Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Läktvägen 109

Vendelsö

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Läktvägen 109

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 45,00 kvm
Föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 00096
Våning 0 av 1, hiss finns ej
Ekonomi Avgift: 2 949 kr/mån inkl kallvatten, kabel-tv, bredband, p-plats med elstolpe, sophantering
Driftskostnad 10 800 kr/år
varav
El: 8 400 kr
Försäkring: 2 400 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftskostnadena är individuella och kan variera beroende på avtal och förbrukning. Kostnaden för el inkluderar kostnaden för värme.
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt Förrådsutrymme finns precis utanför dörren.

Säljaren upplyser om att två spisplattor ej fungerar.

Andelstal: 1,225

Föreningen har vid förfrågan från mäklaren inte uppgivit om andelstalet avser bostadens andel av den totala insatsen eller andelen av årsavgifterna till föreningen.

I varje hushåll är en frånluftsvärmepump av typen NIBE Fighter 310P installerad. Pannan förser bostadsrätten med varmvatten och vattenburen värme. Bostadrättsinnehavaren står och ansvarar för driftkostnaden och den kontinuerliga skötseln av pannan. Det är dock föreningen som besiktar och byter ut pannan om den går sönder.

Byggnad

Byggnadstyp Bostadsrättsradhus
Byggnadsår 1999
Uppvärmning El - vattenburen värme
Energideklaration
Utfärdad den 22 oktober 2008
Energiprestanda: 98 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Vendelsö 3:105
Familjär och trivsam gaveltvåa i otroligt populär förening! Här erbjuds en välplanerad bostad med två uteplatser och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Den lite större uteplatsen vetter mot baksidan och rymmer plats för utemöbler och studsmatta om så önskas. Här skiner solen från morgon till sen eftermiddag och uteplatsen är dessutom insynsskyddad. Uteplatsen på framsidan har plats för cafémöbler och här kan dagens sista solstrålar avnjutas. Här finns även ett äppelträd som ger rikligt med frukt.

Området är högt beläget och stod klart för inflyttning i januari 2000. Miljön är lantlig med låglänta strandängar och skogsbevuxna bergspartier. För den som uppskattar kombinationen av ett modernt hem i mysig, familjär miljö kommer denna bostad passa som handen i handsken.

Populära Krokodilbadet ligger inom fem minuters gångavstånd och liknar trivsam skärgårdsmiljö. På vintern erbjuds skridskoåkning när viken frusit på.

Genom Vendelsö passerar ett flertal busslinjer. Områdets närmaste busshållplats är Sågen. Några bussar ansluter till järnvägsstationen vid Handens bussterminal, medan andra förbinder delar av Haninge, exempelvis Brandbergen och Svartbäcken, samt Tyresö. Buss till Nacka Forum finns också, liksom bussar till Gullmarsplan under hela dagen. Nätet av gång- och cykelvägar är väl utbyggt i närområdet, exempelvis till Port 73 och Haninge Centrum.

Bostaden fördelas enligt:

HALL
Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter och plats för möblemang. På golvet ligger klinker och väggarna är ljust målade.

VARDAGSRUM
Vardagsrum i öppen planlösning mot köket. Här finns utrymme för soff- & tv-möblemang men även matbord med plats för 4-6 sittandes. På golvet ligger parkettgolv och väggarna är vita med undantaget av en vacker fondvägg. Från vardagsrummet nås bostadens härliga uteplats.

KÖK
Praktiskt kök med vita luckor som matchas elegant med brunt kakel. Flertalet lådor och skåp ger plats för kökets alla attiraljer. Maskinell utrusning från Electrolux i form av spis, ugn, fläkt och kyl/frys.

SOVRUM
Harmoniskt och rymligt sovrum med ljusa väggar och bra förvaringsmöjligheter. Fönster i två väderstreck skänker rikligt med ljus.

BADRUM
Stort badrum med vitkaklade väggar och blå plastmatta på golvet. Här finns wc, dusch, handfat, badrumsskåp och tvättmaskin.
Ytterst välplanerad gaveltvåa i omtyckt förening! Här erbjuds ett familjärt boende med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt två uteplatser. Detta är ett boende för den kräsne. Välkommen!

Förening

Läktvägen 109

Förening

Brf Norra Kyrkviken

Allmänt om föreningen

Föreningen förvärvade fastigheten Vendelsö 3:105 i Haninge kommun 2000-06-05. Föreningens fastighet består av 9 radhuslängor med totalt 55 bostadsrätter.

Bostäderna fördelas enligt:
1 rok - 3 st
2 rok - 3 st
3 rok - 22 st
3-4 rok - 21 st
4-5 rok - 6 st

FÖRVALTNING
Fastum sköter föreningens tekniska och ekonomiska förvaltning.

FASTIGHETENS SKICK
Föreningen genomför en renovering av staketen runt parkeringarna och på andra platser där det finns behov.

PARKERING
Parkeringsplats med eluttag ingår i månadsavgiften. 8 st besöksparkeringar finns i föreningen, där gäller 24 timmars parkering.

EKONOMI
Köparen debiteras en överlåtelseavgift om ca 1120 kr vid köp. För mer information om föreningens ekonomi, se senaste årsredovisningen på mohv.se.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Vackra innergårdar med fina lekplatser finns på föreningens mark.

TV & BREDBAND
Från och med 2017-01-01 har föreningen tecknat ett nytt ComHem-avtal för TV, Bredband och fast telefoni. Detta innebär att alla medlemmar får tillgång till ovanstående tjänster från ComHem utan att behöva betala något annat än avgiften till bostadsrättsföreningen.

Besök gärna föreningens hemsida på: http://www.norrakyrkviken.se/information/

ÖVRIGT
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt av säljaren. Spekulanter uppmanats att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering