Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Lupinstigen 26A

Vendelsö Gård Vendelsö

2 695 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Lupinstigen 26A

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 62,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 15E
Våning 1 av 2, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 2 695 000 kr utgångspris
Avgift: 2 884 kr/mån inkl värme, kabel-tv
Andel i föreningen: 2,966%
Driftskostnad 10 320 kr/år
varav
El: 4 000 kr
Försäkring: 3 000 kr
Övrigt: 3 320 kr
Beräknat antal pers: 3
Kommentar Driftskostnaderna är individuella och kan komma att variera beroende på förbrukning och avtal. Övrigt = vatten (individuell avläsning per lägenhet).
Tillträde enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt Till bostaden hör ett intilliggande förrådsutrymme.

Uppgiften om andelstalet har lämnats av föreningen. Föreningen har inte angett om andelstalet avser lägenhetens andel av den totala insatsen till föreningen eller om det avser lägenhetens andel av årsavgifterna till föreningen.

Byggnad

Byggnadstyp 2-planshus
Byggnadsår 2011
Uppvärmning Bergvärmepump
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
- EGEN TRÄDGÅRD + ALTAN

- STORA FÖNSTERPARTIER

- ÖPPEN PLANLÖSNING

- UTMÄRKTA KOMMUNIKATIONER

- BILPLATS VID ENTRÉN

I populära Vendelsö Gård välkomnar detta moderna bostadsrättsradhus med egen trädgård, egen parkeringsplats, öppen planlösning och utmärkta kommunikationer. Bostaden är på sina 62,5 kvm ytterst välplanerad och erbjuder två rymliga sovrum, ett helkaklat badrum, vardagsrum i öppen planlösning mot kök, en fantastisk uteplats med en väl tilltagen trädgård samt en altan med plats för bord och stolar. Bostaden stod klar så sent som 2011 och håller en mycket hög standard. Alla rum har exempelvis lackerad ekparkett och fönsterbrädor av marmor.

Området är med sin närhet till natur och kommunikationer ytterst populärt. På nära avstånd finns exempelvis det populära "krokodilbadet", gårdens bad och naturparken Tyresta med utmärkta promenad- och friluftsmöjligheter. Flertalet dagis och skolor finns i nära anknytning till bostaden och med ca 3 km till Haninge C nås ett brett utbud av butiker, restauranger, banker, apotek, systembolag mm.

Kommunikationerna är förstklassiga och Stockholm nås på ca 25 minuter. Närmsta hållplats ligger vid Gudöbroleden, bara ett par minuters gångväg från bostaden och därifrån nås bl a Gullmarsplan, Stockholm C, Haninge C, Tyresö C och Nacka Forum.

ENTRÉ OCH HALL
Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter direkt till höger i form av hatthylla och garderob. Vackert mönstrad tapet och fönster i dörren skänker ljus.

KÖK
Trivsamt kök i öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Vita skåpsluckor och vitt kakel bryts elegant mot mörkare granitbänkskiva. Flertalet skåp och lådor möjliggör plats för diverse attiraljer. Maskinell utrustning i form av induktionshäll, kyl & frys i fullhöjd, diskmaskin, fläkt och inbyggd mikrovågsugn.

VARDAGSRUM
Ljust och fräscht vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till härlig uteplats med förmiddagssol och överhängande markis.

SOVRUM 1
Stort sovrum med vita väggar, parkettgolv och garderob. Goda förvaringsmöjligheter.

SOVRUM 2
Sovrum med vita väggar, parkettgolv och garderob. Lämpar sig utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. Goda förvaringsmöjligheter.

BADRUM 2
Helkaklat badrum med stora, vita kakelplattor och klinkergolv med värme. Här finns WC, rymlig duschplats, badrumsspegel med belysning och ett handfat med kommod. Tvättmaskin och torktumlare med bänk ovanpå.

ALTAN & TRÄDGÅRD
Inbjudande trädgård med en rymlig gräsyta och ett stort trädäck. Här finns gott om utrymme för lek, odlingar och härliga grillmåltider. Placeringen av tomten är utmärkt med sol under större delen av dagen.

Modernt bostadsrättsradhus med öppen planlösning, egen parkeringsplats, två sovrum och utmärkta kommunikationer på nära håll. Fantastisk uteplats och en väl tilltagen trädgård sätter pricken över i:et. Välkommen på visning!

Förening

Lupinstigen 26A

Förening

BRF Lyckån 2, Vendelsö

Allmänt om föreningen

Brf Lyckån 2 är belägen på Lupinstigen 8-38 och består av sju bostadshus i två våningar med sammanlagt 28 lägenheter. Föreningen bildades 2010 och inflyttning påbörjades under våren 2011.

EKONOMI
Föreningen bedömer att ekonomin är god. Föreningen kommer att höja avgiften för vattnet från och med 1/9-16. Kallvatten kommer kosta 25kr/m3 och varmvatten 35kr/m3. Idag har föreningen samma för både kall- och varmvatten. För mer information om föreningens ekonomi, se senaste årsredovisningen på mohv.se.

FÖRVALTNING
Barab Redovisning AB sköter föreningens ekonomiska förvaltning.

FASTIGHETENS SKICK
Då husen stod klara under 2011 finns i dagsläget inget behov av renoveringar.

TV & BREDBAND
Telias Tripple Play-system finns installerat (fiber). Grundutbud genom kabel-tv ingår i avgiften. Bredbands- och telefonabonnemang tecknas separat. För priser och hastigheter, se www.telia.se.

PARKERING
Varje bostadsrättshavare förvaltar över en egen bilplats (ingår i avgiften).

SAMFÄLLIGHET
Brf Lyckån 2 tillhör Lyckåns samfällighetsförening som tillsammans ansvarar för inkommande vatten från Haninge kommun, skötsel av gata samt en lekplats.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening och säljaren 2016-08-02. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter