt renoverad tvåa i populär förening med stor balkong!

Varmt välkommen till denna ljusa och fina tvåa i populära BRF Fredriksberg. Lägenheten är belägen på en trappa och från köket når man den mysiga balkongen där det finns gott om plats för cafégrupp. Stort sovrum, rymligt badrum, praktisk hall med goda förvaringsmöjligheter och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. En optimalt planerad lägenhet.
I föreningen har man även tillgång till tvättstuga, gemensam föreningslokal, cykelförråd och ett vindsförråd som tillhör lägenheten.

Här bor du i en trygg och stabil förening, ett barnvänligt och lugnt område med direkt närhet till skola, förskola, natur och mycket goda kommunikationer till Gullmarsplan, Stockholm, Haninge C m.m.
Denna lägenhet måste upplevas på plats.

Välkommen på visning!

Förening

Söderbytorpsgatan 24

Förening

Riksbyggen Brf Fredriksberg

Allmänt om föreningen

Fredriksberg byggdes 1989-1992 som en kooperativ bostadsrättsförening men ombildades 1993 till en äkta bostadsrättsförening. BRF Fredriksberg består av 88 lägenheter som är fördelade på 11 fristående 2-planshus. Det finns också en kombinerad föreningslokal och tvättstuga mitt i området.

Varje hus består av 1 st 4-rumslägenhet i etage, 3 st 2 rumslägenheter, 1 st 1,5-rumslägenhet och 3 st 1-rumslägenheter. De fyra lägenheterna på bottenplanet har uteplatser medan de fyra lägenheterna på plan 1 har balkong. Varje lägenhetsinnehavare disponerar ett eget vindsförråd samt gemensam plats för cykel i förråd utanför respektive huskropp.

Brf Fredriksberg anlitar Riksbyggen till att sköta den ekonomiska och tekniska förvaltningen.

Tv och bredband

TV
I avgiften ingår ett basutbud av program från Telenor.

BREDBAND
2015 drogs fiber in i alla lägenheter i samarbete med Bredbandsbolaget (Nu Telenor) för att optimera surfhastigheten. I augusti 2017 skrevs kontrakt med BBB för övergång av fiber-tv till samtliga bostäder. Ingår i avgiften.

Parkering

Föreningen har ett stort antal parkeringsplatser och carports. Dessa har eluttag för motor- och kupévärmare. Kostnaden för parkeringsplatserna är 300 kr/månad.

Riksbyggen administrerar parkeringsplatserna och även kön till carportplatserna. Kontakta Riksbyggens hyresadministation vid önskan att hyra en plats. Telefon: 021 - 40 85 00 eller Mail: hyra@riksbyggen.se. God chans att snabbt få en p-plats.

Föreningen har ett antal parkeringsplatser som uteslutande är till för besökande. Gratis parkering i två timmar och därefter SMS-parkering med taxa 10 kr/h eller 40 kr/dygn.

Renoveringar - utförda och planerade

Föreningen har de senaste åren genomfört flera stora renoveringar, bl a en totalrenovering av den gemensamma tvättstugan (2015), utbyte av all allmän invändig och utvändig belysning till LED (2016), utbyte av värmeanläggning samt byte av termostater till radiatorerna i alla lägenheter (2016). OVK-besiktning utförd 2015-2017 och hela föreningen är godkänd.

Övrigt

Föreningen har en lokal som främst används vid styrelsemöten och årsstämmor. Det är även här föreningen anordnar sin årliga kräftskiva och pubkväll. Det går utmärkt att hyra lokalen till privata tillställningar som studentmottagningar, barnkalas eller middagar.

Besök gärna föreningens hemsida på www.brf-fredriksberg.se.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Området

Här bor du i en stabil förening i vackra, natursköna Haninge, med närhet till det mesta. Området är lugnt och barnvänligt med många mysiga gårdar. Nära till grönområden, skolor, förskolor och goda kommunikationer.

Närservice

Här har du nära både till Ica Maxi, cirkle K och Systembolaget som ligger på gångavstånd från bostaden. Även Mias pizzeria, coop, Vendelsö kök och bar, Port73 med flertalet butiker och cafeér finns i närområdet. Haninge C finns ca 10 min bort med bil.

Kommunikation

I direkt anslutning till bostaden går direktbussar som tar dig till Stockholm på ca 20 minuter. Buss går även till Gullmarsplan, Handen, Tyresö och Nacka. Närmsta pendeltågen stannar i Handen eller Vega. Med bil når du Gullmarsplan i Stockholm på 15-20 minuter. Området har bra närhet till större trafikleder såsom Nynäsvägen och Tyresövägen tack vare tvärgående Gudöbroleden!

Parkering

Föreningen har ett stort antal parkeringsplatser. Föreningen har även ett antal carports. Dessa har eluttag för motor- och kupévärmare. Kostnaden för parkeringsplatserna är 200 kr/månad och för carports 400 kr/månad. Riksbyggen administrerar parkeringsplatserna och även kön till våra carports.

Övrigt

Föreningens lokal används främst vid styrelsemöten och årsstämmor. Det är även här vi möts för föreningens årliga kräftskiva och pub kväll, men det går utmärkt att hyra lokalen även till privata tillställningar. Studentmottagningar, barnkalas eller middagar. Föreningens medlemmar hyr lokalen mot en avgift på 500kr. Dessa pengar går oavkortat till att hålla lokalen i fint skick med nödvändiga inventarier.

Bilder

Visa alla

HitCounter